Zvuková karta
Pravidla fóra
Zvuková karta
Cawko mam dotaz ohledně zvukový karty....
Jelikož už sem přišel na využití kytary píchnotou do pc tag bych chtěl ještě něco co by mi ten zvuk trochu vylepčilo jelikož mam onboard zvukovku tak ten zvuk nestojí za nic ...
Jakou zvukárnu by ste mi doporučily ? (cenoě dostupnout nepotřebuju kotel zvukárnu za 4 talíře)
Jelikož už sem přišel na využití kytary píchnotou do pc tag bych chtěl ještě něco co by mi ten zvuk trochu vylepčilo jelikož mam onboard zvukovku tak ten zvuk nestojí za nic ...
Jakou zvukárnu by ste mi doporučily ? (cenoě dostupnout nepotřebuju kotel zvukárnu za 4 talíře)
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Jens Ludwig
- Odborník
Hele mám on-board soundmax (asus p4p800) takže je to fagt kritický .. si poslechni nahrávku erupce jak to šumí atd..
(Ber to s rezervou bych sem trošičku napitej
)
http://www.edisk.cz/stahni/40620/erupti ... .56MB.html
(Ber to s rezervou bych sem trošičku napitej
http://www.edisk.cz/stahni/40620/erupti ... .56MB.html
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- Jens Ludwig
- Odborník
- Jens Ludwig
- Odborník
Pokud cheš něco do čeho můžeš dát kytaru. Tak za ty peníze si kup nějako M-audio (fast track, audiophile)-USB, nebo nějako do pci portu: esi Juli@, Maya 44, atd. Je toho spousta....
Narozdíl od Jense si myslím, že si opravdu pomůžeš. Už jenom proto že tyhle karty podporují Asio drivery což je při nahrávání dost důležitý kvůli latenci. A jsou prostě určený pro práci s hudebními nástroji. Nedostaneš z nich studiovou kvalitu, ale se šikovnejma rukama z toho dostaneš velice dobrej výsledek.... Dle mého názoru o dost lepší než s on-boardem.
Narozdíl od Jense si myslím, že si opravdu pomůžeš. Už jenom proto že tyhle karty podporují Asio drivery což je při nahrávání dost důležitý kvůli latenci. A jsou prostě určený pro práci s hudebními nástroji. Nedostaneš z nich studiovou kvalitu, ale se šikovnejma rukama z toho dostaneš velice dobrej výsledek.... Dle mého názoru o dost lepší než s on-boardem.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Asi ted pouzivam kdyby nebylo toho tag ten zvuk je naprosto prisernej a latence neni nejaka extra velka takze cajk ,,, jen prostě chc iten zvuk takovej neuchrochtanej a cistejsi
Jo, na takove to domaci zvykani to je ideal.xalatan píše:kup si fast track usb... za 2k5
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus