Dobrý den, chtěl bych se zeptat na bezdrátový systém LINE 6 Relay G10.
Zdali když budou na podiu dva,(dvě kytary, a obě pojedu na tenhle bezdrát,) tak jestli se vzájemně nebudou rušit, nebo zdali může dojít k podobným problémům.
projel jsem mnoho vláken na fóru, ale o tomto sem se nikde nedočetl...
Děkuji za odpověď
Bezdrát LINE 6 Relay G10
Pravidla fóra
-
cícavole
- Nový uživatel
- Bandzone: https://bandzone.cz/fan/cicavole
Re: Bezdrát LINE 6 Relay G10
Každý by si měl najít volný kanál. U nás 2 kolegové jedou G30ky a já G10 a nikdy problém
S druhou kytarou na pódiu jsem nikdy problém neměl. S čím jsem se setkal, tak bylo rušení z vedlejší stage, kde zvučili Hárlej a docházelo k chytání jedné z kytar, ktera mi začala hrát z reproboxu. Přelazení kanálu ale problém vyřešilo. S čím mám ale větší problém jsou zvukaři, kteří jedou na tabletech při zvučení. Na jednom festivalu mi takto rušili kytaru téměř celý koncert. Ani přelazení nepomohlo, protože všechny kanály byly přehlcené. To byl ale problém tak na 1 koncertu ze 300, které jsem s vysílačkou odehrál.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
G10 nemám, ale do mailu mi přistálo toto upozornění:
FIRMWARE UPDATE REQUIRED FOR RELAY® G10 PRODUCTS
Corrective Action required for Relay G10, Relay G10S, and Relay G10T Wireless Products Purchased Prior to February 2020
Four instances of extreme overheating occurring in the transmitter during charging have been reported since the introduction of the product in 2016. To address this risk, owners of these products must update them to the latest firmware as soon as possible. Click below for download and installation instructions.
More info
Hraju na kytary a mašinky