3 way switch
Pravidla fóra
-
Jakub co rád Ibanez
3 way switch
Dobrý den, napájel jsem do kytary nový klasický třípolohový fender přepínač a v krajních polohách mi tam leze i výrazná část z druhého snímače. Nikde se nic nespojuje, je to podle schematu. Při odstranění přepínače a zapojení napřímo to funguje jak má. Gotoh DM-30, Dva humbuckery. Díky moc za odpovědi.
Re: 3 way switch
Týká se to schema opravdu přesně toho tveho přepínače? Ono těch typů a zapojení bývá víc. Většinou postupuju tak, že vezmu pípák a propípám a zakreslím si všechny polohy a podle toho pak naletuju.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
-
Jakub co rád Ibanez
Pípákem jsem to prozkoušel, zapomněl jsem se zmínit. A schema je naprosto přesně k tomu typu. Propíplo to tak jak mělo.
- bundes
- Bandzone: https://bandzone.cz/whitefruithoney
- Kontaktovat uživatele:
Sice se mi to moc nezdá, ale je-li to opravdu jak píšeš, tak je potřeba koupit nový přepínač.
12. listopadu jsme vydali zbrusu novou věc
https://youtu.be/0-91BqDs9vo
https://youtu.be/0-91BqDs9vo
Zdar, pípák je vhodný na zjišťování zkratů a např. vodivosti drátů. Pípá při připojeném nízkém odporu (můj pípá do 20Ω, všechny vyšší odpory bere jako otevřený obvod. Tvoji potíž způsobuje nějaký přeslech (svod v řádu kΩ nebo jen kapacitní vazba mezi vodiči). Chceš-li se něčeho užitečného doměřit, odlož pípák a měř ohmmetrem, který je součástí každého multimetru.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
-
Jakub co rád Ibanez
V rozpojeném stavu jsem naměřil všude různě od 60k ohmů do 300k ohmů. To tam i tak může pouštět ten bordel?
Nemeris i se snimacem?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
to neni normální aby přerušený kontakt přepínače měl tak malý odpor, pokud ten měřák měří dobře tedy...
zkus přeslech mezi zapojeným a volným kontaktem a uvidíš no..
zkus přeslech mezi zapojeným a volným kontaktem a uvidíš no..
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
-
Jakub co rád Ibanez
Pořádně jsem to propral pod vodou (měl jsem pocit, že je to správný) a napájím to tam, fachá to. Takže asi s nějakým olejíčkem na mazání to pěkně přehnali. Kdyby měl někdo stejnej problém, tak to aspoň taky může vyzkoušet. Díky za ochotu a odpovědi.
-
Jakub co rád Ibanez
Tak nic, po dvou dnech to zase začalo. Objednavám jinej.