Prasklina na hlavě?
Pravidla fóra
Prasklina na hlavě?
Zdravím vás. Mám dotaz zda je to prasklina či jen nějaká vada laku/barvy...? Je to nový nástroj, má to být dárek. Pohmatem není cítit žádný lom nebo mezera. Kytara se dá vrátit. Děkuji za radu
Re: Prasklina na hlavě?
Přesně takhle vypadá prasklá a opravená hlava na mojí Epiphonce. Po opravě u kytaráře prasklina skoro neznatelná a bez vlivu na zvuk. To je Matonka? Férové by bylo upozornění předem na vadu (B-stock) a/nebo sleva.
Pokud je nová a není k vůli tomu slevněná, určitě bych ji chtěl vyměnit… a je úplně jedno, co to vlastně je.....
Děkuji za odpověď. Je to Sigma omm-st. Zvažuji zda nechat nebo vrátit. Jinak vypadá a hraje dobře. Do 24. už se to asi nestihne vyřešit, ale nevadí. Pokud je to jak píše Pavel K ještě zkusím uplatnit nějakou slevu. Je takový zásah/oprava bez vlivu na zvuk/kvalitu/výdrž nástroje? A je to opravdu daný problém? Dokáže někdo další z fotky zjistit něco jiného?
Zkus kontaktovat živatele se jménem džetro.
Napadlo mě, když jsem koukal do dalšího vlákna s podobnou fotkou krku, jestli to není naprasklý a slepený kus konce krku před tím, než se lepila hlava. Šlo by jen o prasklý kousek dřeva po rovný spoj na úrovni mechanik a hlava by nebyla poškozená. Zlomení hlavy by bylo poznat poškozenou dýhou na PŘEDNÍ straně hlavy, nebo z boku. Jestli to tak není, viděl bych to jenom jako optický kaz a můžeš být rád, že kvůli novému krku nemuseli pokácet nový strom
. Jinak myslím, že spoje lepené kvalitním lepidlem na dřevo bývají pevnější než samotné dřevo.
-
jara.vasicek
- Bandzone: f-band
ahoj,
rozhodně nejde o prasklinu dřeva,ale max o vadu laku-dýhy pod lakem. Pokud ti kytara zvukově sedí žádal bych slevu na vadu v záruce, pokud ne vrátit nástroj.
rozhodně nejde o prasklinu dřeva,ale max o vadu laku-dýhy pod lakem. Pokud ti kytara zvukově sedí žádal bych slevu na vadu v záruce, pokud ne vrátit nástroj.
Obrať se na Džetra...
Z obchodu nabídli 25% slevu, výměnu nebo vrácení nástroje. Zatím jsem více nakloněn pro tu slevu a ponechání si nástroje. Zkusím se ještě s někým poradit.
Sleva je fajn, ale až půjdeš výš a tu kytaru dáš na bazar, budeš si muset vymýšlet báchorky proč tam ta věc je. Já bych vyměnil (a třeba i za něco jiného, tuhle kytaru už znáš).