Hohner HP professional bass

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
cvrcek69

Hohner HP professional bass

Příspěvek od cvrcek69 »

Zdravím, koupil jsem si jen do zkušebny basu Hohner za pár stovek, abych ji tam mohl v klidu nechávat a teď po zakoupení Japan Fendera Prec 57 reissue a zkoumání přes sluchátka jsem zjistil že hrajou skoro stejně a že je ten Hohner docela na úrovni. Nemůžu nějak dohledat nějaké info o této značce, máte někdo zkušenost s touto levnou basičkou?
Fender Reissue 57 PB MIJ 1994,Fender JB American Standard 2000, Hohner HP Professional bass.Fokus JB Fretless,Jolanka Basso IV.Kytary Fender Stratocaster MIM 2003, Tele od Fokusu, Epiphone LP standard, 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Peavey VK Ibanez TSA 15H, Nux Loop Core, Neo Clone, Pastička ZOOM B1X atd atd...
José

Re: Hohner HP professional bass

Příspěvek od José »

IMO Zkoumani pres sluchatka je uplne na p. Ten rozdil vetsinou dost vyleze az s kapelou do plnejch.. Pak je ale na cloveku, aby zhodnotil, jestli mu to za to stoji.
cvrcek69

Re: Hohner HP professional bass

Příspěvek od cvrcek69 »

Jo jasně, Hohnerka šlapala s kapelou pěkně, Japonce můžu vyzkoušet teď jen s hospodskou kapelou. S bigbítem máme pauzu kvůli absenci zkušebny... Ve sluchátkách jsou slyšet nuance který mi z komba nelezou při domácí hlasitosti a korekcí na 12hodin ale jasný, na prolezení kapelou záleží nejvíc...
Fender Reissue 57 PB MIJ 1994,Fender JB American Standard 2000, Hohner HP Professional bass.Fokus JB Fretless,Jolanka Basso IV.Kytary Fender Stratocaster MIM 2003, Tele od Fokusu, Epiphone LP standard, 12ti strunka Cremona,kombo Warwick Sweet 15.2. HARTKE HA 3500, Box Peavey 1x15" Peavey VK Ibanez TSA 15H, Nux Loop Core, Neo Clone, Pastička ZOOM B1X atd atd...
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“