Gibson Les Paul BFG
Pravidla fóra
Gibson Les Paul BFG
Zdravím všekych...Chi se poptat na tuto kytaru...Docela mě zaujal její zvuk v nahrávkách a v musiccentru na ní skládaj básně...Takže by mě zajímalo jestli si mám eště moment počkat na těch 30 klacků nebo si koupit něco za 20...
Pro ty co neví o co de posílám link:
http://www.musiccenter.cz/Gibson-Les-Pa ... -BFG:26587
Ps.: jestli už tu něco takovýho bylo tak sry ale jak sem se koukal tak nikde nic...
Pro ty co neví o co de posílám link:
http://www.musiccenter.cz/Gibson-Les-Pa ... -BFG:26587
Ps.: jestli už tu něco takovýho bylo tak sry ale jak sem se koukal tak nikde nic...
nevěřim tomu. Gibson, kterej je takhle levnej a přitom IMHO hezkej.... Tam musí být nějaké šmelo. Někde tomu museli ubrat. Ale k tvému dotazu... za 20 koupiš pořád ještě kompromis. Za 30 už nástroj. Dle mého je to jasné.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mě se opravdu líbí, ale myslim, že je to prostě proti jiným modelům ochuzený. Třeba na bazaru je uz hrozně dlouho ESP viper camo. Za 30. Prý jim ale mírně přepadává krk. Myslim ale, že to by byla super volba. A pokud chceš LP, tak možná LTD EC1000. Gibson za tuhle cenu ještě neni gibson.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to našel.
Tady je nějaká diskuze o starých a nových gibsonech a redukci váhy vyráběných kytar.
http://www.jemsite.com/forums/showthread.php?t=68696

Tady je nějaká diskuze o starých a nových gibsonech a redukci váhy vyráběných kytar.
http://www.jemsite.com/forums/showthread.php?t=68696

(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No IMHO to stojí tolik kvůli tomu že to nemá takovou povtchovou úpravu ajok třeba Studio, potom rámeček na HB též něco stojíHanzbiker píše:jó už sem viděl hodně lidí nadávat na její vzhled ale mě se ze všech LP kromě Supreme líbí nejvíc...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
srovnatelnej hardware máš od nějakých 20000+. potom jde prakticky jen o dřevo a kvalitu práce. A to udělá strašně moc. To že neni lakovaná neznamená, že nepracovali na povrchu. Právě si myslim, že se s nim dost nadřeli.
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
mezi studiem a BFG je rozdíl nějakých 10 000. A jen by mě zajímalo kde ty peníze jsou. Já si myslim že ve dřevu a práci. Nezrazuju tě od toho, ale doporučuji si jí před koupí opravdu hodně precizně vyzkoušet! A to na různé aparáty. Neříkám, že neni dobrá, ale stín pochybnosti mám.
No...právě tohle nejvíc nesnášim. Kdo sakra pozná, že má ostřejší zvuk kvůli tomu, že nemá lakovanej krk? Nikdo. Nikdo to nepozná. Těch faktorů je tak strašně moc a lak hraje tak minimální roli, že jsou tyhle řeči o ničem. To je jen marketingový tah od výrobce!Hanzbiker píše:Jinak díky tomu že není nalakovaná získala ostřejší zvuk...
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Tipl bych to na Jolanu jednoho zdejšího uživateleHanzbiker píše:chtěl bych jí vidět...Saul píše:Ano. Chceš vědět jakou?*Twisted.Brother* píše:Viděli jste někdy hnusnější Les Paulku?:D
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
tak se podívej na příspěvek od......no nechám toho. Neni to ode mne hezký. Ale stejně jsem si s tím nezačal...Hanzbiker píše:chtěl bych jí vidět...Saul píše:Ano. Chceš vědět jakou?*Twisted.Brother* píše:Viděli jste někdy hnusnější Les Paulku?:D