Pořadí a kombinace efektů
Pravidla fóra
Re: Pořadí a kombinace efektů
Moje současná pokojová sestava. Do "Pedalboardů" to nepatří, když chybí prkno, tak se prsim tady. Drive/storšny průběžně měním.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Nějak je tu pří pátku 13. nuda !
Moje současná domácí fronta na maso. Bylo by ještě co přidat, ale došly propojky. Ne, s hudbou ani lepším zvukem to nemá nic společného, jen potěcha pro oko a ucho.
Moje současná domácí fronta na maso. Bylo by ještě co přidat, ale došly propojky. Ne, s hudbou ani lepším zvukem to nemá nic společného, jen potěcha pro oko a ucho.
Naposledy upravil(a) torst dne 13.03.2020 11:39, celkem upraveno 1 x.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
To už je na board ty blázne 
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
no board to právě nejni (to bych hodil do příslušného tematu). Leda bych okolo vyříz podlahu.
Pedalfloor: Tak jsem vyhrabal a vyrobil ještě 3 propojky a zvýšil dosavadní rekord. O hudbu nejde, jen psychická porucha způsobená deprivací z karantény. Ten stavěnej minifuzzík hraje neuvěřitelně dobře!
Akorát se u toho hrozně naběhám. Od wahu k ZOOMu je to dálka !
Akorát se u toho hrozně naběhám. Od wahu k ZOOMu je to dálka !
Ještě něco vidím ve skříni, Torste, máš na víc!

Tak jsem přikoupil adaptér s 5-ti pavoukem a 6 propojek, viz Co jsme zrovna koupili. Takže můj Pedaltrain má momentálně 19 vagonů + switch k combuchu. Už se u toho docela naběhám.