Bubbucci, +1 za meinl.de. Já si nemohl pořád vzpomenout, kde jsem kupoval náhradní originální barrel jack do SR.
Teď už opět vím.
Ibanez Zero Resistance
Pravidla fóra
Re: Ibanez Zero Resistance
Mockrát děkuji za odkazy, hodně mi to pomohlo. Zjistil jsem, že všechny zero tremola měly ty sedla stejný, takže nic kvalitnějšího neseženu. Nejdražší tremolo vychází na 420 euro a má stejný sedla jako tremolo za 220 euro. Takže si udělám repas svého. Je pravda, že kdybych možná mazal dosedací plochy, že by to nebylo tak opotřebené. Tu kytaru mám rád a nemám důvod jí prodávat za pár tisíc. Radši do ní ty prachy vrazim. Zkusím nějak to sedlo oměřit, že bych si vyrobil svoje z pořádného materiálů, ale to asi spíš nepůjde. Ještě jednou díky 
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
Co konkrétně se s tím stalo? Slezlo pokovení a začalo to rezivět? Teď nevím, jestli je pohyblivá část kamene z oceli nebo taky ze zinku jako zbytek. Nebo jsou ty kontaktní obloučky otlačené od strun? Někdy jako nouzovku přehodím kameny z ovinutých strun na hladké struny, protože každý je omačkaný jinde, kde to jiné struně třeba nevadí. Prodlouží to životnost kamenů o pár let.
Šmirgl není dobrej, protože poruší pokovení a pak jde koroze mnohem rychleji. Napadlo mě odfrézovat ze sedla jen tu kontaktní plošku a dát tam kamínek z nerezi. Takhle se do sedel zabudovávaly piezo kamínky. Úplně celé to udělat na CNC frézce z nerezi by byla velká frajeřina.
Šmirgl není dobrej, protože poruší pokovení a pak jde koroze mnohem rychleji. Napadlo mě odfrézovat ze sedla jen tu kontaktní plošku a dát tam kamínek z nerezi. Takhle se do sedel zabudovávaly piezo kamínky. Úplně celé to udělat na CNC frézce z nerezi by byla velká frajeřina.
Pohyblivé části kamenů ZR tremola jsou určitě ocel, stejně jako u FloydRose...
Mám otlačený kontaktní plochy sedla od strun. Pod E a A jsou vydřený extrémně, vyrobit je není problém, ale změřit to bude horší 
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň