Jakou akustiku pro začátečníka okolo 2000 Kč ?
Pravidla fóra
Re: Jakou akustiku pro začátečníka okolo 2000 Kč ?
Sorry, jsem vycvičený z našich obchodů
Někdo tu sice psal o dopravě zpět, ale týkalo se to podle mě reklamací. U větších (a těžších) věcí je doprava do Německa docela palba, takže pokud u B-Stocku dávají štítek i pro vrácení v rámci třicetidenní doby od nákupu, je to super. </konec OT>
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
naposledy jsem delal reklamaci, tam to jasne, ale byla tam volba vrácení, tak by to mohlo fungovat i na bez udani duvodu... aspon budeme vedet 
tohle mi ted vyskocilo na YT
tohle mi ted vyskocilo na YT
Naposledy upravil(a) hyenik dne 26.01.2020 11:20, celkem upraveno 1 x.
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Podmínky nákupu musí být stejné jak pro B-stock tak pro A-stock. A určitě to někdo s tím poštovným zpět zdarma psal i v souvislosti s vrácením bez udání důvodu.
Hendrek: Prolezl jsem jejich obchodní podmínky, je to jasné a pozitivní:
Zaujalo mě, jak zní kytara jinak při změně polohy mikrofonu (6:24), předpokládám, že ta druhá je zvukově blíže realitě?
Díval jsem se, co tam je za piezo, a je to nějaký BellCat AP-55. Z fotek toho GS Travel-E mi není jasné, kde je 9V baterka .. někde uvnitř a při výměně se musí sundat struny? Tohle jsem našel na Amazonu

UPDATE: Ano, musí se sundat struny, viz:
"The battery compartment is unfortunately installed inside, you have to push the strings to reach it."
Hyenik: Naladit si to teda mohl, občas to slušně tahá za uši (5:38)§ 3 Zákonné právo na odstoupení od smlouvy
2. Následky odstoupení
Náklady spojené s vrácením zboží neseme my.
Díval jsem se, co tam je za piezo, a je to nějaký BellCat AP-55. Z fotek toho GS Travel-E mi není jasné, kde je 9V baterka .. někde uvnitř a při výměně se musí sundat struny? Tohle jsem našel na Amazonu

UPDATE: Ano, musí se sundat struny, viz:
"The battery compartment is unfortunately installed inside, you have to push the strings to reach it."
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
Bylo to předminulý týden, byl jsem v Globusu v Centru Černý Most v přízemí prodejny a tam byly tři velké španěly, tuším za cca 1500Kč. Nezkoumal jsem to, ale být začátečník, vzal bych si k sobě někoho, kdo se v tom malinko vyzná a na začátek, než se člověk rozhodne zda u toho zůstane, by to mohlo stačit.
Zkusit mechaniky, prohlédnout krk a pod. Jinak pochopitelně nejlepší je, optat se ve městě, nebo na vesnici, zda se někomu doma "něco" neválí na půdě a za pár stovek se toho nechce zbavit, to je jednoznačné. Já jsem takhle koupil za 500 Kč před dvěma lety "něco staršího do hospody", 500 Kč dal kytarářovi za opravu kobylky a nějaké drobnosti a pohoda. Nemám s těmi nástroji v Globusu zkušenosti, ale snad by neměl být problém to reklamovat, ale stejně jednoznačně doporučuji optat se lidí. Léta 60-70, to měl kytaru snad každý. Lína huba....
Zkusit mechaniky, prohlédnout krk a pod. Jinak pochopitelně nejlepší je, optat se ve městě, nebo na vesnici, zda se někomu doma "něco" neválí na půdě a za pár stovek se toho nechce zbavit, to je jednoznačné. Já jsem takhle koupil za 500 Kč před dvěma lety "něco staršího do hospody", 500 Kč dal kytarářovi za opravu kobylky a nějaké drobnosti a pohoda. Nemám s těmi nástroji v Globusu zkušenosti, ale snad by neměl být problém to reklamovat, ale stejně jednoznačně doporučuji optat se lidí. Léta 60-70, to měl kytaru snad každý. Lína huba....