POSITIVE GRID

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
cherreda
Rádce

POSITIVE GRID

Příspěvek od cherreda »

Nová hračka: https://www.positivegrid.com/spark
Poměr cena/možnosti mi připadá velmi zajímavý.

Na YT už je víc předváděček, ale jistě pochopíte, proč postuju tuhle. :)

hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: POSITIVE GRID

Příspěvek od hyenik »

kvůli zvukům?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
kldpt23
Nový uživatel

Příspěvek od kldpt23 »

Zdravim, tak jsem Sparka objednal domu. Zatím hodnotím velice kladně. Skvělá hračka. Kdybyste chtěli víc info, klidně se ptejte.
defeldrick

Příspěvek od defeldrick »

kldpt23 píše: 26.02.2021 16:32 Zdravim, tak jsem Sparka objednal domu. Zatím hodnotím velice kladně. Skvělá hračka. Kdybyste chtěli víc info, klidně se ptejte.
Čau, mám o tohle domácí kombo velký zájem a sleduju pravidelně videorecenze. Bohužel jsem se ale dočetl, že trvá i půl roku, než objednávka dorazí.

Jaká byla tvá zkušenost a dá se na tom nastavit zvuk podobný Deftones, Meshuggah?

Díky
Kytary: ESP LTD SC-607 2-Tone Burst 2004 (SD Blackouts AHB-1B 7), Schecter Blackjack ATX C-1 VRS (SD Blackouts AHB-1)
Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
JuanV

Příspěvek od JuanV »

Kamosovi dorazilo za 14dnu od objednani (cca mesic zpatky). Ja ho mam od minulyho roku uz.
'1918 Violoncello (CZ), '1991 Fender Stratocaster Ultra (USA), '1992 Gibson Les Paul Custom (USA), '1995 Epiphone Les Paul Standard (Korea), '2002 Fender Standard Telecaster (USA), '2013 Taylor 714ce V-Class (USA), '2018 Maton EBG808TEC Tommy Emmanuel (Austrálie), '2021 Cordoba GK Studio Limited,
Marshall JMP-1, 9100, SV212; TC Triple-C, TC G-Major 2; AER Compact 60; Fractal Audio FM9, Positive Grid Spark
defeldrick

To zní super a můžeš mi prosím říct, jestli jsou v cloud databázi tóny Deftones a Meshuggah a znějí identicky?
Kytary: ESP LTD SC-607 2-Tone Burst 2004 (SD Blackouts AHB-1B 7), Schecter Blackjack ATX C-1 VRS (SD Blackouts AHB-1)
Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
defeldrick

Tak jsem stáhnul appku a mrknul do cloudu, opravdu jsou tam už nastavení zvuku Deftones od různých uživatelů. Ale zajímají mě vaše osobní zkušenosti. Mám Nux MightyLite BT, s čímž jsem spokojen, ale je to samozřejmě limitovaný. Není tam tolik zvukových možností.

Koukám, momentální cena s daní a po slevě mi vychází na €261.29. Stojí to za ty prachy?
defeldrick

Tak mi dorazil Spark od Positive Grid. Jelikož mi tu nikdo neodepisoval, risknul jsem to. Musel jsem objednat do Čech a nechat si poslat na Maltu přes GLS, protože sem Positive Grid nedoručuje, ale byl jsem překvapen, jak rychle to poslali z Německa do Čech. Myslel jsem, že to potrvá měsíce z USA.

Co se týče Sparku samotnýho, nikdy jsem neměl pořádný amp, jen takový ty malý domácí komba Ibanez IBZ10G 10W a Nux MightyLite BT Modeling, který zní boxy, takže za mě to zní fantasticky a i ty zvuky kapel v clodu zní autenticky, stačilo mi stáhnout zvuk Deftones a když jsem zahrál Ohms, tak to znělo skoro totožně. To samý třeba ACDC - TNT, identický zvuk. Člověk má hned větší chuť hrát, když to fakt zní jako ty kapely. Mám to teda zatím jen den doma, ale rozhodně skvělá hračka na hraní.
Jezek

Příspěvek od Jezek »

Zdravím, má někdo praktickou zkušenost, jak si kvalitou zvuku stojí nový Spark 2?
https://www.positivegrid.com/products/s ... 2628030624
https://www.youtube.com/watch?v=ThagiEKTP6g

Zajímalo by mě to hlavně v porovnání s konkurenčním Hotone Pulze. Rozmýšlím se mezi těmito dvěma stolními kombíčky na domácí žvýkání...
https://shop.hotoneaudio.com/products/p ... rwdA3IZ-5q
https://www.youtube.com/watch?v=EANL1gsFLdE

Díky
SX Stratocaster
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“