kldpt23 píše: 26.02.2021 16:32
Zdravim, tak jsem Sparka objednal domu. Zatím hodnotím velice kladně. Skvělá hračka. Kdybyste chtěli víc info, klidně se ptejte.
Čau, mám o tohle domácí kombo velký zájem a sleduju pravidelně videorecenze. Bohužel jsem se ale dočetl, že trvá i půl roku, než objednávka dorazí.
Jaká byla tvá zkušenost a dá se na tom nastavit zvuk podobný Deftones, Meshuggah?
Díky
Kytary: ESP LTD SC-607 2-Tone Burst 2004 (SD Blackouts AHB-1B 7), Schecter Blackjack ATX C-1 VRS (SD Blackouts AHB-1) Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
Tak jsem stáhnul appku a mrknul do cloudu, opravdu jsou tam už nastavení zvuku Deftones od různých uživatelů. Ale zajímají mě vaše osobní zkušenosti. Mám Nux MightyLite BT, s čímž jsem spokojen, ale je to samozřejmě limitovaný. Není tam tolik zvukových možností.
Koukám, momentální cena s daní a po slevě mi vychází na €261.29. Stojí to za ty prachy?
Kytary: ESP LTD SC-607 2-Tone Burst 2004 (SD Blackouts AHB-1B 7), Schecter Blackjack ATX C-1 VRS (SD Blackouts AHB-1) Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
Tak mi dorazil Spark od Positive Grid. Jelikož mi tu nikdo neodepisoval, risknul jsem to. Musel jsem objednat do Čech a nechat si poslat na Maltu přes GLS, protože sem Positive Grid nedoručuje, ale byl jsem překvapen, jak rychle to poslali z Německa do Čech. Myslel jsem, že to potrvá měsíce z USA.
Co se týče Sparku samotnýho, nikdy jsem neměl pořádný amp, jen takový ty malý domácí komba Ibanez IBZ10G 10W a Nux MightyLite BT Modeling, který zní boxy, takže za mě to zní fantasticky a i ty zvuky kapel v clodu zní autenticky, stačilo mi stáhnout zvuk Deftones a když jsem zahrál Ohms, tak to znělo skoro totožně. To samý třeba ACDC - TNT, identický zvuk. Člověk má hned větší chuť hrát, když to fakt zní jako ty kapely. Mám to teda zatím jen den doma, ale rozhodně skvělá hračka na hraní.