elektronické bicí Carlsbro

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
Koala
Nový uživatel

elektronické bicí Carlsbro

Příspěvek od Koala »

Ahoj,synovi jsem koupil bicí Carlsbro csd 400 a začal mu při rychlém hraní vynechávat snare pad,po sundání obruče a blány se objevilo kolečko z nějaké hmoty,bylo odlepeno-foto nejde vložit.Čím to přilepit aby nedošlo k nějakému poškození.
Díky za info.
Tube Guru
Odborník

Re: elektronické bicí Carlsbro

Příspěvek od Tube Guru »

Zdar, konkrétní lepidlo neporadím - neznám je, ale mělo by být pružné a nemělo by chemicky poškodit blánu. Možná nějaké chemicky inertní silikonové bude OK.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Koala
Nový uživatel

Příspěvek od Koala »

Ahoj,děkuji za radu.Ještě bych se zeptal,syn by chtěl přidat jeden pad činel.Jednotka na bicích má vstup pro jeden činel a jeden ,,buben,,.Koukal jsem na netu ale od Carlsbro se nedá jednotlivě nic koupit,tak jestli by šlo ,,naklonovat,,třeba od Alesis.Předem díky.
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Tyhle věci jsou navzájem kompatibilní, protože jsou v principu shodné. Takže třeba id Alesis. Maximálně dodržet počet zón, ale ani to by myslím nevadilo - prostě bude hrát to, co tomu dovolí modul.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Koala
Nový uživatel

Příspěvek od Koala »

Díky moc za radu.
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“