Ahoj,synovi jsem koupil bicí Carlsbro csd 400 a začal mu při rychlém hraní vynechávat snare pad,po sundání obruče a blány se objevilo kolečko z nějaké hmoty,bylo odlepeno-foto nejde vložit.Čím to přilepit aby nedošlo k nějakému poškození.
Díky za info.
elektronické bicí Carlsbro
Pravidla fóra
Re: elektronické bicí Carlsbro
Zdar, konkrétní lepidlo neporadím - neznám je, ale mělo by být pružné a nemělo by chemicky poškodit blánu. Možná nějaké chemicky inertní silikonové bude OK.
S opravami jsem skončil, žádné další zakázky už nepřijímám. Když budete mít jakýkoliv smysluplný technický dotaz týkající se elektronek, zesilovačů a "krabiček", klidně mě kontaktujte e-mailem: z.hronek@protonmail.com Když budu znát odpověď, budu mít čas a chuť, rád Vám odpovím. Děkuji.
Ahoj,děkuji za radu.Ještě bych se zeptal,syn by chtěl přidat jeden pad činel.Jednotka na bicích má vstup pro jeden činel a jeden ,,buben,,.Koukal jsem na netu ale od Carlsbro se nedá jednotlivě nic koupit,tak jestli by šlo ,,naklonovat,,třeba od Alesis.Předem díky.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle věci jsou navzájem kompatibilní, protože jsou v principu shodné. Takže třeba id Alesis. Maximálně dodržet počet zón, ale ani to by myslím nevadilo - prostě bude hrát to, co tomu dovolí modul.
P.
P.
Díky moc za radu.