Jakouuu do 5500 , prosim poradne (specha)

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tak Cort m200 vlastnim,ale v přírodní barvě a mam jinou hlavu,která se mi teda o dost víc líbí než je tady...můžu jedině doporučit,zvuk je fakt perfektní a za ty prachy si víc nemůžeš přát,nová stojí cca 4500 takže si můžeš něco dokoupit,jestli máš rozpočet 5500 a pod 4700 nemůžeš tak bych šel do cort m200 a RM pickups ke kobyle...jinak z těch uvedenejch bych bral asi toho posledního riche,mam pro některý kousky docela slabost,ale za ty prachy seženeš lepší zvuk než ti B.C.Rich může nabídnout... :wink:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Tak přes net bych koupi jedině GAX bo pár lidí tak udělalo a nelitujou :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

m 200 nechcu , se mi moc nelibi , ale zase ta x5 se mi libi vic nez Gax
Kytary: Fender strat. classic 60s HSS, Thomas superstrat floyd HSS
Efekty: Rocktron GAINIAC I 90s USA
Aparaty: Rozdall JCM 800 50w kopie, 1x12 box Celestion G12 Hot 100w
McFish

Příspěvek od McFish »

ta X5 vypadá jak z umělí hmoty fuj :? . Náhodou ta M200 vypadá fakt luxusně. Ale je to věc názoru
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tady v tý černý barvě vypadá nějak moc vybouleně a hlava je taky jiná než mam já..já mam SW...se mrkni na co se nikam nevešlo/fotografie vašich kytar....mam jí tam vycvaklou...
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

tu m200 moc nejak nemusim , ale fakt nevim jak
jestli Gax + RM snimac, nebo ta X5ka ....
a jeste OT :D:D , jak ze se vymenuje snimac ?
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Ginie píše:tu m200 moc nejak nemusim , ale fakt nevim jak
jestli Gax + RM snimac, nebo ta X5ka ....
a jeste OT :D:D , jak ze se vymenuje snimac ?
na to potřebuješ schéma na příslušnej typ kytary,ale v kostce,na zadní straně kejtry odmontuješ krytku,uvidíš kabely který vedou od snímaču,sundáš struny,kabely odpájíš a sundáš snímače,pak dáš nový snímače protáhneš kabely a zase je připájíš jak byli minule,z normálních snímačů máš 2 kabely a u některejch typu máš dva který se dělí na 4...doufám žes to z mýho výkladu pochopil,páč já bejt na tvym místě tak to z toho nepochopim... :D
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Pokud by jsi si koupil RM snímač tak k tomu dostaneš schéma podle kterýho to musí zapojit i naprostej amatér co to dělá poprvé.... Není na tom fakt nic složitého. Jestli si někdy něco dělal s pájkou tak to musíš zvládnout.

S výměnou snímačů bych ti mohl poradit co hrdlo ráčí, ale ani s jednou z těhdle kytar nemám zkušenost. Takže to nechám na ostatních. :-)
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Alexi_Laiho

Příspěvek od Alexi_Laiho »

Ginie píše:bydlim v prdeli :D , kamradi na kejtru hrajou , ale zatim jenom na ty setovy co dostali k jeziskovy .... a prahu mam daleeeko ... tzn , nemam moznost zkusit ani jednu z tech kytar, pro vidlaky jako ja udelali eshop :D ...

proto se obracim na vas , na chytry lidi , co tomu rozumej a maj zkusenosti se vsim moznim
Já osobně bych bral tu X5 , hrál sem na ní a za ty prachy je to super kytara ,krásnej hutnej zvuk , dost variabilní, plný dvě oktávy (taky trochu výhoda) a líbí se mi víc :D
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12

zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Ginie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ginie »

du do ty X5ky ...

edit: a kdyz to rika samotnej Alexi Laiho :D ... :P
ARP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARP »

Za sebe můžu ještě doporučit tu Z22, na tu cenu výborná kytara. Časem tam dáš RM a je to paráda.
Kytara: Cort Z22
Kombo: VOX AD30VT XL
Struny: Dean Markley(blue steel)
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

bral bych x5 - super moznosti se snimacema, naprosto obrovska variabilita - MM jsou navic uz docela slusne, zhruba tak na urovni snimacu co se cpou do lepsich epin. a nebo na fender mexiko stand. takze nebudes muset snimace hnedko vymenit. za ty prachy super kejtra. jinak gax neni spatna, ale bude DOST ztracet prave na snimacich a navic neni zdaleka tak variabilni.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Na tu Cortku X5 jsem včera hrál, zvouček drsnýý :twisted: Těch snímačů bych se nebál! 8) Zněly lépe jak RMka na Nějaké ibanezce. Lépe zněly jen aktivy EMG na nové bílé Cortce RR.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“