IBANEZ - AXS 42
Pravidla fóra
IBANEZ - AXS 42
Vybírám teď novou kytaru pod stromek , protože už se na toho staga nedá hrá . Co si o ní myslíte????? 
kytara : Epiphone SG 400 ( Hořovická )
kombo: Roland cube 30x
IBANEZ AXS 42
Je to tady ta http://eshop.kytary.cz/ibanez-axs-42/82 ... Ibanez:2:0
kytara : Epiphone SG 400 ( Hořovická )
No neměl jsem to v ruce ale podle mě to nebude hrát špatně ale já bych si za ty prachy koupil něco jiného,má nynější kytara má tenhle tvar,myslím že ti nebude překážet ale když hraješ ve stoje tak přepadává na hlavu.Každopádně si ji jdi vyzkoušet a napiš jak jsi pošel 
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
meli ji vystavenou u kytar.cz na prazskem povstani hned na kraji prodejny. jen jsem ji drzel v ruce, ale nehral jsem na ni. zpracovani bylo ok, byla moc pekna, ale nevim jak hraje.
chce to zkusit... za tyhle penize jde koupit X skvelych kytar s prevnou kobylou, takze je to taky otazka vzhledu hlavne...
krom tehle muzu doporucit Cort M600 s podobnou koncepci, s lepsima snimacema za 9t. a taky se mi libi i jine ibanezky...
za tyhle penize se toho da uz vybrat dost, takze to nechce unahlit
chce to zkusit... za tyhle penize jde koupit X skvelych kytar s prevnou kobylou, takze je to taky otazka vzhledu hlavne...
krom tehle muzu doporucit Cort M600 s podobnou koncepci, s lepsima snimacema za 9t. a taky se mi libi i jine ibanezky...
za tyhle penize se toho da uz vybrat dost, takze to nechce unahlit
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tuhle kytaru má kamarádka, co chodí ke stejnýmu týčrovi jako já... Takže jsem ji párkrát viděl i slyšel, ale osobně jsem ji nehrál. Zpracování je moc pěkný, zvuk taky. Je spíš basovej, ale tak akorát. Snímače taky nejsou vůbec špatný. Ladění prej drží dobře, s HW nejsou problémy...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Mika.Rybanenn
Info či recenze?
Nevíte někdo kde bych našel na ofiko webu info o téhle kytaře? Prošmejdil jsem jak japonské, anglické i americké stránky Ibanez a nic. Prodává se tenhle model ještě normálně nebo jen doprodává? A co recenze, nevíte o nějaké v češtině, např. Muzikus apod? Tahle kytara mě právě zaujala proto, že na předchozí model tj. AXS 32 hrál Paul Landers z Rammstein a celkem o ní uvažuju. Díky moc za odpověd.
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: Info či recenze?
www.ibanezregister.comMika.Rybanenn píše:Nevíte někdo kde bych našel na ofiko webu info o téhle kytaře? Prošmejdil jsem jak japonské, anglické i americké stránky Ibanez a nic. Prodává se tenhle model ještě normálně nebo jen doprodává? A co recenze, nevíte o nějaké v češtině, např. Muzikus apod? Tahle kytara mě právě zaujala proto, že na předchozí model tj. AXS 32 hrál Paul Landers z Rammstein a celkem o ní uvažuju. Díky moc za odpověd.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Mika.Rybanenn
To dela Ibanez casto skoro se vsema produktama, kdyz uz se nedela, upada v zapomneniMika.Rybanenn píše:Hledal jsem a nic, je možný že by fakt tahle kytara byla globálně stažená z Ibanez webů protože už se třeba nevyrábí a jen vyprodává?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- Mika.Rybanenn
Na shopech jich jsou právě mraky a mraky, ale nějaké ucelenější info bohužel, třeba na webu Ibanez, btw co třeba starší katalogy, na webu uk, usa a jpn je ta sekce under construction, daly by se někde starší katalogy sehnat v pdf? Jinak co ta recenze, vyšlo něco u nás? Jinak mě nejde u sehnatelnost té AXS 42 tu mají v každém druhém eshopu, mě jde jenom o info nějaké víc ofiko a ucelenější než tam nafrká nějaký eshop.To dela Ibanez casto skoro se vsema produktama, kdyz uz se nedela, upada v zapomneniKdyz jsem googlil, nasel jsem ji asi ve dvou zahranicnich shopech (akorat uz nevim, jestli byla In Stock), Kakzdopadne ocividne se bude shanet blbe. Zkusil bych eBay a bazary.