Posouzení stavu kytary

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Luděk

Re: Posouzení stavu kytary

Příspěvek od Luděk »

Ahoj, tak jsem kytaru odnesl na posouzení do obchodu. Vada byla přijata jako konstrukční a řešení reklamačního oddělení mě dost šokovalo - kytaru si vzali zpět a vrátili mi celou sumu. Ovšem ne ve formě peněz, ale jako dobropis. To jsem vůbec nečekal a musím říct, že mě v Modřanech opravdu mile překvapili. Něco jsem k tomu tedy přidal a za celkově bezkonkurenční cenu pořídil "krapet" lepší nástroj.
Hratelnost je úplně někde jinde, k takové kytaře bych se za normálních okolností asi jen tak nepropracoval.
Jen mě mrzí zásahy do těla kvůli elektronice, pro tu nemám využití. Možná se jí časem pokusím směnit za nějaký Gibson s malým tělem. Každopádně ještě jednou díky, povedlo se! :D
Přílohy
Bez názvu1.jpg
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Krása, to je ta slevněná ze 110 litrů na cca 64 litrů? Já s LG-2 stále nadšený.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Luděk

Příspěvek od Luděk »

Jojo, to je přesně ona. Jenomže já ji měl levnější ještě o ten dobropis, takže to už byla fakt láce (i za tu cenu po slevě by to pro mě byla nepředstavitelná koupě) :D
K LG-2 bych se moc rád vrátil, jenomže bych potřeboval sehnat model nejméně z roku 2016. Od tohohle roku totiž mají slimtaper, rok 2015 měl Včko.
džetro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od džetro »

Tož gratuluju, koukal jsem na ni hodněkrát. Jinak elektroniku vytáhni, budeš mít kytaru s soundportem :-) Asi bych to v záruce nedělal, jen vytáhni baterku ať ti tam někde nevyteče.
Miluju akustické blues a svoji rodinu.
Taylor GS Mini Mahogany + Harley Benton SH 30 Pro Active
Taylor GT Urban Ash + Harley Benton SH 30 Pro Active
Yamaha FG-820-12NT + Harley Benton SH 30 Pro Active
Johnson JR-999E Tricone Resonator + Royall Pony Boy Resonator + Gretsch Boxcar Resonator
Deering Goodtime Open back 5 strings banjo
http://www.retroblues.net/
Luděk

Příspěvek od Luděk »

Moc děkuji! Jojo, na soundport už jsem myslel, ale dokud se nerozhodnu půjde/zůstane, určitě ji nechám v originálním stavu :D
Je moc fajn, krásný zvuk, výborná hratelnost, krk na 12tém pražci, okénková hlava atd., ale musím říct, že ze všech možných kytar mě nejvíc oslovily dvě - celomasivní Simon&Patrick Folk a Gibson LG-2. S&P pro neskutečně pohodlnou hru a Gibson...jó, nemít ten protivný profil krku, už bych měl dávno vystaráno :D
Tak trochu doufám, že se jednou něco takového ukáže v bazaru. Gibson je pro rok 2020 chystá znovu, ale všechny varianty budou bohužel mít profil krku Historic V.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

a pak se má někomu radit, když vrátí kytaru za 20 a odnese si trochu lepsi za 60 (puvodne za 110) :)
Vadilo mi jakou měla ta Fabia vadu laku a protože měli zrovna slevu, tak jsem vzal toho Mercedesa ;)
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
himself

Příspěvek od himself »

Klid, to se časem výhodně vymění za nějaké konečné řešení :D
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Myslím, že tohle je velmi blízko konečnému řešení :). Předpokládám, že je to ta kytara, co visela v kytarách na zdi. Měl jsem jí v rukách nejméně dvakrát. Skvělý nástroj. Elektroniku bych tam nechal, nikdy nevíš.
Luděk

Příspěvek od Luděk »

No jo, za normálních okolností bych o takové kytaře ani neuvažoval. Ale sešlo se to tak šikovně, že jsem ji nakonec koupil. :D
A nelituji, prozatím by to konečná být mohla. I když ten Gibson mi pořád vrtá hlavou...

Ano, je to ta visací z obchodu. S elektronikou prozatím určitě nic dělat nebudu, zkusím si na to zvyknout. Dost mě baví, jak lehce se na ni hraje, je to opravdu hodně pohodlná záležitost :).
Hujer122

Příspěvek od Hujer122 »

Ty jsi ji po tom všem zase vrátil?
https://kytary.cz/taylor-812e-12-fret-r ... /HN179900/
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“