Říkal jsem si, že bych si vyrobil pasivní DI box - pokud jsem to dobře pochopil, tak jsou to 3 součástky - vstupní jack, výstupní XLR a transformátor. Případně 4 - ještě přepínač uzemění.
Thru-jack bych si vypustil.
Teď k otázce: Jaký použít transformátor? Mohl by někdo doporučit? Ideálně takový, které se dá koupit v ČR přes e-shop? (A ideálně přes e-shop, kde bych rovnou dokoupil i ostatní potřebné součástky )
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Trevor měl ode mne nějaká trafíčka na vyzkoušení, třeba by některé z nich mohlo být použitelné. Bych ti jej klidně prodal včetně dalších potřebných komponent, vše nepoužité.
Mám tato dvě: Neutrik NTE1 NF Monacor LTR-110
šacuju že by to chtělo něco s větší vstupní impedancí, bo mix nebo klavesy mají výstupní relativně vysokou, na výstupu by stačila pak nižší
jde spíš o galvanivké oddělení nebo symetrizaci signálu?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Není pravda, klávesy nebo mixy mají právě nízkou výstupní impedanci, výstup operačního zesilovače, který má defakto nulovou výst. impedanci na výstupu bývá připojen jen přes ochraný rezistor. Čili výstupní imp. je dána hodnotou tohoto rezistoru typicky kolem 50-200 ohm
ano to jedno slovo jsem napsal špatně, mělo být, "relativně nizkou" proto něco s trochu větší impedancí na vstupu
Dotazy prosím do SZ