Hrani bez komba (?)
Pravidla fóra
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky by to jit mělo, nějaky zvuk z toho urcite pujde....... ale kdoví jaky zvuk..... mozna nekdo zkusenejsi k tomu rekne vic, ale kdoví........*Twisted.Brother* píše:Mimochodem kdybych nenasel multiefekt protoze ten zesil je ciste jen zesil dalo by se pouzit to moje kombo jako zkreslovadlo kdybych to vedl pres sluchatkovy vystup?
jako dobře, možná se na to dá hrát, náš basák taky hraje na 20w a je to nahlas a přehluší nás to, ale u watu nejde ani tak o hlsaitost jako spíš o plnost zvuku, a tou si myslim e ten zesák tvoje kombo stokrát porazí, kdoví ale jak to bude s kvalitou
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si domu dotáhl hifinu,starší JVC,vezmu kabel s in putama,ten černej a červenej hajzlík,na druhou stranu redukci velkýho jacka,zapojim do kejtry a....a nic,zvuk se mi z repráků nelinul žádnej,nevíte v čem je chyba?podle mě sem vše zapojil správně a přes hifiny se normálně hraje,tak nevim o co go...máte stim někdo skills?nebo jestli nevíte na netu o nějakym návodu zapojení pro debili jako já....

- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Střčil si kytaru / zapl aktivní kanál na hifině? Myslím tím že já mám třeba na zesáku výstupy AUX Tuner Phono bla bla bla a zepředu mám přepínače AUX Tuner Phono a logicky když zapojíš kytaru do AUXu a zapneš Phono tak to nehrajeDrobák píše:Tak sem si domu dotáhl hifinu,starší JVC,vezmu kabel s in putama,ten černej a červenej hajzlík,na druhou stranu redukci velkýho jacka,zapojim do kejtry a....a nic,zvuk se mi z repráků nelinul žádnej,nevíte v čem je chyba?podle mě sem vše zapojil správně a přes hifiny se normálně hraje,tak nevim o co go...máte stim někdo skills?nebo jestli nevíte na netu o nějakym návodu zapojení pro debili jako já....![]()
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Dost banální dotaz LEČ na to občas též zapomenu a pak klepu po zesáku, jaktože nehraje...nebo pokud to je jenom kytara přímo do Hi-Fi tak to bude možná tím že je to moc potichumycountry píše:Máš otočaný volume na kytaře?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
tak tohle kombo jsem měl jednou na hodině abych si nemusel nosit svoje........ a neřekl bych že to hrálo hlasitě a zkoušel jsem ho důkladně*Twisted.Brother* píše:http://www.behringer.com/GM108/index.cfm?lang=eng
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno