Hrani bez komba (?)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

i kdyby ten zesak byl lepší tak napíše ze to stálo za prd, uvidite
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

aspon jednomu to doslo :lol: :lol: ne ale vazne zerty stranou .. uz se na to docela tesim

Mimochodem kdybych nenasel multiefekt protoze ten zesil je ciste jen zesil dalo by se pouzit to moje kombo jako zkreslovadlo kdybych to vedl pres sluchatkovy vystup?

Red Bull: spojení dvou příspěvků pod sebou
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

*Twisted.Brother* píše:Mimochodem kdybych nenasel multiefekt protoze ten zesil je ciste jen zesil dalo by se pouzit to moje kombo jako zkreslovadlo kdybych to vedl pres sluchatkovy vystup?
teoreticky by to jit mělo, nějaky zvuk z toho urcite pujde....... ale kdoví jaky zvuk..... mozna nekdo zkusenejsi k tomu rekne vic, ale kdoví........

jako dobře, možná se na to dá hrát, náš basák taky hraje na 20w a je to nahlas a přehluší nás to, ale u watu nejde ani tak o hlsaitost jako spíš o plnost zvuku, a tou si myslim e ten zesák tvoje kombo stokrát porazí, kdoví ale jak to bude s kvalitou
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
*Twisted.Brother*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od *Twisted.Brother* »

Hm toho se prave bojim :?
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Tak sem si domu dotáhl hifinu,starší JVC,vezmu kabel s in putama,ten černej a červenej hajzlík,na druhou stranu redukci velkýho jacka,zapojim do kejtry a....a nic,zvuk se mi z repráků nelinul žádnej,nevíte v čem je chyba?podle mě sem vše zapojil správně a přes hifiny se normálně hraje,tak nevim o co go...máte stim někdo skills?nebo jestli nevíte na netu o nějakym návodu zapojení pro debili jako já.... :cry: :idea:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Drobák píše:Tak sem si domu dotáhl hifinu,starší JVC,vezmu kabel s in putama,ten černej a červenej hajzlík,na druhou stranu redukci velkýho jacka,zapojim do kejtry a....a nic,zvuk se mi z repráků nelinul žádnej,nevíte v čem je chyba?podle mě sem vše zapojil správně a přes hifiny se normálně hraje,tak nevim o co go...máte stim někdo skills?nebo jestli nevíte na netu o nějakym návodu zapojení pro debili jako já.... :cry: :idea:
Střčil si kytaru / zapl aktivní kanál na hifině? Myslím tím že já mám třeba na zesáku výstupy AUX Tuner Phono bla bla bla a zepředu mám přepínače AUX Tuner Phono a logicky když zapojíš kytaru do AUXu a zapneš Phono tak to nehraje
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Jo,mam tu 5 kanálů a skusil sem všech 5,ani jeden se nechytal,zapojil sem to snad do všech in putů a na každou dvojci vyzkoušel všechny kanály a nic...
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Máš otočaný volume na kytaře?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

mycountry píše:Máš otočaný volume na kytaře?
Dost banální dotaz LEČ na to občas též zapomenu a pak klepu po zesáku, jaktože nehraje...nebo pokud to je jenom kytara přímo do Hi-Fi tak to bude možná tím že je to moc potichu :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Nos tou debilitou to příliš nepřehánějte :lol: jasně ža mam nastavenej volume,skoušel sem ho i na hifině,ale nic,ani šumění či praskání to nevydalo,v kytaře to neni,na kombu hraju normálně,ale ne na svym... :cry:
Marko007

Příspěvek od Marko007 »

tak tohle kombo jsem měl jednou na hodině abych si nemusel nosit svoje........ a neřekl bych že to hrálo hlasitě a zkoušel jsem ho důkladně
Petrpeter
*1.5.1975
+1.8.2008
Odpočívej v pokoji...a dík za všechno
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

:mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“