Dean ML Warbird

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Joey píše:
Drobák píše:
Joey píše: 1. Ty nejsi on
2. Proč?
Tělo a krk mahagon,hmatník s menzůrou jako Gibson, 2HB od deanu,Floyd rose(za ty prachy 100% licencovaný)
Fender za 15 000 neni to samý jako American za 50 000,navíc 2 singly,i když SD...
taky sem napsal to už bych radši deanku,chápeš,muj osobní názor...
A´t se rozhodne sám co si vezme za kejtru,ale jestli váhá jenom kvuli bodypaintu,tak neni problé jí přestříknout u lakýrníka nebo kytaráře....
A jako když to není mahagon a nemá to HB ale SC a není to amerika tak to nemůže být dobrý???
OMG,já neřekl že to neni dobrý...ty máš asi potřebu schválně vyvolávat konflikty nebo já nevim,typ chce deanku,sice to na jeho styl neni nejštastnější volba,ale kejtra je to dobrá...říkám že já osobně bych radši bral tuhle deanku než toho Fendera a myslim že takovejch by bylo víc,sice se my líbí víc strat než firebird ale ta deanka bude mít všeobecně na rock lepší zvuk...hrál si někdy na Dean?
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Drobák píše: OMG,já neřekl že to neni dobrý...ty máš asi potřebu schválně vyvolávat konflikty nebo já nevim,typ chce deanku,sice to na jeho styl neni nejštastnější volba,ale kejtra je to dobrá...říkám že já osobně bych radši bral tuhle deanku než toho Fendera a myslim že takovejch by bylo víc,sice se my líbí víc strat než firebird ale ta deanka bude mít všeobecně na rock lepší zvuk...hrál si někdy na Dean?
Ne, proč?
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Joey píše:
Drobák píše: OMG,já neřekl že to neni dobrý...ty máš asi potřebu schválně vyvolávat konflikty nebo já nevim,typ chce deanku,sice to na jeho styl neni nejštastnější volba,ale kejtra je to dobrá...říkám že já osobně bych radši bral tuhle deanku než toho Fendera a myslim že takovejch by bylo víc,sice se my líbí víc strat než firebird ale ta deanka bude mít všeobecně na rock lepší zvuk...hrál si někdy na Dean?
Ne, proč?
Já sem hrál na Dean ML 79 a zvuk to byl parádní,sice se mi Dean jako takový nelíbí,ani jejich tipická hlava neni moje gusto,ale zvuk z nich vyloudíš parádní...
Z fenderu jako takovejch samo taky,ale porovnám li tyhle dva modely tak pro mě 100% ta deanka...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Taky dobrý...já sem myslel jestli k tomu teleti máš nějaký výhrady :wink: (jako dřevo nebo tak) Jinak já bych volil to Tele je to tak na to blues, bluesrock a rock :) :wink: ale já nejsem Stalinova.Babicka abych tozhodoval (eště že tak byt taký starý :D )
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Joey píše:Taky dobrý...já sem myslel jestli k tomu teleti máš nějaký výhrady :wink: (jako dřevo nebo tak) Jinak já bych volil to Tele je to tak na to blues, bluesrock a rock :) :wink: ale já nejsem Stalinova.Babicka abych tozhodoval (eště že tak byt taký starý :D )
No celou dobu sem to bral tak že kdyby předemě někdo dal tyhle 2 kejtry tak bych šáhl po tý Deance...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Tož to pak ja, sory :wink: bábo už se rozhodni! :D

Jan Kaplický 1937 - 2009
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

No těžko říct, vzhled toho fendera je přesně moje gusto, je to old-style, pokud si pamatuju, tak přesně takhle vypadaly jedny z prvncih Telecastru, nebo se pletu? O tom Fendru pouvažuju, vypadá zajímavě, i když je pravda že já bych radší mahagon... :)
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Stalinova.Babicka píše:No těžko říct, vzhled toho fendera je přesně moje gusto, je to old-style, pokud si pamatuju, tak přesně takhle vypadaly jedny z prvncih Telecastru, nebo se pletu? O tom Fendru pouvažuju, vypadá zajímavě, i když je pravda že já bych radší mahagon... :)
Jo skoro tak, akorát myslím že tenhle nemá krk a hmatník z jednoho kusu :wink: jinak myslím žes chtěl říct old school...to honí turbo_MaCk :D

Jan Kaplický 1937 - 2009
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Jo old-school, máš pravdu :D Je to pro mě velmi důležité rozhodnutí, ta nová kytara, a vzhledem k tomu, že u te Deanky jsem ji měl v rukách i jsem ji slyšel, tak mě to k ní nejvíc táhne, ale zas dát to přelakovat, je podle mě jisté riziko. Mimochodem, Nitro už je i u nás zakázané?
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Stalinova.Babicka píše:Jo old-school, máš pravdu :D Je to pro mě velmi důležité rozhodnutí, ta nová kytara, a vzhledem k tomu, že u te Deanky jsem ji měl v rukách i jsem ji slyšel, tak mě to k ní nejvíc táhne, ale zas dát to přelakovat, je podle mě jisté riziko. Mimochodem, Nitro už je i u nás zakázané?
Stim Nitrem sem tě nepochopil,zakázaný je leda by sis ho chtěl namontovat do káry,ale od toho sou jiný fóra :lol: :wink:
Jinak přelakování nenese žádná rizika,leda že by to někdo odflák a pak by se ti třeba loupal lak atd...
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Myslel nitro lak ....
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Nevím, ale třeba Fendery Highway 1 http://kytary.cz/fender/telecaster/high ... 81:0:0:1:0 sou lakovaný Nitrem /jen tak pro info :wink:

Jan Kaplický 1937 - 2009
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

noo a trváš na nové kytaře?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Jestli trvam na nove kytare? :) Tak to si pis, mam kytaru, ktera je napul z TVRZENÉHO PAPÍRU!!!! Hraje to jak zuby nasrane manželky, když přijde její chlap z hospody....Jinak jo měl jsem na mysli nitro lak, tuším, že ho EU zakázalo, a je povolené jen v Americe, co se týče výroby kytar, ale nevím to přesně.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

"Nové" jsem myslel z e-shopu :D jestli se nechceš raději podívat na bazar, za tyhle peníze bys mohl sehnat hodně zajímavý nástroj :wink:

edit: tyjo ale napsal jsem to předtím fakt jak kdybych ti chtěl vymlouvat celou koupi :D
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 9.02.2008 21:10, celkem upraveno 1 x.
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Dark Axel to mozna myslel tak, jestli radeji nekoupis neco z bazaru. ceny novych kytar jsou u nas docela hrozny.

EDIT: byl rychlejsi :D
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Já nejsem proti koupi z bazaru, koupil jsem si kombo Solton Chorus 50 a jsem spokojený, ale u kytary...nevím, mám trošku obavy, že vnitřek bude nějak vydlubaný a koupím zajíce v pytli, máte s tím nějáké zkušenosti?
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

uznávám, že z bazaru jsem kytaru ještě nekupoval, jen kombo, Danelectro DE1 a Rocktrona Zombie, všechno prvotřídně funkční...

nemyslím že byses měl bát více, než třeba u komba

(PS, kámoš - Mastr tady z fóra - nedávno kupoval na bazaru renovovanou Jolanu Diamant a je úplně spokojený)
Drobák

Příspěvek od Drobák »

Stalinova.Babicka píše:Já nejsem proti koupi z bazaru, koupil jsem si kombo Solton Chorus 50 a jsem spokojený, ale u kytary...nevím, mám trošku obavy, že vnitřek bude nějak vydlubaný a koupím zajíce v pytli, máte s tím nějáké zkušenosti?
No,stejnak,zjisti si jeho dresu,jestli budete převádět prachy z účtu na účet tak to je pak horší,ale jestli mu budeš např. prachy posílat do vlastních rukou,tak ti dá ve vlastnim zájmu svojí adresu,ale kdo dneska věří poště na tolik aby poslal balík cca s 20 000.nebo si zjisti jeho bydliště,přijeď kytaru ozkoušej,vem jí a kdykoliv máš jistotu že kdyby něco "nehrálo"
tak můžeš za nim doject atd....
uvidíš už podle jednání člověka,jestli stebou bude jednat seriózně atd...
ale nejlepší je předání z ruky do ruky,páč jemu se nebude chtít jako první poslat kejtru,takže ti jí s největší pravděpodobností pošle,až mu dorazí Money...no a tobě se nebudou chtít posílat money,když nevíš jestli ti kejtru pošle atd...nejlepší je osoní kontakt...no u osobního kontaktu je ještě tríček s bouchačkou,až si budeš vyndavat peněženku jako že už zaplatíš,tak ti jen tak náááhodou vypadne z kapsy kvér(stačí maketa z hračkářství),on to spozoruje,no a uvidíš jak s kejtrou nic nebude a ještě ti dá slevu....
Né,si dělam p***l :lol: :lol:
Moleek

Příspěvek od Moleek »

Já když něco kupuju přes inzerát tak dycky osobně. 1) když mám štěstí, tak to má ve zkušebně a pokecáme a zahrajem si nebo tak... a když to má doma tak mě třeba pozve na pivo.. prostě když je to v pohodě týpek tak se dá i pokecat a prostě sranda. Rozhodně lepší než mu poslat prachy a on se na tebe pak vysere
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“