Ovšem kytarista z mé poslední kapely mi řekl, že na basu hraju jako na kytaru, na kytaru hraju jako na basu.
Hmmm, a proč ne?
Kód: Vybrat vše
Administrátorem zablokovaný účet. Uživatel nemůže přispívat ani používat soukromé zprávy.Je fakt, ze na basovou kytaru si "tolik nezahrajes". Ale co chces ty, co je pro tebe lepsi, co te bude vic bavit, to prece nemuzes po nekom chtit aby za tebe rozhodlMellistr píše:Ahoj všichni stojím před velkým problémem.....
Neumím se rozhodnout jestli elektrickou, či basovou kytaru.
Hraji již 8 rokem na akustickou a rozhoduji se
Jeden den je to že toužím po basovce a jeden den že po elektrice ale teď k hlavní věci.
Basa se mi líbí asi víc ale bojím se že si na ni nezahraji tak jako na elektriku nějaký názor?
Děkuji všem
S tím souhlasím, i když si pod tím každý představí něco jiného. Dobrý basák je u mě basák, který je nápaditý, dokáže zaujmout nějakou tou technikou a nehraje pořád tu 100% samou smyčku dokola, ale alespoň semtam udělá nějakou obměnu. V každé kapele je potřeba něco jiného, ale mě víc zaujmou basáci, co slapují nějaké chytlavé vyhrávky a jsou tak trochu "sólisti", přičemž i tvoří ten základ a udávají tón, než ti, co pořád za sebou drtí E-E-E-E-E-E-G-G-G-G-G-G-G-G-A-A-A-A-A-A-A-A-A-E-E-E-E.... a tváří se u toho tak strašně soustředěně a důležitě, jako by hráli nějaké sólo Tommyho Emmanuela v 260BPMHendrek píše:Dobrý basák je v kapele IMHO k nezaplacení
Jsem basak (ale samozrejme hraju hodne i na kytaru) a myslim si, ze je snazsi se naucit hrat na baskytaru.martin.janac píše:Je hrozně úsměvné, jak je basa často označována za jednodušší nástroj než kytara
Ale aj LCD, časom pri štúdiovej práci oceníš. Neváhaj, nakupuj!