EMG SA
Pravidla fóra
-
D_Rambousek
- Nový uživatel
EMG SA
Dobrý den. Píši ohledně snímačů EMG SA. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Děkuji za odpověd. 
Re: EMG SA
Ahoj, co tě zajímá? Mám kombinaci SA+89.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
-
D_Rambousek
- Nový uživatel
Jestli jsou vhodné například na rock (zkreslený zvuk), ale jestli jsou dobré i bez zkreslení. Koupil jsem si je na kytaru (3 single coil) a moc jsem si o nich nepřečetl. Tak se ptám zda někdo má zkušenost.
Rock je pro mě širokej pojem, ale například je používá, nebo používal David Gilmour z Pink Floyd. Řekl bych, že každej snímač zvládne všechno, ale je to o tom jak se ti to líbí. Oproti klasickým singlům, nebrumí a mají silnější výstup. Zase díky tomu, že jsou aktivní, tak nemají takovou barevnost, za kterou je spoustu lidí haní. Jsou i metalové kapely, které používají single coil snímače, např. The Amity Affliction. Není nic jednoduššího než je vrazit do kytary a vyzkoušet je.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
-
D_Rambousek
- Nový uživatel
Díky, jsem teprve začátečník, tak jsem rád za jakoukoliv radu