drahý epiphone, levný gibson

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
himself

Re: drahý epiphone, levný gibson

Příspěvek od himself »

Už ten popis, nulová zpětná vazba, jedna hnusná fotka a neseriózní email :)
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

lol, vzdyt ta hlava je epi i z tohohle uhlu.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

mně to příjde až moc overflamované :)
jbiker

Příspěvek od jbiker »

I kdyby to byl origoš, což alespoň na první pohled není, tak ta cena je brutus. Ve stavu 1a koukám, do 7k USD. Za tři sta kolíků by byla se clem, DPH, doručením letecky s osobním doprovodem a ještě by zbylo na krabici kubánských doutníků a láhev dobrého koňaku :D.
Swiz

Příspěvek od Swiz »

Bubucci nezapomeň, že pořád čekáme na tu fotku tvé R9 :cry:
torst

Příspěvek od torst »

Kinx píše: 2.06.2020 23:14 lol, vzdyt ta hlava je epi i z tohohle uhlu.
Jo, to mě taky trklo, že ty boky jsou moc klenuté.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Swiz píše: 3.06.2020 8:11 Bubucci nezapomeň, že pořád čekáme na tu fotku tvé R9 :cry:
Jako já tu nejsem týden, jako ty, takže si tu nemusím nic dokazovat.
No a fotky se určitě nedočkáš, nejsem blázen abych si připlácel za R9 oproti R8 nebo R0. A blábolů o lepším dřevu (těla/krku, javorový top má vyšší grade, ale ten samotný nemá žádný vliv na zvuk ) věří jenom ten kdo si R9 koupil a potřebuje si to sám před sebou obhájit. A samozřejmě na mylespaul fóru, kde každý slyší rozdíl mezi jednotlivými kondenzátory, ale nikdo neslyší, že sami neumí udělat ani normální vibrato :) čest výjimkám.
Mám obyčejného Classica a to je na moje hráčské schopnosti a ukojení LP nutkání až až. A to že žádnou RI aktuálně nemám, neznamená, že o nich nic nevím.
Swiz

Příspěvek od Swiz »

R9 jedině zbytek je na zátop do krbu
torst

Příspěvek od torst »

Kdy spálíš Epiphone Les Paul Slash sig. Rosso Corsa?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Swiz

Příspěvek od Swiz »

Už jsem spálil, je tam jen im memoriam :(
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

no cekal jsem trochu zabavnejsi flame, ale neva :D

zpet k tematu dostupnejsich Gibsonu: je tu nekdo, komu se libi ty nove "Dirty Fingers" snimace? Ctu na ne celkem univerzalni hejt a celkem to sedi i k me osobni zkusenosti, kdy jsem na Festiwallu mel pujcene nove Flying V-B2 misto sveho Flyingu s SH-4 a SH-1, ktery jsem pri hektickem baleni zapomel doma. Ta kytara jinak nebyla podle me nijak spatna, ale ty snimace byly proste o nicem. Na bedroom metal asi dobre, ale lezl z toho prekomprimovany nekonkretni a hodne silny signal, se kterym se dost blbe pracovalo.
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Jak se ty nové DF liší od původních? Už jsem tu kdysi psal, že mi ty původní strašně vazbily (V Exploreru XPL z 90. let):
gibson-dirty-fingers-vs-500t-46356
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

to by me taky zajimalo. S puvodnima moc zkusenosti nemam.

Fort: mozna ty tvoje vazbily kvuli spatnemu stavu vosku ve snimacich? Nektere snimace jdou casem do haje i mechanicky.
torst

Příspěvek od torst »

nezaměňovat vazbení a pískání (mikrofoničnost).
Swiz

Příspěvek od Swiz »

Kinx píše: 3.06.2020 11:57 to by me taky zajimalo. S puvodnima moc zkusenosti nemam.

Fort: mozna ty tvoje vazbily kvuli spatnemu stavu vosku ve snimacich? Nektere snimace jdou casem do haje i mechanicky.
Jak byly ty snímače staré? Pokud ti nepískala žadná jiná kytara, mohlo by to být špatným stavem vosku. Pokud to byl teda ten charakteristicky squeak sound.
torst

Příspěvek od torst »

Swiz, neztrácej čas, momentálně je řeč o topných kytarách.
Swiz

Příspěvek od Swiz »

:D :D :D Nice one :lol:
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Myslel jsem samozřejmě mikrofoničnost. Jelikož jste si asi nerozklikli ten můj odkaz na starší příspěvek, kopíruju:
"Měl jsem kdysi XPL Explorer, takový úlet s nálepkou Gibson Custom Shopu. Měl mít právě Dirty Fingers, a byly ukrutně silné a možná tím i strašně náchylné k vazbě, pro hi-gain při vyšší hlasitosti prakticky nepoužitelné. Ale možná potřebovaly převoskovat, kupoval jsem ho ze zapadlého pawnshopu na Floridě, možná zažívaly pěkné teplotní šoky."
defeldrick

Příspěvek od defeldrick »

Chtěl bych se s Vámi podělit o tento inzerát, jelikož ten Classic vypadá na první pohled jako fake díky logu na hlavě.
https://www.facebook.com/groups/9277808 ... 7653824643
Kytary: ESP LTD SC-607 2-Tone Burst 2004 (SD Blackouts AHB-1B 7), Schecter Blackjack ATX C-1 VRS (SD Blackouts AHB-1)
Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

defeldrick píše: 3.06.2020 13:57 Chtěl bych se s Vámi podělit o tento inzerát, jelikož ten Classic vypadá na první pohled jako fake díky logu na hlavě.
https://www.facebook.com/groups/9277808 ... 7653824643
no právě podle toho loga je to originál, na fake kytaře by se ti nikdo s vykládáním perletí nemazlil.

ad Dirty fingers : je to silný snímač, tak je logicky náchylnější na vazbu, ale pokud je mikrofonický, tak převoskovat. Mám taky nějaký starý Gibson který i přes zavoskování začal časem pískat a to je 7,6kohm snímač.
2 Kinx : ty snímače prostě takové jsou :) Navíc ty nové určitě nebudou přesné kopie těch starých. Třeba je to stejné jako u 57 Classic, kdy v průběhu výroby změnili z dražšícho 'plain enamel' drátu na polyester.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“