rozhoduju se mezi těmahle kombama FENDER Frontman 212R NEW a MARSHALL MG 100DFX poraďte pls. co je lepší.
FENDERA Frontman 212R NEW nebo MARSHALL MG 100DFX
Pravidla fóra
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
FENDERA Frontman 212R NEW nebo MARSHALL MG 100DFX
Cau lidi,
rozhoduju se mezi těmahle kombama FENDER Frontman 212R NEW a MARSHALL MG 100DFX poraďte pls. co je lepší.
Re: FENDERA Frontman 212R NEW nebo MARSHALL MG 100DFX
hele jestli chceš alespoň trochu dobrej zvuk a trocha víc gainu, tak ber totoJancusGuitar píše:Cau lidi,
http://kytary.cz/crate-kytarove-kombo-f ... 92:0:0:1:0
Na to že je to tranďák, tak fakt povedenej.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- JancusGuitar
- Kontaktovat uživatele:
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
myslim, ze nejlip udelas, kdyz si proctes vsechny zdejsi topicy "kombo do 10 000", "kombo do zkusebny" atd. je toho tady fakt hafo. toho Marshalla kazdopadne neber (kazdy den, kdyz toho svyho doma zapojim, nadavam si naprosto nehorazne, ze jsem byl kdysi mlady a nerozvazny). Fender nemusi byt spatny. pak jsou tady Craty, Peaveye a dalsi... hledej.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
ja si teda fakt myslim že to mgcko je v klidu,vim se moc ty mgcka nepovedly ale kolik sem to o tomto kombu přečetl.ale Marshall MG 100DFX se fakt povedl.
tady mate članky od lidi ktere si to kombo koupili.
http://www.musiccenter.cz/kytarová-komb ... G/:3:15552

tady mate članky od lidi ktere si to kombo koupili.
http://www.musiccenter.cz/kytarová-komb ... G/:3:15552
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Problém je v tom, že člověk co si koupí první kombo bude chválit vše. navíc je dobře známo, že u mnoha e-shopu diskuze pod zbožím slouží spíše k propagaci než k objektivnímu zhodnocení...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
To je taky fakt , ale už jsme to řešily , Mgčka nejsou až tak zlí i jsem hral na ty velky a když si s tim člověk pohraje tak z toho dostane docela uchazejici zvuk , ale je to předražený .. A btw , sice mě asi ukamenujete , ale mg se mi libí víc jak crate ... za mě randallNero píše:Problém je v tom, že člověk co si koupí první kombo bude chválit vše. navíc je dobře známo, že u mnoha e-shopu diskuze pod zbožím slouží spíše k propagaci než k objektivnímu zhodnocení...
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Nuker píše:To je taky fakt , ale už jsme to řešily , Mgčka nejsou až tak zlí i jsem hral na ty velky a když si s tim člověk pohraje tak z toho dostane docela uchazejici zvuk , ale je to předražený .. A btw , sice mě asi ukamenujete , ale mg se mi libí víc jak crate ... za mě randallNero píše:Problém je v tom, že člověk co si koupí první kombo bude chválit vše. navíc je dobře známo, že u mnoha e-shopu diskuze pod zbožím slouží spíše k propagaci než k objektivnímu zhodnocení...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
- Adamz Asah
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych vzal Fendera na punk-rock, kdyby se ti náhodou moc nelíbil zkreslený, tak koupíš krabičku.
Kytary: Cort L450C NS (akustika) | Fender American Standard Strat (2009, sunburst, rosewood, S-S-S)
Aparát: Blackheart Little Giant (BH5-112)
Mikrofón: Apogee MiC
Efekty: Smrčka Compressor, Boss DS-1 (Bill Kasper mod), Boss DS-2 (Japan), EHX Big Muff (w/ Tone Wicker), MXR Micro Amp, Ibanez WH10 (black), MXR Analog Chorus, MXR Phase 100, Boss DD-7, EHX Holy Grail Plus
YouTube kanál: Adamz Asah's covers
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
Sorry , ale mě ten zvuk cratu přišel strašně chemickej . Hrál jsem jak na stack tak na to kombo a kdybych potřeboval sílu tak si ho koupim , ale k tomu bych vzal nějakou krabku ... Jak jsem již řekl , za mě randallafektband píše:Nuker píše:To je taky fakt , ale už jsme to řešily , Mgčka nejsou až tak zlí i jsem hral na ty velky a když si s tim člověk pohraje tak z toho dostane docela uchazejici zvuk , ale je to předražený .. A btw , sice mě asi ukamenujete , ale mg se mi libí víc jak crate ... za mě randallNero píše:Problém je v tom, že člověk co si koupí první kombo bude chválit vše. navíc je dobře známo, že u mnoha e-shopu diskuze pod zbožím slouží spíše k propagaci než k objektivnímu zhodnocení...To myslíš opravdu vážně? Já si s tím hrál dvě hodiny, ale pořádnej zvuk jsem z toho nedostal, je to krám.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Jestli hrajes punk-rock tak je Crate fw120 upe presne na to mam ho taky a taky hraju punk-rock a rozhodně doporučuju
www.metallica-band.ic.cz
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Guitar:Ibanez GAX30+EMG 81/60,Silverstone SIK 1/CBL
Kombo:,Crate fw120,20W Stag xD umite se asi predstavit
Efekty:Compresion sustainer CS1,Digitech Grunge,Digitech Bad Monkey?BOSS HM-2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
taky s MGčkem nemám nejlepší zkušenosti. taky jsem točil jak blázen, ale žádný pro mě dobrý zvuk jsem na tom nenakroutil. Za mě bandit nebo nějaký VOX
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Můžu jen plně souhlasitromcx75 píše:taky s MGčkem nemám nejlepší zkušenosti. taky jsem točil jak blázen, ale žádný pro mě dobrý zvuk jsem na tom nenakroutil. Za mě bandit nebo nějaký VOX
Ibanez SR705
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
Cort Action 4
Fade Jazz Bass
Gallien Krueger 700RB-II, 410BLX, 410RBH
Gallien Krueger Backline 110, Peavey Max 126
Schecter Omen 7
http://bandzone.cz/wrazedneemauzy
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
s tím to bych souhlasil já... ale zase ta lampa nepatří do ruky každýmu...qwer píše:nevim, jestli je v dnesni dobe plne levnych lamp potreba kupovat za stejne prachy 100w trandak, ktery stejne nehraje nijak valne...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.