Guitar pro taby

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
veroniqc31
Nový uživatel

Guitar pro taby

Příspěvek od veroniqc31 »

Ahojte, prosim vas, daju sa este niekde stiahnut zadarmo taby pre guitar pro? nejak stale nachadzam len same online platene tabove portaly, ale radsej mam klasiku a Guitar pro :)

dakujem
bazdesh
last.fm: bazdesh
Bandzone: bazdesh
Kontaktovat uživatele:

Re: Guitar pro taby

Příspěvek od bazdesh »

ultimate-guitar.com; platit nic nemusis a je tam toho strasne moc. a co tam neni nikde moc jinde nebude
pripadne songsterr, je to sice v prohlizeci, ale tusim staci jen registrace. kazdopadne google funguje i sam o sobe, jen ho umet pouzivat ;)
defeldrick

Příspěvek od defeldrick »

Songsterr má gratis aplikaci do mobilu. Už hraju jen podle toho.
Kytary: ESP LTD SC-607 2-Tone Burst 2004 (SD Blackouts AHB-1B 7), Schecter Blackjack ATX C-1 VRS (SD Blackouts AHB-1)
Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
torst

Příspěvek od torst »

Ahoj. Kouk jsem na oba weby, jeden znám, druhej ne, každopádně taky dík za tip !! Poslední dobou taky něco sháním. Zatím spíš jen zkopíruju tabulaturu do notepadu a pak jí snadno vložim do softu Guitar@Bass. Nebo si jen mechanicky stahnu webpage popř. screen a pak to musim nacvakat růčo do midi not.
Ale veroniqc se asi ptá přímo na soubory pro Guitar pro. Tedy .gt5 a další. Jsou tam, ale už placené.
Mám někde na disku slušnou databázi, ale nové songy tam logicky nebudou. Nabízím, pohledám.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Frostys

Příspěvek od Frostys »

torst: No na již zmíněném ultimate guitar toho jde najít zdarma hromady.
torst

Příspěvek od torst »

po mě to chce přihlášení a když se přihlásim, nabídne mi to 3 cenová pásma. Netvrdim, že mě to zruinuje, prostě se mi s tim nechce babrat. Nebo to prostě neumim, jsem starej.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Jo, klikáš asi na špatné tlačítko, je to tam trochu zmatené. To tlačítko na stažení je kousek nad komentářema (což je úplně dole na stránce).
GP UG.PNG
torst

Příspěvek od torst »

Frostys : Moc děkuju za návod ! Ale mě to do tohoto dialogu vůbec nepouští. Úplně dole na stránce je pro mě toto :
g-pro.jpg
Nebo dokážeš z odkazu stahnout Surgeon (Pro) ?
https://www.ultimate-guitar.com/search. ... ent&page=2
P.S. : Už asi vím. Stažitelné jsou jen ty "Guitar Pro". Tam mi to funguje jako tobě. Ty "Pro", to je nějak spešl ...
P.P.S. : Jo, ona je tam i verze "Guitar Pro", takže vaú !! Dík ještě jednou.
Frostys

Příspěvek od Frostys »

Jo přesně tak, to jsem zapomněl zmínit. Ultimate guitar má nějaký svůj "přehrávač" tabů, takže je opravdu nutné hledat "Guitar Pro" tab, ne "Pro" :)
simiruz

Příspěvek od simiruz »

torst píše: 24.06.2020 17:39 Frostys : Moc děkuju za návod ! Ale mě to do tohoto dialogu vůbec nepouští. Úplně dole na stránce je pro mě toto :
g-pro.jpg
Nebo dokážeš z odkazu stahnout Surgeon (Pro) ?
https://www.ultimate-guitar.com/search. ... ent&page=2
P.S. : Už asi vím. Stažitelné jsou jen ty "Guitar Pro". Tam mi to funguje jako tobě. Ty "Pro", to je nějak spešl ...
P.P.S. : Jo, ona je tam i verze "Guitar Pro", takže vaú !! Dík ještě jednou.
Je možné, že Windows 95 nepodporujou Guitar pro.
torst

Příspěvek od torst »

haha, já mám HDR na W XP. Ale to stahování jsem dělal na W 7. Už je staženo a šlape to skoro dokonale.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“