dakujem
Guitar pro taby
Pravidla fóra
-
veroniqc31
- Nový uživatel
Guitar pro taby
Ahojte, prosim vas, daju sa este niekde stiahnut zadarmo taby pre guitar pro? nejak stale nachadzam len same online platene tabove portaly, ale radsej mam klasiku a Guitar pro
dakujem
dakujem
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
Re: Guitar pro taby
ultimate-guitar.com; platit nic nemusis a je tam toho strasne moc. a co tam neni nikde moc jinde nebude
pripadne songsterr, je to sice v prohlizeci, ale tusim staci jen registrace. kazdopadne google funguje i sam o sobe, jen ho umet pouzivat
pripadne songsterr, je to sice v prohlizeci, ale tusim staci jen registrace. kazdopadne google funguje i sam o sobe, jen ho umet pouzivat
- defeldrick
Songsterr má gratis aplikaci do mobilu. Už hraju jen podle toho.
Kytary: ESP LTD SC-607 2-Tone Burst 2004 (SD Blackouts AHB-1B 7), Schecter Blackjack ATX C-1 VRS (SD Blackouts AHB-1)
Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
Příslušenství: Spark guitar amp by Positive Grid, AKG K-240 Studio, Dunlop Jazz III Stiffo Sharp Black 1.38 mm
Ahoj. Kouk jsem na oba weby, jeden znám, druhej ne, každopádně taky dík za tip !! Poslední dobou taky něco sháním. Zatím spíš jen zkopíruju tabulaturu do notepadu a pak jí snadno vložim do softu Guitar@Bass. Nebo si jen mechanicky stahnu webpage popř. screen a pak to musim nacvakat růčo do midi not.
Ale veroniqc se asi ptá přímo na soubory pro Guitar pro. Tedy .gt5 a další. Jsou tam, ale už placené.
Mám někde na disku slušnou databázi, ale nové songy tam logicky nebudou. Nabízím, pohledám.
Ale veroniqc se asi ptá přímo na soubory pro Guitar pro. Tedy .gt5 a další. Jsou tam, ale už placené.
Mám někde na disku slušnou databázi, ale nové songy tam logicky nebudou. Nabízím, pohledám.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
torst: No na již zmíněném ultimate guitar toho jde najít zdarma hromady.
po mě to chce přihlášení a když se přihlásim, nabídne mi to 3 cenová pásma. Netvrdim, že mě to zruinuje, prostě se mi s tim nechce babrat. Nebo to prostě neumim, jsem starej.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Jo, klikáš asi na špatné tlačítko, je to tam trochu zmatené. To tlačítko na stažení je kousek nad komentářema (což je úplně dole na stránce).
Frostys : Moc děkuju za návod ! Ale mě to do tohoto dialogu vůbec nepouští. Úplně dole na stránce je pro mě toto :
Nebo dokážeš z odkazu stahnout Surgeon (Pro) ?
https://www.ultimate-guitar.com/search. ... ent&page=2
P.S. : Už asi vím. Stažitelné jsou jen ty "Guitar Pro". Tam mi to funguje jako tobě. Ty "Pro", to je nějak spešl ...
P.P.S. : Jo, ona je tam i verze "Guitar Pro", takže vaú !! Dík ještě jednou.
P.S. : Už asi vím. Stažitelné jsou jen ty "Guitar Pro". Tam mi to funguje jako tobě. Ty "Pro", to je nějak spešl ...
Jo přesně tak, to jsem zapomněl zmínit. Ultimate guitar má nějaký svůj "přehrávač" tabů, takže je opravdu nutné hledat "Guitar Pro" tab, ne "Pro" 
Je možné, že Windows 95 nepodporujou Guitar pro.torst píše: 24.06.2020 17:39 Frostys : Moc děkuju za návod ! Ale mě to do tohoto dialogu vůbec nepouští. Úplně dole na stránce je pro mě toto :
g-pro.jpg
Nebo dokážeš z odkazu stahnout Surgeon (Pro) ?
haha, já mám HDR na W XP. Ale to stahování jsem dělal na W 7. Už je staženo a šlape to skoro dokonale.