Jack - Ovation

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
volfi

Jack - Ovation

Příspěvek od volfi »

Nevíte kde bych koupil jack do ovationa? Tenhle druh jsem ještě neviděl.
ED46588C-6C33-4682-B132-8C5D2333ADCF.jpeg
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
torst

Re: Jack - Ovation

Příspěvek od torst »

tam jde snad jen o to spínání, ne? Aby se při zasunutí sepnulo napájení 9V. Jacková zdířka se spínacím kontaktem se běžně prodává.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

když se spíná mínus baterky, měl by stačit klasický stereojack, kde spínání nahradí pravý kanál, který se při zasunutí mono jacku spojí se zemí..
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
volfi

Příspěvek od volfi »

Nevím jak to mají přesně vymyšlený. Čekal jsem 3 vodiče a klasickej stereo jack. Asi by to nějak šlo, ale rád bych to nechal, tak jak to je. Každopádně se mi ještě nepodařilo tenhle jack najít.
Elektrofonická kytara --> Koaxiální kabel č.1 --> Pedálová deska --> Koaxiální kabel č.2 --> Elektronkový zesilovač --> Reproduktorová skříň
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Soudě dle fotky, tohle máš asi nastudované:
http://www.ovationfanclub.com/megabbs/f ... p?tid=5774
Tj. pokud tomu dobře rozumím, je to opravdu jen připojení baterie a ty dva vnitřní fousy navíc jsou stínění.
Trevor
Odborník

Příspěvek od Trevor »

ten origo máš nějak zničený ?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
volfi

Příspěvek od volfi »

Ano, origo je už hodně vydřenej. Jako taky si říkám, že by to mělo nějak jít na klasickej stereo jack. Ale teď si přesně nevzpomínám zda z kytary lezou 3 vodiče nebo 4.

EDIT: Tak jsem tam fláknul stereo jack, ale stejně by mě zajímalo, kde se ten konektor dá koupit :D
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“