nesnášim svoji G strunu

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
artist

nesnášim svoji G strunu

Příspěvek od artist »

ahojte všeci, mám takový dirty little problem

mám nové struny na své elektrické kytaře tak 14 dní, už si sedly a je to v pohodě až na tu bloody G strunu. naladím jí podle ladičky, vše ok. jakmile ji ale (!) zahraju výš jak na pátym šestym pražci, zní prostě nehorázně (no zas tak moc ne ale jo) falešně. čím to je, čím to je?

celou jsem ji povolil, trochu sem si hrál i s krkem i když vim že tím to není. poraďte jak na to prosím!
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: nesnášim svoji G strunu

Příspěvek od Disasterpiece »

artist píše:ahojte všeci, mám takový dirty little problem

mám nové struny na své elektrické kytaře tak 14 dní, už si sedly a je to v pohodě až na tu bloody G strunu. naladím jí podle ladičky, vše ok. jakmile ji ale (!) zahraju výš jak na pátym šestym pražci, zní prostě nehorázně (no zas tak moc ne ale jo) falešně. čím to je, čím to je?

celou jsem ji povolil, trochu sem si hrál i s krkem i když vim že tím to není. poraďte jak na to prosím!
jo mel jsem ten samy problem a taky na G :) dal jsem novy struny, seridil oktavy a uz to bylo v klidu
afektband

Příspěvek od afektband »

Napadlo mě-blbě ntlučený pražce, ale to by asi dělalo i na ostatních strunách. Zkus se podívat na nulťák, nebo kamenu na kobyle, jestli tam není něco nepatřičnýho...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

nedal si tlusčí strun, nežs měl??? žeby se ti zadrhávali v nulťáku...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
artist

nn

Příspěvek od artist »

ne já myslím že by to mohlo být tím kamenem - je totiž oproti ostatním v dost jiný pozici, moc vepředu u snímače. jak je to vůbec se seřizováním oktáv? vůbec nic o tom nevím :( :?: :?:
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

Moleek

Příspěvek od Moleek »

tak když je ten kámen uplně jinde než ostatní tak to na 99% bude seřízením oktáv....
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
artist

yea

Příspěvek od artist »

jj hrál jsem si s tim asi hodinu a teď je všechno ok, dík moc
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“