Našel jsem starý SEAK MMR1 model IV, ale bez zdroje. Není tu někdo, kdo má/měl tento zdroj a byl by ochotný mi říct Napětí, Proud a Pinout?
https://media.discordapp.net/attachment ... height=702
Adaptér pro SEAK MMR1 Model IV
Pravidla fóra
Re: Adaptér pro SEAK MMR1 Model IV
zkusil tu krabici otevřít? jestli ne tak to udělej
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Re: Re: Adaptér pro SEAK MMR1 Model IV
Ano zkoušel. Není tam nic. Ani popisek zevnitř a ani na Desce.
tak by se to snad dalo okoukat podle typu napájecího konektoru a kam z něj vedou spoje, je tam usměrňovač, nebo ne? kolik V máš na filtračním kondíku, je tam symetrické napájení vytvořené děličem?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ
Strejda Google by asi věděl. Neriskuješ zničení žádného unikátu, tak zkus trefit polaritu a máš vyhráno.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
- Hendrek
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je možnost, že to bude chtít střídavých 28V. Podobné divné napětí chce třeba můj malý mixík t.mix 502.
To jen, abych to ještě více zkomplikoval
.
Ale na té rozmazané fotce je tuším uvedeno DC, tak mou poznámku ignorujte.
To jen, abych to ještě více zkomplikoval
Ale na té rozmazané fotce je tuším uvedeno DC, tak mou poznámku ignorujte.
Seak dělal spoustu modelů, ten co udáváš, je asi větší a vícevstupý. Na menších se dle fotek na webu vyskytuje i 12 nebo 15 V.Japhy píše: 6.08.2020 13:59 Strejda Google by asi věděl. Neriskuješ zničení žádného unikátu, tak zkus trefit polaritu a máš vyhráno.
seak.png
Šel bych cestou Trevorovy rady, tj. zjistit, zda je uvnitř usměrňovač. Pokud ne a je to DC, polarita by se dala zjistit uvnitř podle zapojení, ne? A napětí bych pak zkoušel s nějakým regulovatelným zdrojem opatrně zvyšovat tak od 9 V. Blbá rada?