cvičení na sucho/s čistým kanálem

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

cvičení na sucho/s čistým kanálem

Příspěvek od Graywolf »

při čem se vám zdá že vynikne nejvíc chyb když cvičíte, je podle vás výraznější chyba na tranďáku s čistým zvukem nebo na kytaře na sucho?
McFish

Příspěvek od McFish »

Elektrická kytara nejni stavěná na hru na sucho. Nerezonuje. Tudíž nejvíc chyb uslyšíš na čistym kanálu u komba
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
afektband

Příspěvek od afektband »

No já bych řekl, že nejvíc chyb je slyšet na high-gain celolampě s compresorem. Páč ať je tam cokoliv málo utlumený nebo něco přeznívá, tak to ten compresor ještě zesílí a na zkreslenym kanále to dělá dokonalej bordel...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pravda je nekde uprostred :)
Na hi-gainu se nejlip pozna to, jestli dobre hrajes treba umely flazolety nebo jestli dobre tlumis ostatni struny. Na cistym kanalu ze zas mnohem vic poznaji chyby v intonaci (nebo jak to mam nazvat, zkratka cistota a prubeh tonu), proto si myslim, ze je dulezity trenovat na obojim. Ja trenuju doma jen nasucho, takze abych se poradne slysel, tak musim mit vyrovnanou hru. Mame casto zkousky, takze zbytek natrenim na zkouskach, myslim, ze jsem se docela posunul od te doby, co jsem zacal hrat takhle.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Graywolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Graywolf »

no, dejme tomu že hi-gain celolampu ani compresor nemám :)
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“