Ne. p***l...Dobrý sou
Vaše kapely
já bych docela šel... přál bych vam všem slyšet skvostné výtvory jejich zpěváko-kytaráka, kterési ovšem zatím ponechává domaJoey píše:Jééé to sou ňáký nový kucí??? Kdo tam hrajééé?![]()
Ne. p***l...Dobrý soukdo se mnou půjde na jejich koncert??? 23.9. v Kloboučkách???
It's only fuckin' rock'n'roll
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Ale trochu sebevědomí a samochvály neuškodíkECuP píše:já bych docela šel... přál bych vam všem slyšet skvostné výtvory jejich zpěváko-kytaráka, kterési ovšem zatím ponechává domaJoey píše:Jééé to sou ňáký nový kucí??? Kdo tam hrajééé?![]()
Ne. p***l...Dobrý soukdo se mnou půjde na jejich koncert??? 23.9. v Kloboučkách???
radši...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
COZE?????hardcore guitarist píše:To není zas ta ktežké...už tam byli i carnal diagfarma a ti hrajou gore-grindkECuP píše:no, to ne... ale že jim to klukum hlavně sluší, to je v muzice nejduležitější, jsou to fešáci.. ted se jen dostat do zakladniho hudebniho časopisu v čr - bravíčka - a platinový alba sou v kapse
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
aha...sorry asi sem to blbě pochopil (už to nemůžu smazat)Dark Axel píše:podle čeho jste pojmenovávali svou bandu?
Naposledy upravil(a) Joey dne 15.02.2008 22:22, celkem upraveno 1 x.
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Tak tu poslední v r.97 Palice,předtím to byla Alice tak aby to lidem líp lezlo do šišek
Teď to budou "Staří psi" protože fakt už všichni mají několikrát přetočenej tachometr
ale z mý hlavy to není-jenom se přidávám,už hrajou pár pátků.Jedna z mejch lepších kapelek byl JOY podle Joy Division,Sarah podle jedný slečny
Excalibur-to je jasný,Xantipa podle bicmenovo ženy/rozvod/
Jiří Schelinger revival-to je taky jasný...
Asi nejblbější název byl Telefon,ale tam jsem taky přišel až když už to fungovalo
Teď to budou "Staří psi" protože fakt už všichni mají několikrát přetočenej tachometr
Asi nejblbější název byl Telefon,ale tam jsem taky přišel až když už to fungovalo
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
kapela mejch bratránů se menje Výkup Jablek... Jinak čeští metalisti sou vážně mimo... jaková Umbtka (šedý a bezdomoecký metal)

Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
Stari psi ale uz existuji:pavel68 píše:Tak tu poslední v r.97 Palice,předtím to byla Alice tak aby to lidem líp lezlo do šišek![]()
Teď to budou "Staří psi" protože fakt už všichni mají několikrát přetočenej tachometrale z mý hlavy to není-jenom se přidávám,už hrajou pár pátků.Jedna z mejch lepších kapelek byl JOY podle Joy Division,Sarah podle jedný slečny
Excalibur-to je jasný,Xantipa podle bicmenovo ženy/rozvod/
Jiří Schelinger revival-to je taky jasný...
http://www.staripsi.cz/index_cz.htm
pokud to ovsem neni zminovana kapela
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Dark Axel-nesmekej,průvan je svinstvo...
framikoin-tak tu stránku nechám vytisknout a ukážu jí mlaďochům,myslím že si všichni překousnou zubní protézy
Já mluvím o partě z Plzně,všichni maj za sebou hooodně,hrajou tu okolo po hospodách a klubech tuším takovejch 10-12let.Shoda názvu no...
Čerstvá novina -PALICE-zastavila činnost tak jdu co nejdřív vyslýchat zpěváka co a jak... co kdyby

framikoin-tak tu stránku nechám vytisknout a ukážu jí mlaďochům,myslím že si všichni překousnou zubní protézy
Já mluvím o partě z Plzně,všichni maj za sebou hooodně,hrajou tu okolo po hospodách a klubech tuším takovejch 10-12let.Shoda názvu no...
Čerstvá novina -PALICE-zastavila činnost tak jdu co nejdřív vyslýchat zpěváka co a jak... co kdyby
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
takže už máš kapelu zase? Toe good. Co hráte? hardrock?Dark Axel píše:pavel68 - konečně zjišťuju, ze které kapely jsi to zmizel... Palice/Alice - tak to smekámo těch jsem slyšel aj já
my furt na nic nemůžem přijít
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
jo, já už mám konečně zase kapelu, sehnal jsem nakonec všechny, co jsem chtěl 
prozatimní sestava:
já - kytara, doprovodné vokály a skládání tak 80% hudby
kámoš ze třídy - bicí a skládání zbytku hudby
kámoš ze třídy - basa
kámoš z jiné třídy - klávesy, přiberu si ho jako pomoc ke skládání
kámoška z jiné třídy - zpěv, texty
hrajem... hmm... hodlám to zařazovat do nicneříkající škatule "alternativní rock"
prozatimní sestava:
kámoš ze třídy - basa
hrajem... hmm... hodlám to zařazovat do nicneříkající škatule "alternativní rock"
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- hardcore guitarist
- Kontaktovat uživatele:
Tokio hotel?Dark Axel píše:jo, já už mám konečně zase kapelu, sehnal jsem nakonec všechny, co jsem chtěl
prozatimní sestava:
kámoš ze třídy - basa