Les Paul do 18 000 Kč
Pravidla fóra
Re: Les Paul do 18 000 Kč
taky jsem na to koukal, ale měl by to být jen škrábanec. doufejme.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Ted je na bazaru bily studio 2012 za 20 000.
Edit...tak jsem to bud popletl, nebo zdrazil...je za 23...to uz bych nedal...
Edit...tak jsem to bud popletl, nebo zdrazil...je za 23...to uz bych nedal...
Gibson SG Firebrand 1980, Gibson LP Special 1996, Gibson SG Junior 2011, Miles Steelcaster 2019, Fender Telecaster Standard 1989, Splawn Competition, Fender Bassman Silverface 50w, 1974, 2x12 Custom Coffee Cabs (V30 + Creamback),
http://bandzone.cz/commodore64
http://bandzone.cz/commodore64
https://hudebnibazar.cz/gibson-les-paul ... /ID324406/
G Studio za 15. Spěchej.
G Studio za 15. Spěchej.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
No vidíš, a já bych si tipl, že se zlomenou hlavou půjde za míň.. Uvidíme..
ááá, moje nepozornost ! Dík za upozornění. Tak to je úplně jiná situace. Vyjimečně ne alzheimer, ale vrátil jsem se včera unaven po víkendové akci a už jsem čet jen letmo.
Torste, není to ta samá kytara, kterou jsi avizoval o stranu nazpátek?
les-paul-do-18-000-kc-32271-60#p782142
Akorát tehdy byla za 17.
les-paul-do-18-000-kc-32271-60#p782142
Akorát tehdy byla za 17.
čoveče, to by mohlo být. Ale myslím, že tehdy byly jiné fotky, to mě možná zmátlo. Ale toto už tím alzeimerem zavání. Opakování není matka moudrosti.
https://hudebnibazar.cz/greco-lp-standa ... /ID311499/
Tohle by pro mě byla jasná volba.
Může mi ale někdo vysvětlit tu dutinku pod krustou?
Tohle by pro mě byla jasná volba.
Může mi ale někdo vysvětlit tu dutinku pod krustou?
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
těžko říct, co tím básník myslel, ale nejpravděpodobnější vysvětlení je komorování těla.
Jinak kytara to může být dobrá, když člověku sedí kytary z Norlin éry.
Jinak kytara to může být dobrá, když člověku sedí kytary z Norlin éry.
myslím, že to bude jinak. Vrchní klenutá deska není masivní, ale je vybraná i zespoda, takže mezi mahagonem a javorem vzniká mezera. Myslím, že to mají i další kopie LP, třeba Shark. Taková semiakustika. Přijde mi to spíš jako slabina než výhoda.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
taky možnost. Tady ta varianta potom musí být vidět při sundání snímačů. V tom případě bych to viděl tak, že horní desku ohýbají, aby působila jako 15-16mm top na regulérním LP.
ano, myslím, že jde o ohýbaný díl. Je to asi méně pracné, ale obávám se že i nestabilnější. Ta mezera u snímačů určitě vidět je. Sharka jsem měl, nevzpomínám už přesně, ale myslím, že to tak bylo.
Já měl takovou Ibanez i Greco, z šachty na snímače nic vidět není, žádné ohýbání, jde to slyšet při poklepu a komora je v místě za kobylkou, u japonek tenkrát skoro pravidlo.
Pořád nevím, zda svět řídí chytří lidé a dělají si z nás legraci a nebo blbci a myslí to vážně.
Resp. šli na to tehdy nějakou legální cestou a Gibson z těch všech kopií nějak profitoval a nebo jim japonci prachsprostě ve velkém kradli desing?
| Cruel YT | Cruel sptf
2. odpověď je správná. Ony ty Diamantky taky nebyly moc košer.
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Prachsprostá kopírka, ale protože kytary neprodávali v USA, tak na ně byl Gibson krátky. V podstatě dnešní čínský scénář. Jediné co mohl Gibson udělat je prodávat japoncům origo Gibsony pod jménem Orville. Na US trhu stačilo, aby to byl single-cut design a Gibson jim šel okamžitě po krku, viz. PRS SingleCut, ESP Eclipse nebo Heritage.
Dík za objasnění.bubucci píše: 3.09.2020 20:24 Prachsprostá kopírka, ale protože kytary neprodávali v USA, tak na ně byl Gibson krátky. V podstatě dnešní čínský scénář. Jediné co mohl Gibson udělat je prodávat japoncům origo Gibsony pod jménem Orville. Na US trhu stačilo, aby to byl single-cut design a Gibson jim šel okamžitě po krku, viz. PRS SingleCut, ESP Eclipse nebo Heritage.
| Cruel YT | Cruel sptf