Line6 Amplifi FX100

Pedály, multiefekty, procesory, ...
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Re: Line6 Amplifi FX100

Příspěvek od darwan23 »

Já tuhle bluetooth hračku osobně nemám, ale vidím tam v řetězci blok "Amp/Cab" - tak to snad jde vypnout / zapnout celé, stejně jako ostatní efekty, nebo ne?

torst píše:no, nevim. FX100 neznám, ale co jsem měl od L6 v ruce, tak simulátor preampu se bypassovat nedal !! Jedině nastavit nějaký neutrální clean preamp ... :-E
Btw. modeling celých zesilovačů i s bednami nebo třeba jen samostatné preampy jdou na 6 let starých HD PODech zapínat / vypínat zcela běžně. Buď lze PODa využít jen na efekty jako pedalboard, nebo ho lze využít jako preamp a pouštět ho do koncáku normálního aparátu, nebo v něm jde zapnout všechno i s bednou a nasnímání mikrofonem (do sluchátek nebo na přímé nahrávání).

Amplifi je z podstaty jednodušší řada, ale základní schopnost typu zařadit / vyřadit aparát snad neztratila.
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
https://soundcloud.com/darwan23
torst

Příspěvek od torst »

Koukám, že bazar je plný Amplifi ..... Proč mě to nepřekvapuje?
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Ale no tak, to bylo hodně rýpavé... ;)
Kdybych odpověděl v podobném duchu, musel bych říct - protože Behringery se lidi stydí dávat na bazar... :D
You can hear them singing out their telegraph code, all the way down the telegraph road...
torst

Příspěvek od torst »

Myslím, že vzhledem k produkci Line6 jsem ještě hodně decentní !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
darwan23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darwan23 »

Ano, však jsem za to rád - a ještě radši budeme, když u takového vyjádření zůstaneš... ;)
JirkaT

Příspěvek od JirkaT »

Dotaz, prosba:
Po zapnutí se implicitně u FX100 nastaví hlasitost (master volume, velký knoflík, červené LED jako indikace) na kruhovém LED indikátoru na čtyři svítící LED.
Existuje nějaký "vícehmat" , který při současném držení: "vícehmat + power + něco" umožní to implicitní nastavení hlasitosti při startu multiefektu natrvalo změnit ? Tedy tak, aby se při zapnutí zařízení nastavila hlasitost např. na sedm LED. Díky za radu, případně odkaz.🙂
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“