Kytaráři

Seznam kytarářů, stavitelů a opravářů jiných nástrojů
Odpovědět
Placka

Re: Kytaráři

Příspěvek od Placka »

Ondřej Vlk v Kolíně. Fakt kvalita.
krasty

Příspěvek od krasty »

Za mě Janecký, Papež....
SansL

Příspěvek od SansL »

Kdysi mi dělal kytaru Jurkovič, takže Papeže znám, tehdy tam pomáhal, ale četl jsem někde z poslední doby nějaký stížnosti...
krasty

Příspěvek od krasty »

Opravím Tě: jednu stížnost. Znám trochu pozadí, takže podle mě to s ní není tak, jak bylo tvrzeno. Standu znám přes 20 let, servisuji buď u něj nebo u Janeckýho. Dodnes žádný problém.
SansL

Příspěvek od SansL »

Jo, vím, že občas to není ytak jednoznačný. Proto se ptám. Každopádně díky za info všem.
rusk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rusk »

SansL píše: 28.05.2020 7:30 Zdravím, příspěvky o kytarářích jsou povětšinou už starší, má někdo nějakou čerstvější zkušenost z někým z Prahy a okolí? Potřebuju srovnat pražce na elektrice, neřeším cenu, ale kvalitu a nějaký rozumný termín.Dík.
Třeba jsem z Prahy.
https://www.facebook.com/sushkovguitars/
himself

Příspěvek od himself »

Pratele, potrebuji na jazzovce vymenit vsechny 4 potenciometry. Dulezita je kvalita, tak si rad dojedu. Predpokladam, ze v Lbc asi neni nikdo spolehlivy, tak se nabizi Praha. Doporucite nekoho konkretniho?
Diky
Placka

Příspěvek od Placka »

Nevím, jaký má zkušenosti s lubovkama (nicméně hodně dělá akustiky) a je to pro tebe asi dál než Praha, nicméně já mám velmi dobrý zkušenosti s Ondrou Vlkem z Kolína. Teď naposled jsem u něj měl dvě kytary. A nebudete tomu věřit, ale dodržel termin:) :)
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

himself píše: 4.08.2020 19:16 Pratele, potrebuji na jazzovce vymenit vsechny 4 potenciometry. Dulezita je kvalita, tak si rad dojedu. Predpokladam, ze v Lbc asi neni nikdo spolehlivy, tak se nabizi Praha. Doporucite nekoho konkretniho?
Diky

Liberec ( nedaleký Cvikov ) - p. Poznik. https://www.kytarypoznik.cz/kontakt
Poty doporučuji Bourns, patřičnou typovou řadu. Koupíš v Tube Town, pokud nebude mít.
Jinak Ondra je OK, máš-li na Kolín spády.
himself

Příspěvek od himself »

Cvikov zni dobre, zkusim ho kontaktovat. Diky!
himself

Příspěvek od himself »

Tak ve Cvikove jsem neuspel, pan nema s elektrikou velke zkusenosti a ja chci tutovku. Kolin si necham kvuli vzdalenosti az na konec. Nekoho z Prahy byste tedy vedeli? Treba ten pan Sushkov, nebo jak se jmenuje?
Diky
stepan.dusek

Příspěvek od stepan.dusek »

Ja chodim roky k Papezovi, ten je kousek od Prahy (Jilove).
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Je třeba mu zavolat. Standa má/měl nějaké zdravotní problémy a trochu to omezil. Navíc není slibotechna, takže když má plno, tak nové zakázky bere třeba až za půl roku (neříkám, že teď, aktuálně nevím). Jeho šálkem zase nejsou akustiky, i když bere i ty.
Čavli

Příspěvek od Čavli »

Ahoj,
jak jsem právě zjistil, tak Kaštánek už v Plzni nefunguje ani jako "sběrné místo", a řeším kde přepražcovat akustiku. Do Prahy se mi 2x jet nechce.

Dá se někde v Plzni kvalitně přepražcovat akustika?

Děkuji
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
himself

Příspěvek od himself »

Tak telefonní číslo na Standu Papeže neexistuje :/
Čavli

Příspěvek od Čavli »

jbiker píše: 27.08.2020 13:57 Je třeba mu zavolat. Standa má/měl nějaké zdravotní problémy a trochu to omezil. Navíc není slibotechna, takže když má plno, tak nové zakázky bere třeba až za půl roku (neříkám, že teď, aktuálně nevím). Jeho šálkem zase nejsou akustiky, i když bere i ty.
Papežovi jsem teď volal, bere zakázky na říjen.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

himself píše: 27.08.2020 11:22 Tak ve Cvikove jsem neuspel, pan nema s elektrikou velke zkusenosti a ja chci tutovku. Kolin si necham kvuli vzdalenosti az na konec. Nekoho z Prahy byste tedy vedeli? Treba ten pan Sushkov, nebo jak se jmenuje?
Diky
A jéje....
Co Hradec Králové? K Liberci je možná o trochu blíž, než Praha. Tam bude povícero šikovných lidí absolventů té jejich umělecké průmyslovky. Např. Dominik Poul, nebo Tomáš Jech. Ti jsou oba v pohodě.
Případně Jan Fišer, ale toho neznám.
V Jičíně by měl být nějaký Bureš, nebo Bareš, ale toho osobně také neznám. Asi by to chtělo chvilku sednout k počítadlu a hledat.
krasty

Příspěvek od krasty »

himself píše: 27.08.2020 11:22 Tak ve Cvikove jsem neuspel, pan nema s elektrikou velke zkusenosti a ja chci tutovku. Kolin si necham kvuli vzdalenosti az na konec. Nekoho z Prahy byste tedy vedeli? Treba ten pan Sushkov, nebo jak se jmenuje?
Diky

Já osobně bych s elektrikou jel k Janeckému na Smíchov.
himself

Příspěvek od himself »

Aha, jsem debil. Mobil mi nějak špatně zkopíroval číslo z kontaktu na jeho webu a volal jsem na 420 atd, místo +420 atd. Takže konec paniky. Teď už jen není dostupný :)
Děkuji za pomoc. Hledání na webu samozřejmě používám, ale chtěl jsem nějaké dobré reference, pokud možno.
mmjuz
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mmjuz »

Poul, Jech i Vlk jsou už dnes natolik profláklí, že se opravdu není čeho bát. Fišera bych se také nelekal: http://fiserguitars.cz/ Všichni tihle kluci z Hradecké školy řemeslo stoprocentně ovládají, dělají jak akustické, tak elektrické nástroje. Dávají si pozor, aby si nepoškodili jméno, jsou precizní a mně docela sympatičtí, držím jim palce.
Janecký je stará hard rock legenda Karloých Varů. Dnes už má svůj věk, asi je v důchodu a domluva s ním nebývá snadná, ale jestli se dohókáte, tak Ti to určitě také udělá dobře. V Praze je samozřejmě spousta schopných lidí, třeba mě tak z patra napadá Jirka Mázl, atd.
Výměna poťáků opravdu není generálka atomového reaktoru, chce to jen trochu šikovnosti a cviku se tam
s těmy poty dostat. Zase z toho nedělej vědu, spíš si pohlídej, aby Ti tam někdo nestrčil nějakou Čínu, kterou
budeš muset měnit za rok znovu.
Odpovědět

Zpět na „Kytaráři“