Kytaráři
Re: Kytaráři
Ondřej Vlk v Kolíně. Fakt kvalita.
Za mě Janecký, Papež....
Kdysi mi dělal kytaru Jurkovič, takže Papeže znám, tehdy tam pomáhal, ale četl jsem někde z poslední doby nějaký stížnosti...
Opravím Tě: jednu stížnost. Znám trochu pozadí, takže podle mě to s ní není tak, jak bylo tvrzeno. Standu znám přes 20 let, servisuji buď u něj nebo u Janeckýho. Dodnes žádný problém.
Jo, vím, že občas to není ytak jednoznačný. Proto se ptám. Každopádně díky za info všem.
Třeba jsem z Prahy.SansL píše: 28.05.2020 7:30 Zdravím, příspěvky o kytarářích jsou povětšinou už starší, má někdo nějakou čerstvější zkušenost z někým z Prahy a okolí? Potřebuju srovnat pražce na elektrice, neřeším cenu, ale kvalitu a nějaký rozumný termín.Dík.
https://www.facebook.com/sushkovguitars/
Pratele, potrebuji na jazzovce vymenit vsechny 4 potenciometry. Dulezita je kvalita, tak si rad dojedu. Predpokladam, ze v Lbc asi neni nikdo spolehlivy, tak se nabizi Praha. Doporucite nekoho konkretniho?
Diky
Diky
Nevím, jaký má zkušenosti s lubovkama (nicméně hodně dělá akustiky) a je to pro tebe asi dál než Praha, nicméně já mám velmi dobrý zkušenosti s Ondrou Vlkem z Kolína. Teď naposled jsem u něj měl dvě kytary. A nebudete tomu věřit, ale dodržel termin:) 
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
himself píše: 4.08.2020 19:16 Pratele, potrebuji na jazzovce vymenit vsechny 4 potenciometry. Dulezita je kvalita, tak si rad dojedu. Predpokladam, ze v Lbc asi neni nikdo spolehlivy, tak se nabizi Praha. Doporucite nekoho konkretniho?
Diky
Liberec ( nedaleký Cvikov ) - p. Poznik. https://www.kytarypoznik.cz/kontakt
Poty doporučuji Bourns, patřičnou typovou řadu. Koupíš v Tube Town, pokud nebude mít.
Jinak Ondra je OK, máš-li na Kolín spády.
Cvikov zni dobre, zkusim ho kontaktovat. Diky!
Tak ve Cvikove jsem neuspel, pan nema s elektrikou velke zkusenosti a ja chci tutovku. Kolin si necham kvuli vzdalenosti az na konec. Nekoho z Prahy byste tedy vedeli? Treba ten pan Sushkov, nebo jak se jmenuje?
Diky
Diky
-
stepan.dusek
Ja chodim roky k Papezovi, ten je kousek od Prahy (Jilove).
Je třeba mu zavolat. Standa má/měl nějaké zdravotní problémy a trochu to omezil. Navíc není slibotechna, takže když má plno, tak nové zakázky bere třeba až za půl roku (neříkám, že teď, aktuálně nevím). Jeho šálkem zase nejsou akustiky, i když bere i ty.
Ahoj,
jak jsem právě zjistil, tak Kaštánek už v Plzni nefunguje ani jako "sběrné místo", a řeším kde přepražcovat akustiku. Do Prahy se mi 2x jet nechce.
Dá se někde v Plzni kvalitně přepražcovat akustika?
Děkuji
jak jsem právě zjistil, tak Kaštánek už v Plzni nefunguje ani jako "sběrné místo", a řeším kde přepražcovat akustiku. Do Prahy se mi 2x jet nechce.
Dá se někde v Plzni kvalitně přepražcovat akustika?
Děkuji
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
Tak telefonní číslo na Standu Papeže neexistuje :/
Papežovi jsem teď volal, bere zakázky na říjen.jbiker píše: 27.08.2020 13:57 Je třeba mu zavolat. Standa má/měl nějaké zdravotní problémy a trochu to omezil. Navíc není slibotechna, takže když má plno, tak nové zakázky bere třeba až za půl roku (neříkám, že teď, aktuálně nevím). Jeho šálkem zase nejsou akustiky, i když bere i ty.
╭╭(╭⊚‿⊚╮)╮╮
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
A jéje....himself píše: 27.08.2020 11:22 Tak ve Cvikove jsem neuspel, pan nema s elektrikou velke zkusenosti a ja chci tutovku. Kolin si necham kvuli vzdalenosti az na konec. Nekoho z Prahy byste tedy vedeli? Treba ten pan Sushkov, nebo jak se jmenuje?
Diky
Co Hradec Králové? K Liberci je možná o trochu blíž, než Praha. Tam bude povícero šikovných lidí absolventů té jejich umělecké průmyslovky. Např. Dominik Poul, nebo Tomáš Jech. Ti jsou oba v pohodě.
Případně Jan Fišer, ale toho neznám.
V Jičíně by měl být nějaký Bureš, nebo Bareš, ale toho osobně také neznám. Asi by to chtělo chvilku sednout k počítadlu a hledat.
himself píše: 27.08.2020 11:22 Tak ve Cvikove jsem neuspel, pan nema s elektrikou velke zkusenosti a ja chci tutovku. Kolin si necham kvuli vzdalenosti az na konec. Nekoho z Prahy byste tedy vedeli? Treba ten pan Sushkov, nebo jak se jmenuje?
Diky
Já osobně bych s elektrikou jel k Janeckému na Smíchov.
Aha, jsem debil. Mobil mi nějak špatně zkopíroval číslo z kontaktu na jeho webu a volal jsem na 420 atd, místo +420 atd. Takže konec paniky. Teď už jen není dostupný 
Děkuji za pomoc. Hledání na webu samozřejmě používám, ale chtěl jsem nějaké dobré reference, pokud možno.
Děkuji za pomoc. Hledání na webu samozřejmě používám, ale chtěl jsem nějaké dobré reference, pokud možno.
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Poul, Jech i Vlk jsou už dnes natolik profláklí, že se opravdu není čeho bát. Fišera bych se také nelekal: http://fiserguitars.cz/ Všichni tihle kluci z Hradecké školy řemeslo stoprocentně ovládají, dělají jak akustické, tak elektrické nástroje. Dávají si pozor, aby si nepoškodili jméno, jsou precizní a mně docela sympatičtí, držím jim palce.
Janecký je stará hard rock legenda Karloých Varů. Dnes už má svůj věk, asi je v důchodu a domluva s ním nebývá snadná, ale jestli se dohókáte, tak Ti to určitě také udělá dobře. V Praze je samozřejmě spousta schopných lidí, třeba mě tak z patra napadá Jirka Mázl, atd.
Výměna poťáků opravdu není generálka atomového reaktoru, chce to jen trochu šikovnosti a cviku se tam
s těmy poty dostat. Zase z toho nedělej vědu, spíš si pohlídej, aby Ti tam někdo nestrčil nějakou Čínu, kterou
budeš muset měnit za rok znovu.
Janecký je stará hard rock legenda Karloých Varů. Dnes už má svůj věk, asi je v důchodu a domluva s ním nebývá snadná, ale jestli se dohókáte, tak Ti to určitě také udělá dobře. V Praze je samozřejmě spousta schopných lidí, třeba mě tak z patra napadá Jirka Mázl, atd.
Výměna poťáků opravdu není generálka atomového reaktoru, chce to jen trochu šikovnosti a cviku se tam
s těmy poty dostat. Zase z toho nedělej vědu, spíš si pohlídej, aby Ti tam někdo nestrčil nějakou Čínu, kterou
budeš muset měnit za rok znovu.