Zhodnoťte naše nahrávky - studio a recording
Pravidla fóra
Re: Zhodnoťte naše nahrávky - studio a recording
tak tohle mě právě u Annie vůbec nebere ! A doporučoval bych každému, kdo si chce zachovat zdravý chrup, aby v souvislosti s ms. Clark vážil svá vyjádření ! ! ! ! :-Q
P.S. : Je to lesbička.
P.S. : Je to lesbička.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
-
Naposledy upravil(a) Jesus dne 30.12.2020 12:31, celkem upraveno 1 x.
Dalši cover St. Vincent. Tentokrát jen komorně se španělou.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
-
Naposledy upravil(a) Jesus dne 30.12.2020 12:31, celkem upraveno 1 x.
Není ! Dík za reakci.
-
Naposledy upravil(a) Jesus dne 30.12.2020 12:32, celkem upraveno 1 x.
Hodně by prospělo zvuku, kdybys nahrál kytaru rytmicky přesněji. U tohodle žánru je to fakt nutný.
Zpěv je takovej... demo
Zpěv je takovej... demo
-
Mě teda kytary přijdou přesný, nikde mě nic neruší. Modern metloš jak se patří. Zpěv je taky v pořádku. Solidní growl, to už se nenaučím. Chválim mateřštinu. Do hitparád to asi nevyskočí, ale jako domácí projekt mi to přijde poměrně profi.
-
U té kytary bych to asi popsal tak, že vždycky na první dobu jsi přesně, ale pak to často nejde přesně s bicíma. Možná ta ruka trochu swinguje nebo něco, ale v tomhle žánru musí jet jak stroj.
-
- bazdesh
- last.fm: bazdesh
- Bandzone: bazdesh
- Kontaktovat uživatele:
jo, neni to uplne rovny, ale neni to zas tak strasny; myslim, ze by se to s trochou prace dalo v postu srovnat, ale to je prcarna, vis jak
a jedna takova spis producentska, na tom zacatku ty orezy kytary, tam nech trochu neco pred, s tim instantnim attackem zasahujicim nekdy az do zahrany noty je to dost divny
a jedna takova spis producentska, na tom zacatku ty orezy kytary, tam nech trochu neco pred, s tim instantnim attackem zasahujicim nekdy az do zahrany noty je to dost divny
-
Ahoj, po milionu letech jsme se s kamarádem rozhodli, že naši tvorbu nějak sesmolíme a zkusíme něco nahrát. Zatím jsme udělali 4 skladby a já bych vás chtěl poprosit, zda byste si je neposlechli a neřekli svůj názor
Po debatách jsme nějakým kompromisem došli k tomu, že budu zpívat já. Zpěvák rozhodně nejsem a tedy radši říkám, že hrajeme bez zpěváka
Bubeník je pochopitelně automat. Díky za poslech a názory, odkaz na bandzone přidávám sem: https://bandzone.cz/_115103
PS. nahrávání se teprve učíme
Po debatách jsme nějakým kompromisem došli k tomu, že budu zpívat já. Zpěvák rozhodně nejsem a tedy radši říkám, že hrajeme bez zpěváka
PS. nahrávání se teprve učíme
- SUK
- last.fm: last.fm/user/sukcz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
- Kontaktovat uživatele:
frenk: je to prakticky nepublikovatelny pruser. Zkresleny, zvuk neprijemne pumpuje, po par sekundach to bylo nutny vypnout. Najdi nejaky tutorialy na youtube a zkus se inspirovat a premichat to.
Hodně budem někde...
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zase na druhou stranu - když odhlédneme od té technické stránky, tak mě se to vcelku líbí. Pro publikování (včetně Bandzone) to ale opravdu chce dost zásadně přemíchat (možná, že i přenahrát - podle toho, v jakém místě je to zkreslení).
P.
P.
Chlapi, dík za názor, pokusíme se s tím něco udělat!
A ja to považoval, až na ten překomprimovaný vystrčený kopák s virblem za autorský záměr.. Pak akustiky je určitě lepší nahrávat mikrofonem, je tam to piezo dost slyšet..
frenk: v první řadě se musíte naučit zpracovat ten zpěv. Trochu odebrat spodky a hlavně nakomprimovat, aby se pak mohl zapustit do muziky a netrčel tak - to vnímám jako aktuálně největší problém. Pak zkusit nějaký reverby a pozice ve stereu.