Fender frontman 15G
Pravidla fóra
Fender frontman 15G
Co na něj říkáte?
Za 1500 ho prodává týpek v bazaru...
Za 1500 ho prodává týpek v bazaru...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
ale je to pravdaJoey píše:To je jak z nějakého obchoduDark Axel píše:pokud doporučujeme nějaké malé kombo, tak Kustom gauge 12 (a další ksutomy) a právě Frontmana
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
No mě se hrozně líbí Champ 600Ragnar píše:Klasický malý tranzistorový kombíčko na doma. Zkreslení IMHO nepoužitelný, ale s nějakou dobrou krabkou(RAT, Muff...atd) to bude paráda. protože čistej zvuk je zvládnutej dobře. Nic víc na doma asi člověk nepotřebuje, možná pak časem nějakýho lampovýho fendera nebo voxe že...
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
vm že se s tim cpu všude a říkám to asi po tisící, ale.....kup si peavey rage 158!!! já měl toho fendra a teď mám toho peavyho takže vim o co jde....pokud budeš chtít hrát zkresleně tak rozhodně a jedině ber peavyho, páč zkreslenej kanál je na míle daleko od fendra a zahraješ na něj prakticky cokoliv...na bazaru je teď za 1000kč!!!je to starší verze než mam já ale jedinej rozdíl je v tom že to moje má navíc přepínač mezi modern a vintage zvukem, ale dá se to poladit v ekvalizéru
Epiphone Lp Special II
Peavey Rage 158 Transtube series
kabel Proel, trsátko Jolana
3 akustiky z hořovic
3 akustiky z hořovic
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Pývý něco takového dělá? nemáš nahrávku vintage módu?jaby píše:vm že se s tim cpu všude a říkám to asi po tisící, ale.....kup si peavey rage 158!!! já měl toho fendra a teď mám toho peavyho takže vim o co jde....pokud budeš chtít hrát zkresleně tak rozhodně a jedině ber peavyho, páč zkreslenej kanál je na míle daleko od fendra a zahraješ na něj prakticky cokoliv...na bazaru je teď za 1000kč!!!je to starší verze než mam já ale jedinej rozdíl je v tom že to moje má navíc přepínač mezi modern a vintage zvukem, ale dá se to poladit v ekvalizéru
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
Pývý něco takového dělá? nemáš nahrávku vintage módu?
jo, ten vintage zní fakt pěkně, řekl bych tak nějak rock'n rollově......bohužel to nemam jak nahrát ale zkusim si přes tejden pučit od někoho další kabel a nahrát to
Edit: aspoň sem dám zatim fotku
Epiphone Lp Special II
3 akustiky z hořovic
3 akustiky z hořovic
di do něj!Tobiwan píše:Chci nejake LP a navic asi vsechny penize narvu do kytary takze za tu priznivou cenu to bude mozna dobra alternativa nez nasetrim na neco lepsiho...
http://www.hudebnibazar.cz/compare.php?ID=302907
EDIT: hraje sakra dobře!! Stanley ho má taky tak se dyžtak zeptej eště jeho
Epiphone Lp Special II
3 akustiky z hořovic
3 akustiky z hořovic