Vymena snimacu a zaruka
Pravidla fóra
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
Vymena snimacu a zaruka
tak to vidim, ze v blizke dobe vymenim snimace, ale mam takovy maly problem, asi tim prijdu o zaruku, protoze se mi to nehce vozit do zadnyho "autorizovanyho servisu". nemate s tim nekdo zkusenosti? napadlo me, ze si necham puvodni snimace a pak je pripadne prepajim, ale to by asi slo poznat.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Re: Vymena snimacu a zaruka
Já mylsim že to nebude žádnej problém to přepájet zpátky, kdo to asi bude řešit, nikdo...Nemůžou ti to dokázat žes to měl venku, pokud teda nebudou bužírky spálený od pájky, tak opatrně.framikoin píše:tak to vidim, ze v blizke dobe vymenim snimace, ale mam takovy maly problem, asi tim prijdu o zaruku, protoze se mi to nehce vozit do zadnyho "autorizovanyho servisu". nemate s tim nekdo zkusenosti? napadlo me, ze si necham puvodni snimace a pak je pripadne prepajim, ale to by asi slo poznat.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Ja myslim, ze ztrata zaruky neni zas takova veda, kdyz to enni kajtra za 40k... Pokud uz tu kytaru mas nejakou tu chvili (a tim padem vis, ze tam neni nejaka skryta vyrobni vada), tak pokud s ni budes zachazet dobre, nema se na ni co pokazit. Jediny, co me napada, je vyku*vena kobylka u tremol... Jinak se na kytare nic nepokazi "samo" a v tom pripade by ti stejne zarucni opravu neuznali 
Ja osobne prepajel na kajtre snimace a vubec jsem nepremyslel o zaruce, nedokazu si vubec predstavit, co by se s ni mohlo stat, abych ji musel reklamovat
Ja osobne prepajel na kajtre snimace a vubec jsem nepremyslel o zaruce, nedokazu si vubec predstavit, co by se s ni mohlo stat, abych ji musel reklamovat
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
A kdyz se ti sjedou prazce, tak ti je zadarmo vymeni?Trao píše:Jedno slovo: Pražce?
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Já si na svojí basce i elektrice od fokusu vyměnil snímače sám. A vlastně mě ani nenapadlo, že bych mohl přijít o záruku. Teda tím pádem jsem o ni vlastně už přišel, protože už nemám původní snímač. Ale řekl bych že u toho Fokusu se dá s panem Švehlou vždycky nějak domluvit.
jde o to na který kytaře jsi si to dělal. Ale jinak myslím, že o tu záruku člověk asi fakt přijde. Nedokážu si troufnout odhadovat jak moc by to v ochodě uznali.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Trao
- Kontaktovat uživatele:
- Trao
- Kontaktovat uživatele: