Vymena snimacu a zaruka

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Vymena snimacu a zaruka

Příspěvek od framikoin »

tak to vidim, ze v blizke dobe vymenim snimace, ale mam takovy maly problem, asi tim prijdu o zaruku, protoze se mi to nehce vozit do zadnyho "autorizovanyho servisu". nemate s tim nekdo zkusenosti? napadlo me, ze si necham puvodni snimace a pak je pripadne prepajim, ale to by asi slo poznat.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
afektband

Re: Vymena snimacu a zaruka

Příspěvek od afektband »

framikoin píše:tak to vidim, ze v blizke dobe vymenim snimace, ale mam takovy maly problem, asi tim prijdu o zaruku, protoze se mi to nehce vozit do zadnyho "autorizovanyho servisu". nemate s tim nekdo zkusenosti? napadlo me, ze si necham puvodni snimace a pak je pripadne prepajim, ale to by asi slo poznat.
Já mylsim že to nebude žádnej problém to přepájet zpátky, kdo to asi bude řešit, nikdo...Nemůžou ti to dokázat žes to měl venku, pokud teda nebudou bužírky spálený od pájky, tak opatrně.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
McFish

Příspěvek od McFish »

Kdysi jsme se ptal v musiccenter.cz a odepsali mi, že když se objeví nějaká závada na kytaře která nebyla způsobená výměnou símačů takže záruka platí dál
Bach SG, Kustom 12 Gaude, Marshal JackHammer + serepetičky okolo :D. Ať žijí Maideni :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja myslim, ze ztrata zaruky neni zas takova veda, kdyz to enni kajtra za 40k... Pokud uz tu kytaru mas nejakou tu chvili (a tim padem vis, ze tam neni nejaka skryta vyrobni vada), tak pokud s ni budes zachazet dobre, nema se na ni co pokazit. Jediny, co me napada, je vyku*vena kobylka u tremol... Jinak se na kytare nic nepokazi "samo" a v tom pripade by ti stejne zarucni opravu neuznali ;)
Ja osobne prepajel na kajtre snimace a vubec jsem nepremyslel o zaruce, nedokazu si vubec predstavit, co by se s ni mohlo stat, abych ji musel reklamovat :?:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Trao
last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Wohma píše:Jinak se na kytare nic nepokazi "samo" a v tom pripade by ti stejne zarucni opravu neuznali ;)
Ja osobne prepajel na kajtre snimace a vubec jsem nepremyslel o zaruce, nedokazu si vubec predstavit, co by se s ni mohlo stat, abych ji musel reklamovat :?:
Jedno slovo: Pražce? :-D
Die Hard or Die Home
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Trao píše:Jedno slovo: Pražce? :-D
A kdyz se ti sjedou prazce, tak ti je zadarmo vymeni? :?: :shock:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já si na svojí basce i elektrice od fokusu vyměnil snímače sám. A vlastně mě ani nenapadlo, že bych mohl přijít o záruku. Teda tím pádem jsem o ni vlastně už přišel, protože už nemám původní snímač. Ale řekl bych že u toho Fokusu se dá s panem Švehlou vždycky nějak domluvit. :D jde o to na který kytaře jsi si to dělal. Ale jinak myslím, že o tu záruku člověk asi fakt přijde. Nedokážu si troufnout odhadovat jak moc by to v ochodě uznali.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

Wohma píše:
Trao píše:Jedno slovo: Pražce? :-D
A kdyz se ti sjedou prazce, tak ti je zadarmo vymeni? :?: :shock:
Ne, daj ti novou :-D
Die Hard or Die Home
termyx

Příspěvek od termyx »

pokud vyměníš snímače na kytaře, tak odpadá pouze záruka na snímače..jinak záruka na "dřevo" pořád trvá(krk atd..) :!:
to a to a za chvíli zas tohle
Trao
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trao »

termyx píše:pokud vyměníš snímače na kytaře, tak odpadá pouze záruka na snímače..jinak záruka na "dřevo" pořád trvá(krk atd..) :!:
to jo, ale nemáš záruku, že ti tu kytaru neseberou i s novejma snímačema :-D
Die Hard or Die Home
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

tak s tremolem se me urcite nic nestane, protoze ho nemam :D uff... :-) tak do toho asi pujdu, jen prodat kombo...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“