Koupě první kytary online

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Tycek
Nový uživatel

Koupě první kytary online

Příspěvek od Tycek »

Zdravím.

Už pár měsíců si pohrávám s myšlenkou pořídit si kytaru a začít se na ni učit hrát. Pročetl jsem tedy několik článků a vláken na fórech, a hodně zdrojů klade důraz na celkový pocit z pořizované kytary a hraní na ni.

Chci se tedy zeptat, jestli je nesmysl první kytaru pořizovat online, jelikož aktuální doba zrovna osobní účast při koupi úplně neumožňuje. Dále také nemám nikoho známého, kdo by kytarám rozuměl a dokázal mi v tomto poradit, třeba i osobně.
Trevor
Odborník

Re: Koupě první kytary online

Příspěvek od Trevor »

Držel jsi někdy nějakou v ruce?
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Tycek
Nový uživatel

Příspěvek od Tycek »

Trevor píše: 3.11.2020 21:12 Držel jsi někdy nějakou v ruce?
Držel, ale ještě někdy na základce, takže nevim, jestli se to počítá, protože to už je dobrých pár let. :D

Edit: Nutno dodat, že jsem držel pouze akustickou a ne elektrickou kytaru.
Japhy

Příspěvek od Japhy »

Moc to řešíš, ujasni si co bys chtěl hrát, prober se tady příslušnými tématy a objednej si jí, buď tě to chytne nebo ne. Dneska je pro začátečníky skvělá doba, nástroje v obstojné kvalitě za naprosto směšný peníze. Když koupíš něco třeba od Harley Bentona zs krámu který má aspoň nějakou základní kontrolu seřízení, pravděpodobně nebudeš muset ani řešit žádný dodělej doma. Prostě to bafni, začni drnkat a uvidíš. Přinejhorším jí se ztrátou litru dvou pošleš dál do světa, houby zle.
dobro Začal javor, dobro Meredith smrk/palisandr, samodomo lap steel, banjo Průcha Student, Tele ze směsi dílů, Fokus-H Les Paul, Recording King RD-10, samodomo 15W lampička a halda krabiček
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Anebo beze ztráty vrátíš v zákonem stanovené lhůtě.
Tycek
Nový uživatel

Příspěvek od Tycek »

Díky za informace, půjdu do toho, jen mám ještě jeden dotaz. Nemusím mít strach z dopravy? Případně máte nějaké pozitivní nebo negativní zkušenosti s některými dopravními společnostmi?
Hendrek
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hendrek »

Jo, se všemi a zásadně negativní, protože na ty se nezapomíná :wink: . Je to fuk, balík ti může rozbít kterákoliv spediční služba, od toho je záruka a reklamace.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“