o toho Mockingborda taky nemáš zájem?trip píše:Firebirda nechci to je moc old school.. To je tak na punk...Dark Axel píše:Firebirda s miniHB dělá už i Bach![]()
co třeba mockingBird?
http://kytary.cz/b.c.rich-nj-classic-se ... 16:0:0:1:0
Kytara na tvrdou hudbu ... do 15000
Pravidla fóra
co je to za hroznou blbost,ze firebird je mozna tak na punk
A ze nejakej typek z punkovy kapely na ni hraje.Tak to je punk kytara
Z tehlech komentaru fakt bleju...
http://bandzone.cz/argonaut
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
Fender Jazzmaster Classic Player, Squier Telecaster CV 50, Orange Tiny Terror, Orange PPC212, Orange Crush 15R
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Hrál na to aj nějaké blázen z Sex Pistols ale kdybych FB měl ,jako že ho chcu, tak bych na to punk určitě nehrálnozaki píše:co je to za hroznou blbost,ze firebird je mozna tak na punkA ze nejakej typek z punkovy kapely na ni hraje.Tak to je punk kytara
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
tak to joJoey píše:Hrál na to aj nějaké blázen z Sex Pistols ale kdybych FB měl ,jako že ho chcu, tak bych na to punk určitě nehrálnozaki píše:co je to za hroznou blbost,ze firebird je mozna tak na punkA ze nejakej typek z punkovy kapely na ni hraje.Tak to je punk kytara
http://bandzone.cz/argonaut
Příspěvek pro všechny ty, co hledají maras kejtru do 15 000 Kč:
Dnes jsem byl s kámošema v hudebnnách a měl jsem na vlastní ruce možnost zkusit to nové véčko bílé od Cortu. Maras !!!! I prodavač říkal, že to přišlo nedávno a že prej se mu to hodně líbí (ten mladej z Braunu)
Tak jsem to tam prsknul do komba a uhh
Kejtra za 12 000, aktivní snímače EMG, parádní hmatník, pražce a to vykládání nádherné. Nahodil jsem tam gain na max a hrál. Krásný čitelný zvuk, sustain myslím hoodně vklidu vzhledem k zámkům a FR. Brutální zvuk. Čistý taky krásný, celkem vyvážený. Myslím, že mám vybráno !!!!!! Doporučuju, fakt mě překvapila, a to jsem zkoušel i EVL-Z6 a zdála se mi horší. Viva la Cort
+ je k ní kufr na míru, a má i fajn pickguard, takový hladký, carbon style...
Dnes jsem byl s kámošema v hudebnnách a měl jsem na vlastní ruce možnost zkusit to nové véčko bílé od Cortu. Maras !!!! I prodavač říkal, že to přišlo nedávno a že prej se mu to hodně líbí (ten mladej z Braunu)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Hmm, prve jsem na tuto reakci chtěl taky napsat nějaký užitečný komentář, ale raději se omezím naJoey píše:A co když se někomu nelíbí Cort??? Tele...mě je to jasný. A ten neurčitý člen tam nemá co dělat
No comment
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Ne, Mockingbird se mi nelibi a nelibi se mi firma B.C.Rich jako takova, podle me nedela pekny kytary.. Mam celkem rozlet v tom co se mi libi, libi se mi telecaster, ale aji RR nebo F serie ESP ltd.. Ted se divam i na to RR od Cortu, to taky nevypada spatne.. Zase se mi nelibi takovy ty proflakly tvary ala Ibanez RG nebo klasickej Strat, pac to ma hodne lidi a je to moc obycejny.. ale jde o zvukDark Axel píše:o toho Mockingborda taky nemáš zájem?trip píše:Firebirda nechci to je moc old school.. To je tak na punk...Dark Axel píše:Firebirda s miniHB dělá už i Bach![]()
co třeba mockingBird?
http://kytary.cz/b.c.rich-nj-classic-se ... 16:0:0:1:0
To by možná nebyl nejhorší nápad. Na youtube jsem viděl Squiera tuněného snímačema DiMarzio a jako že ten zvuk byl fakt nářezovej, je na to někde tady i post na fóru + na youtube to lehce najdeš určitě. + Asi by to trochu vypadalo jako John5 Telecaster, což je kua pecka
Ten se mi líbí fest...
No prave a navic by nemel hlavu ve tvaru roberta kterazto se mi absolutne nelibi, ta klasicka je mnohem lepsi.. Nejhezci kytara je ta co pouzival Jim Root, ten telecaster celej cernej bez pickguardu, 2x HB asi S-D, cernej krk a klasicka drevo hlava.. ale to uz sme v jine cenove relaci..Demilich píše:To by možná nebyl nejhorší nápad. Na youtube jsem viděl Squiera tuněného snímačema DiMarzio a jako že ten zvuk byl fakt nářezovej, je na to někde tady i post na fóru + na youtube to lehce najdeš určitě. + Asi by to trochu vypadalo jako John5 Telecaster, což je kua peckaTen se mi líbí fest...
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
az na to, ze je to urcity clen souhlasJoey píše:A co když se někomu nelíbí Cort??? Tele...mě je to jasný. A ten neurčitý člen tam nemá co dělat
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
snímače byly EMGčka, aktivy. nedávno mu vyšly telata u fendru v signature sérii, jeden černý, druhý bílý, nádherné kytarytrip píše:No prave a navic by nemel hlavu ve tvaru roberta kterazto se mi absolutne nelibi, ta klasicka je mnohem lepsi.. Nejhezci kytara je ta co pouzival Jim Root, ten telecaster celej cernej bez pickguardu, 2x HB asi S-D, cernej krk a klasicka drevo hlava.. ale to uz sme v jine cenove relaci..
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
- Wasserman
- Kontaktovat uživatele:
...
Tak už mám tu Cort EVL-K6 ... JE to boží, zahrál sem si na spustu kytar, ale tato mi prostě sedla do ruky hned, jak sem jí uchopil ... A ten zvuk !!!! V životě sem neviděl kytaru která by měla sama o sobě tak zkreslenej zvuk !!! Můžu jen doporučit !!
Kytara: Cort EVL-K6 ( EMG 81/85) (tuned to drop C)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Zesilovač: Peavey 5150
Box: Mesa Custom Slant
Efekty: Morley Bad Horsie (Boss NS-2)
Struny: GHS, Darco (10-52 hybridy)
Kabely: Warwick, home-made (6m)
Mě za to sežerte noframikoin píše:az na to, ze je to urcity clen souhlasJoey píše:A co když se někomu nelíbí Cort??? Tele...mě je to jasný. A ten neurčitý člen tam nemá co dělattaky nevim, v jakem jazyce to pise, ale viva IMHO nikde neni. kdyz tak vivat nebo vive.
Re: ...
A jak tremolo se ti zdá? Chlápek v hudebninách mi říkal, že prý s Corťáckým tremolem nikdo zatím problém neměl, že by ho šel reklamovat nebo tak a nikdo jiný ho většinou nemá, kůli oblíbenosti pevné kobylkyWasserman píše:Tak už mám tu Cort EVL-K6 ... JE to boží, zahrál sem si na spustu kytar, ale tato mi prostě sedla do ruky hned, jak sem jí uchopil ... A ten zvuk !!!! V životě sem neviděl kytaru která by měla sama o sobě tak zkreslenej zvuk !!! Můžu jen doporučit !!
Ty videa sem uz videl, ty kytary sou supr, ale nejhezci by byla cerna, cernej pickguard, cernej krk a klasicka drevo hlava..Dark Axel píše:snímače byly EMGčka, aktivy. nedávno mu vyšly telata u fendru v signature sérii, jeden černý, druhý bílý, nádherné kytarytrip píše:No prave a navic by nemel hlavu ve tvaru roberta kterazto se mi absolutne nelibi, ta klasicka je mnohem lepsi.. Nejhezci kytara je ta co pouzival Jim Root, ten telecaster celej cernej bez pickguardu, 2x HB asi S-D, cernej krk a klasicka drevo hlava.. ale to uz sme v jine cenove relaci..mrkni na stránky fenderu, má tam instruktážní videa