Tonda by teda mohl (jak říkaj naše ekauntky: v mezičase) vymyslet ten GEQ pro Mark moduly.
Salvation Mods
Pravidla fóra
Re: Salvation Mods
| Cruel YT | Cruel sptf
A co jako? Jak se vede KHDK? Nečteš jejich výroční zprávy?torst píše: 6.11.2020 15:25 Co krabičky KHDK ? Jakkoli bezpochyby kvalitní, na přesyceném trhu to asi taky není lehký. Navíc cena, že?
ekauntky tím v mezičase myslí jakože mimo termín a mimo náklady jo?
BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Vysvětleme si, co je MEZIČAS.
Za ty roky se ve firmě rozmohl takovýto nešvar a už nikdo neví, kterýže chytrák s tím přišel první, ale chytlo se to ošklivě.
Máš spoustu práce, ale dostaneš další, která je obvykle taky ASAP!!!
Když není, stane se 2. den ASAP a 3. den se stane ASAP!!!!!!
Když řekneš, že to nejde stihnout, protože obvykle prostě nejde, tak ti je přívětivě, leč s určitou naléhavostí vysvětleno, že stačí, když tuto novou práci uděláš v mezičasech.
Mimo náklady mezičas není, fakturuje se.
Samozřejmě to zaujalo svou progresivní logikou, takže jsme s kolegy docela koumali o co jde a zatím máme toto:
1) Uděláš to v paralelní dimenzi, ze které se do svého času vrátíš ve stejnou chvíli, ze které jsi se přesunul.
2) Uděláš to na úkor tělesných potřeb - vyměšování, jídla, masturbace, spánku atpod.
3) Vyse*reš se na to a uděláš to až po práci, kterou jsi dostal dřív.
4) Vyse*reš se na práci, kterou jsi dostal dřív a uděláš to.
Bod 1 je tak ideální, že se zatím nikomu nepovedl a nebo dotyčnému selhal návratový modul.
Bod 2 se úplně neosvědčil, ukazuje se vcelku nepraktický, ale je možné ho vyzkoušet.
Bod 3 obvykle praktikujeme, resp. směřujeme k němu seč to jde.
Bod 4 praktikujeme až dle takřka interně tabulkového vyhodnocení všeobecné hysterie kolem nově zadané práce.
A pak jsou subjektivní možnosti mezičasů - např. já bych mohl zavést soukromé mezičasy místo prokrastinace na HF, ale to je směšné, že. HF blábolení má samozřejmě prioritu i před prací ve standardním čase. Je to něco jako, když se ve firmách 3x za den povinně cvičí, ale jaksi spíše (de)mentálního rázu.
Stačí tak?
| Cruel YT | Cruel sptf
Jestli to není jen zhovadilost překlopení “termitu” z angličtiny. Z meantime do mezičasu. Stejně jako mě léta nepřestává točit “mějte hezký den”.
jbiker: číslo místo počet, více bezpečný místo bezpečnější, transparentní místo průhledný, lídr místo vedoucí, bike místo kolo,...
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Benzin je doma.
Z jaké klasiky Diezel vychází, je při porovnání obou modulů jasné jak facka - v určité poloze lze na obou nastavit skoro stejné zvuky.
Doplňujou se docela fajn, protože cca v poloze, ve které se mi Banned přestane líbit, začíná Benzin hodně dobře hrát.
Banned mod 4 (JVM higain) je oproti Benzinu nepříjemně usyčený.
Z jaké klasiky Diezel vychází, je při porovnání obou modulů jasné jak facka - v určité poloze lze na obou nastavit skoro stejné zvuky.
Doplňujou se docela fajn, protože cca v poloze, ve které se mi Banned přestane líbit, začíná Benzin hodně dobře hrát.
Banned mod 4 (JVM higain) je oproti Benzinu nepříjemně usyčený.
| Cruel YT | Cruel sptf
typicka pracovni scenka :
- musime urgentně udelat XY!
- OK, ale tim padem nemužu pracovat na Z
- To samozrejme MUSITE!
- Kdy?
- to uz je vas problem
byl jsem dokonce primym svedkem jak kvuli tomu podrizeny fyzicky napadl sefa (odtrhaval jsem je od sebe)
tolik asi k ekauntskemu mezičasí
A modulární horečka super
Me se sice líbí Benzín i v lowgainech a vnímám ten zvuk trochu jiný než Banned (tak nějak víc křupe)
ale jinak paradni doplnění Recto soundů
Maršál Bugi, co víc si přát
- musime urgentně udelat XY!
- OK, ale tim padem nemužu pracovat na Z
- To samozrejme MUSITE!
- Kdy?
- to uz je vas problem
byl jsem dokonce primym svedkem jak kvuli tomu podrizeny fyzicky napadl sefa (odtrhaval jsem je od sebe)
tolik asi k ekauntskemu mezičasí
A modulární horečka super
Me se sice líbí Benzín i v lowgainech a vnímám ten zvuk trochu jiný než Banned (tak nějak víc křupe)
ale jinak paradni doplnění Recto soundů
Maršál Bugi, co víc si přát
Když já nevím co je "křupe". 
Pro mě to obvykle znamená, že jsem přebudil AD převodník.
Ambice ohledně dalších modulů ani nemám, docela jsem takhle spokojenej po letech latentních sympatií. Chtěl jsem maršal zvuk a tohle je elegantní řešení. Časem třeba ještě nějaké moduly zkusím, když se naskytne možnost, ale fakt je nechci hromadit v šuplíku, znám se - byl bych línej je přehazovat.
Pokud budu měnit, bude to kus za kus, doufám.
Však overdrive, fuzz a distortion mám taky jenom po jednom kousku - všechny pokusy o namnožení se u mě ukázaly jalové.
Jak jsem psal - mnoho zajíců, jezevcova smrt... 
Pro mě to obvykle znamená, že jsem přebudil AD převodník.
| Cruel YT | Cruel sptf
to jsme říkali taky, šak uvidíš
na pár let máš krásného koníčka, než zjistíš co ti sedí nejvíc.
na pár let máš krásného koníčka, než zjistíš co ti sedí nejvíc.
hodím to sem, nejvetsi podil zvuku je na GTRide modul
grumle metal
grumle metal
Cool! Nezkoušels to brumle reampovat? 
- bubucci
- Kontaktovat uživatele:
Parádní! Akorát se bojím, že když nemáš Solar kytaru nebo to brumle, tak je šance o něco menší 
Na druhou stranu ta měl pár dílů zpátky na koštování klasické české kokina, tak třeba přihlédne
Na druhou stranu ta měl pár dílů zpátky na koštování klasické české kokina, tak třeba přihlédne
na reampovani grumle se muzou pouzit jenom kvalitni lampy, to neni jenom tak 
danke, danke
šance je jaká je, ja jsem si hlavne neco vyzkousel a uvidime,
kazde kolo se ucastni skoro stovka rifferu, a je tam spousta vybornych napadu,
Solar imho nehraje roli, musi ho to necim zaujmout
Nakonec ale krome pohlazeni libida to nema zadny vyraznejsi dopad, coz me az prekvapilo, ale holt tak to je
i kdyz vybere tri tipy, prolinkuje, olajkuje, tak jim nijak vyrazne nepribydou ani views ani followeri.
ceské kokina jsem videl, minule mel asi dalsi varku...
danke, danke
šance je jaká je, ja jsem si hlavne neco vyzkousel a uvidime,
kazde kolo se ucastni skoro stovka rifferu, a je tam spousta vybornych napadu,
Solar imho nehraje roli, musi ho to necim zaujmout
Nakonec ale krome pohlazeni libida to nema zadny vyraznejsi dopad, coz me az prekvapilo, ale holt tak to je
i kdyz vybere tri tipy, prolinkuje, olajkuje, tak jim nijak vyrazne nepribydou ani views ani followeri.
ceské kokina jsem videl, minule mel asi dalsi varku...
tak nevybral me, ale aspon pochvalil na instagramu 
Dík, pěkný, zkouk jsem. Nevím, jestli diváci Gejzíru pochopi a ocení tondovu práci, tohle by se hodilo do nějakého odbornějšího pořadu.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
Máš tip na odbornější pořad? 
Naopak je to přesně na místě, dostane se to k lidem, kteří by se s tím jinak nepotkali.
Kdo tohle ocení, už to imho dávno zná.
Naopak je to přesně na místě, dostane se to k lidem, kteří by se s tím jinak nepotkali.
Kdo tohle ocení, už to imho dávno zná.
bude to vypadat, že zas mermomocí problematuizuju. Prostě do pořadu, kde je štrikování, pak chovatelství koz, tip na výšlap a pečení domácího chleba mi to přijde moc odborné. Pochybuju, že laik vůbec pochopil podstatu. Že jsou nějaké zesilovače se ví, ale co je combo, Marshall, preamp, koncák, ..., těžko. Pořad o Jurkovičovi pěknej. Fendery zná každej z clipů i když neví co je sigl, co hambáč. Ale tonyho moduly v Gejzíru, nějak mi to přijde ustřelený. Jo - TV Rebel popř. Óčko, tam bych to chápal !!