Ale uznávám, informaci, že primárně hraji doma, jsem mohl zmínit hned v prvním příspěvku. Tak se na mě prosím nezlob
Fender Hot Rod Deluxe IV
Pravidla fóra
Re: Fender Hot Rod Deluxe IV
Zbytečná diskuze to určitě nebyla
. Je tu spousta užitečných rad, které jistě ostatní ocení. Třeba to s tím vylepšením Hot Rod-a. Já jsem totiž primárně řešil Hot Rod, jestli kombo jako takové je spolehlivé. To použití vyplynulo až z další diskuze. Žil jsem v představě, že silnější lampové kombo je správná cesta. Ostatní mě přesvědčili že není.
Ale uznávám, informaci, že primárně hraji doma, jsem mohl zmínit hned v prvním příspěvku. Tak se na mě prosím nezlob
.
Tak nějak si nedovedu představit kapelu, ve které by to bicí neuhrálo. Možná kdyby z toho někdo chtěl tahat nějakou extra čisťoučký zvuk a bubeník byl tak trochu hovado.vasekh píše: 4.12.2020 12:27 Hot Rod je kombo do kapely a ve většině případů uhraje i klasický bicí.
Jinak pro Paseku - Blues Juniora jsem nedoporučoval před Pro Juniorem. Myslel jsem to tak, že je dobré zkusit obě komba s čistou hlavou a vybrat si to, co se mi bude líbit víc
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
On i ten Blues Junior uhraje kapelu s bicima (pokud bubenik neni silenec a pokud netrvas na uplne supercistem zvuku). Spoluhrac v jedne davne kapele (-20let) ho mel, sice asi uz uplne jina verze nez se ted prodava, nicmene na 15W to hralo slusne i nahlas.
Hraju výhradně na šrot.
j_paseka: v poho, máš pravdu, pokecali jsme si dobře a o to jde 
Jinak otázka toho, co stačí kdy... nemám moc rád paušalizování, protože konkrétně s Hot Rodem jsem zažil akce, kde jsem uhrál celou sokolovnu bez zvučení do PA a naopak akce, kde jsem to tavil a stejně se neslyšel, pokud jsem udělal krok od komba. Zálaží na strašně moc faktorech a pódium má hodně velkej vliv. To je často diametrálně jinak než na zkušebně.
Jinak otázka toho, co stačí kdy... nemám moc rád paušalizování, protože konkrétně s Hot Rodem jsem zažil akce, kde jsem uhrál celou sokolovnu bez zvučení do PA a naopak akce, kde jsem to tavil a stejně se neslyšel, pokud jsem udělal krok od komba. Zálaží na strašně moc faktorech a pódium má hodně velkej vliv. To je často diametrálně jinak než na zkušebně.