Děkuji za případnou radu, bez ní jsem v háji...
Problém se střihem v Audacity
Pravidla fóra
Problém se střihem v Audacity
Ahoj, prosím, poradí mi někdo? Pracuji v Audacity už dlouho bez potíží, ale z ničeho nic se mi při označování úseku ve vybrané stopě nebo vkládání do vybraného místa konkrétní stopy začal objevovat ve stejném úseku symbol hodin i u neoznačených stop (vlastně u všech v daném úseku) a při vložení nebo střihu v dané stopě mi to přemazává nebo posunuje stejný úsek i u ostatních stop. Takže vlastně nelze pracovat jen s jednou stopou, aniž by mi to nepoškodilo jinou
Nevím si s tím rady, zkoušel jsem Audacity i přeinstalovat a pořád je to stejné 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se střihem v Audacity
To by mohlo být něco v Preferences/Options. Střelba jen tak od boku
U Cubase tomuhle chování zhruba odpovídá Group Editing, takže bych hledal u těhle operací nějaké možnosti režimu práce (jedna stopa vs více stop označených/neoznačených/pod kurzorem apod.).
P.
P.
Hele asi blbá rada, ale možná je to znamení, že je na čase změnit lokál
. Já jsem se zbavil Audacity a začal dělat v Cakewalku a lituju jenom toho, že jsem to neudělal o pár let dřív. Audacity je proti současným DAWům jak psát v T602 místo v novém Wordu. Jinak bohužel neporadím, nikdy jsem se s takovým chováním nepotkal. 
Kytary: Procházka custom elektická nylonka (smrk, mahagon, LR Baggs iMix), Seagull S6+ cedar.
Příslušenství: Acus One Forstreet, ZOOM A3, BOSS RC-300, Sennheiser e865, Mono M80 VEG-GRY, Mono GS1 Duraweave, kabely Sommer LLX/Neutrik.
Piano: Roland HP-3e
Cajon: Sela CaSela Pro
https://www.antifona.cz
Příslušenství: Acus One Forstreet, ZOOM A3, BOSS RC-300, Sennheiser e865, Mono M80 VEG-GRY, Mono GS1 Duraweave, kabely Sommer LLX/Neutrik.
Piano: Roland HP-3e
Cajon: Sela CaSela Pro
https://www.antifona.cz
někde bývá, prosté výchozí nastavení jedním klikem, pokud tam nemáš spešl hromadu nastavení dle sebe
Provádím základní měření elektronek a drobné opravy a úpravy elektronkových aparátů a věcí kolem hraní. Vše je na domluvě - Severní Čechy
Dotazy prosím do SZ
Dotazy prosím do SZ