český dobrý kapelky...

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Už se tu někde někdy řešilo roč naše kapely sou tak málo známé v zahraničí?Až teda na pár výjimek...
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

Joey píše:
hardcore guitarist píše:
framikoin píše:jj, borec jak svina. nejlepsi bylo, kdyz hral s basakem na JEDNU basu :D clovek by nerekl, ze jde zahrat na jednu basu krasny duet :-)
To je ten co má toho gibsona?
Jo má Firebirda :wink:
tam ale na neho bohuzel nehral :-( i kdyz je to vlastne jedno. hral na akutisku Standford (asi, aspon to mel myslim na hlave) a lubovku Schneider.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

V Instinktu sem četl článek o tom jak mu nějaký kytarář dělal lubovku a někdo mu ju vyčóroval... :evil:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
kECuP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kECuP »

hardcore guitarist píše:Už se tu někde někdy řešilo roč naše kapely sou tak málo známé v zahraničí?Až teda na pár výjimek...
no, trošku jsme to nakousli v tematu česky x anglicky.. podle mě je to hlavně kvuli češtině, kolik lidí se např. v USA bude chtit učit češtinu? angličtina vládne světu prostě :( :roll:
It's only fuckin' rock'n'roll
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Myslim ze je to ovlivneno tim ze nase scena se zabiva takovejma srackama jako je ewa farna atd..nebo stoletym gottem..
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

tak Ewa není zas tak špatná. zpěv se dá poslouchat v pohodě a že dělá trochu naivní hudbu? to je dané věkem :wink:

Gott je něco jinýho...podle mě prostě už nemá co říct, ale nemá na to, aby s tím seknul
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

JO ale zaimame kde ji vyhrabali..?proste neakej typek si rek ze zni udela hvezdui a ze bude bohac..sry ale sou tady 100x lepsi holky co umej zpoivat ale vsichni jim reknou fuck off...podle me jedina ceska zpevacka co zato stoji je Lucka Bila
Cort VX-X4-explorer :) Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

ale tyhle vytvory hudebniho prumyslu jsou na celym svete. ne ze by se me Farna nejak libila, ale patri k tomu lepsimu z te "tovarne vyrabene" hudby :wink:
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Dobre dobre uznavam..ale asi to bude taky nasim dementnim narodem..kazdej druhej fracek se chova jak ovce..vidi nekoho s rovnym ksiltem a rikasi ze to je fakt tvrdy a ze to musi mit taky..fakt je mi z toho nabliti..jedu tramaji a vsichni name koukaj jak na neakou spinu protoze mam delsi kudrnaty vlasy a kozenou bundu..Jaktozev severske zeme produkujou jednu metalovou kapelu za druhou..?a u nas vidis 10ti leteho fakana s hodinama na krku a talirem na hlave jak si zapaluje cigo a dela mastra na zastavce ale v dusicce je pritom posranej abyho nekdo nevidel...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Martin656 píše:..ale asi to bude taky nasim dementnim narodem..
Nejen my :wink: :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

Tak dobra ale v americe to ma neakej zaklad tam to chapu..tam je to soucast zivotniho stylu-ulice-poulicni gangy atd..ale unas..?unas je to jenom to ze si maly deticky myslel ze sou tvrdy..Ja se priznam taky sem to poslouchal kdyz to unas zacinalo..a proc..?Presne jak sem rikal-myslel sem si ze sem strasne tvrdej a vsechno ostatni byly pro me sracky...treba kdyz sem slysel nirvanu tak sem si rikal ze co to je ze to je neakej brutal metal...ale stacilo 10 sekund kdyz sem prochazel obivakem a videl sem jak si tatka pousti acdc live at donnington a byl sem v tom..bylo mi jedno ze se name budou koukat jak nadebila-ze vybocim z rady..proste sem v tom byl..Takze sem rad ze nejsem neakej debilek s teplakama az u kolen
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

kazdej hoper v USA urcite vyrustal v ghettu :roll: na tohle je skvele Ali G. IMHO nejlepsi utok na hiphopovy klise :-)
Martin656

Příspěvek od Martin656 »

To sem nerek ale tam je to u cernochu prostre nevim ...knim to patri-neco jako blues-kazdej bluesman taky nevyrustal na plantazi..
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Nevím jestli hopeři černoši vyrůstali na ulici když se vozí ted v drahým autech a žerou kaviár :D je to všechno na oko aby vypadaly drsně letěly po nich baby a všichni je obdivovali...jěšě sem neviděl nějakého ganstera aby měl mercedes a na krku tolik zlata že drhne hubou o zem....

the.switch s deskou beautiful prorazili i do ameriky a na češtinu jim nikdo nehleděl...nevím jestli tam hráli spíš ne ale desky se jim tam prodávali slušně...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

IMHO Hip Hop není co býval, borci se už moc chválí jaký mají auta a budíky na krku...to už není vůbec o muzice...asi něco jak kdyby chodil Slash po LA a za sebou by vezl na přívěsu všechny svoje kytary...a že jich má :roll:

Jan Kaplický 1937 - 2009
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

on je hip hop docela zajimava vec, ale vubec se me nelibi jeho soucasna podoba (hlavne ta mainstreamova). ale to uz sme asi kapanek OT :D
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Zajímalo by mě jak budete reagovat na tohle:http://bandzone.cz/prostory
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

text dost mi přijde vážně hodně slabý, hudba neoriginální. numetal se dá dělat vážně kvalitně, ale tohle bych nebral moc vážně... navíc se mi nelíbí zvuk

HCguitaristo, zkusna bandzone najít kapelu Hannibal Lecter... to je slušná tvrdá česká kapelka :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

hah, tak je tusim od nas :D no skoro.
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Dark Axel píše:text dost mi přijde vážně hodně slabý, hudba neoriginální. numetal se dá dělat vážně kvalitně, ale tohle bych nebral moc vážně... navíc se mi nelíbí zvuk

HCguitaristo, zkusna bandzone najít kapelu Hannibal Lecter... to je slušná tvrdá česká kapelka :-)
Mám ji v oblíbených :D Máš tam profil?
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“