Lupání při nahrávání

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
José

Re: Lupání při nahrávání

Příspěvek od José »

Mně to spíš zní, jako že tam řeší problematiku rozhazování procesů na víc jader procesoru, což tebe trápit nemusí.
Co tam máš za ten disk? Nemáš v BIOSU u disku zakázaný AHCI? Nahoď screen z Device manageru s rozkliklou záložkou řadiče IDE ATA/ATAPI
Navíc podle toho tvého screenu to nevypadá, že bys měl vypnutý wifi adaptér, jen že nejsi připojený k žádné síti. -> Ovládací panely\Síť a internet\Síťová připojení - najít Wireless adaptér - rightclick a zakázat..
Mi prostě nejde do hlavy, že bys to nerozběhal.. Historicky jsem nahrával na větším šrotu, navíc to přehrávání je ještě divnější. V jaký formě je na tom noťasu ten FW port?
torst

Příspěvek od torst »

dík jdu na to. Máš pravdu, wifi jsem měl jen odpojenou. Na noťasu mám takovou tu malou hranatou zdířku. Ale zkusil jsem i předpotopní variantu - PCMCIA kartu s klasickým portem FW. Taky to lupalo.
Naposledy upravil(a) torst dne 8.01.2021 13:17, celkem upraveno 1 x.
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
torst

Příspěvek od torst »

To víš, že jsem se snažil zakázat Wifi jako takové, ale nikde ho nevidím. Proklikával jsem kde co, samozřejmě i správu HW, ale neúspěšně. Prostě to nejde !
Ještě je problém u řadiče velkokap. pam. zařízení, ale když se připojim i internetu a chci aktualizovat, píše, že nic nenašel.
2021-01-08_130852.png
2021-01-08_130924.png
2021-01-08_131144.png
Vy jeden, každý musíme snést mínění druhého. Demokracie znamená diskusi. (Tomáš Garrigue Masaryk)
José

Příspěvek od José »

změnit nastavení adaptéru - položka vlevo, druhý screen
torst

Příspěvek od torst »

Jsem slepej. Jasně !!
Tak jo, zakázal jsem obě sítě, i domácí a J E T O D O B R Ý !! Nahrál jsem zkušebně 2 tracky a je to ČISTÝ ! Jak nahrávka, tak reprodukce ! José, bylo to tim, strašně moc děkuju !!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! Co jsem dlužen ?
filo01

Příspěvek od filo01 »

Mi nic, mám radost i za tebe ;)
Squier Affinity Strat Junior HSS, Jet JS-300Mini, NuX Mighty Plug Pro, Strich Pipe Tones, Mooer GWU4, Focusrite 2i2 3rdgen, Zoom AMS-22, Shure SRH-840A, JBL LSR 305P MKII, iLoud, Minirig4, iPad + pluginy
torst

Příspěvek od torst »

filo, tobě samozřejmě dík jako 1. autorovi myšlenky, omluva za opomenutí prvenství, José to dotáhl.
José

Příspěvek od José »

No jedno prani bych mel - hlavne se nenech odradit od coverovani Annie. Jsou to nejoriginalnejsi covery, co znam!
torst

Příspěvek od torst »

díky ! :-Q Teď jsem trochu polevil, ale když myslíš ... !
8 + V/
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“