dík za odpovedi
SONOR FORCE 507
Pravidla fóra
SONOR FORCE 507
jaky ze serie sonoru 507 byste mi spis doporučili ???(combo set , stage set , studio set)......chtel by sem hrat spis do metalu ....... popřípade náký jiný bubny za podobnou cenu
dík za odpovedi
dík za odpovedi
507ky mame, za ty prachy slusny. Nevim, jak moc ma velikost korpusu vliv na hlasitost (nekdo rika, ze velkou, nekdo zas, ze skoro vubec), kazdopadne pokud ten 22" kopak nevytlumis nebo neudelas diru v rezonancce, tak je totalne zabijackej (v male zkusebne prehlusi COKOLI). HW docela dobrej, blany prevozni, takze se rychle obouchaji (=pocitej s nakupem novych blan v horizontu cca 1-2 mesicu), zvukove se mi ty bici docela libi, i kdyz jsem slysel uz i lepsi... Ale ne za tu cenu 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
no ja, min. o jeden mikrák, ale metal je efektová produkce a do tohoto stylu bych šel 2xBD,3-4xTT,2xFT a samo snare( prostě ta hradba vypadá líp) vše hlubší ladění tzn. velký korpusy. Hned od začátku si zvykat.Dark Axel píše:a kdyby něco - nezvučí se jeden kopák s dvojšlapkou lépe, než dva kopáky?
k té hlasitosti - pravda, 22" je obvzláště v malých prostorách hodně brutální, ale zase - snad není problém ho lehce zatlumít
co se týká tlumení ve zkušce, narvi tam třeba peřinu ,tady je to fuk
Myslim, ze dva BD jsou zbytecny, na druhou stranu se treba daji delat frajeriny typu naladeni jednoho kopaku o pulton nebo ton niz a ma to pak hrozne zajimavej zvuk 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus