Presonus Studio One
Pravidla fóra
Re: Presonus Studio One
Dotaz na SO. Dělám ve starší free (základní) verzi (Win XP). Spokojenost, jen mám problém, že při nahrávání audia zůstávají v adresáři všechny ty nepoužité, nepovedené wavy. Samozřejmě používím v záložce Song nějaký to Remove unsueted media, ale nefunguje to, soubory zůstávají a musím je pak otrocky deletovat. V Cubase to funguje dobře (Remove unsueted, Cleanup), ale v SO mi to nějak nemaže. Nápad? Dík.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A fakt je nemáš ve stopě - jen se ujišťuju
? Jinak než se ozve někdo se SO, tak asi bych kouknul do jejich FAQ nebo jim napsal (procvičíš si anglinu aspoň
).
P.
P.
Tak to asi mám. Když dělám ve SO Free a dám "Delete Unused media - permanently" . tak bezva, vše smazané se smaže.
Ale když jsem potřeboval (kvůli externím pluginům) nahrávat v "neofiko" plné verzi SO, tam to "Permanently" není a wavy se prostě nesmažou. No nic, daň za "neofíko".
pavlíí, dík za nápady !
Ale když jsem potřeboval (kvůli externím pluginům) nahrávat v "neofiko" plné verzi SO, tam to "Permanently" není a wavy se prostě nesmažou. No nic, daň za "neofíko".
pavlíí, dík za nápady !
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahaaha...mno - takovéhle neofiko varianty obecně občas nějakým tím neduhem trpěly; těžko ale soudit, zdali je toto podobný případ.
P.
P.