problémy se zvukem a reproboxy
Pravidla fóra
problémy se zvukem a reproboxy
čau hele mám problém mám po svém otci identickou repliku marschalla 600 a reprobox 2x 12 palců mám kytaru aria s humbuckerem sh-8 krabičku digitech death metal a mám problém že při zatlumení kytary nastává okamžite zdůraz"nuji okamžitě zpětná vazba pokoušel jsem si hrát se zvukem ubírat presenc atd ale i při slabším signálu z kytary je to pořád to samé a dále bych se chtěl zeptat na nějake dobré repráky na tvrdší muziku 16 ohm 12 palců na ceně moc nezáleží ale aby ten zvuk měl vánoční vozdoby:-) poraďte pls
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
Re: problémy se zvukem a reproboxy
Není to normální vazbení??? Ampy to dělají při větším zkreslení, když se k nim přiblížíš.Uzbek píše:čau hele mám problém mám po svém otci identickou repliku marschalla 600 a reprobox 2x 12 palců mám kytaru aria s humbuckerem sh-8 krabičku digitech death metal a mám problém že při zatlumení kytary nastává okamžite zdůraz"nuji okamžitě zpětná vazba pokoušel jsem si hrát se zvukem ubírat presenc atd ale i při slabším signálu z kytary je to pořád to samé a dále bych se chtěl zeptat na nějake dobré repráky na tvrdší muziku 16 ohm 12 palců na ceně moc nezáleží ale aby ten zvuk měl vánoční vozdoby:-) poraďte pls
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
zkus si treba trochu ztlumit kytaru, ja musim mit na polovinu volume, jinak vazbi okamzite...nebo prehod snimace, me treba u singlu skoro nevazbi a u HB furt :-X 
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3