Jaky kabel?

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Mám ho dlouhého 9 metrů :P Cordial. Blázni
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
afektband

Příspěvek od afektband »

turbo_MaCk píše:bez ohledu na zvuk... warvik je z těch levnejch kabelů jedinej spolehlivej....
Řek bych že u warwicka jsou daleko horší jacky, než ten kabel samotnej, za chvili se uvodlní, potom tam lítaj, lámou se a všeobecně pěkně nahovno drží.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ale adam hall hraje max měsíc a pak blbnou kontakty
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Alcarmo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcarmo »

Já mám kabel asi 2,5m neznámé značky. Byl v sadě z obchoďáku tak si to představte:) Zvuk je přez něj úděsnej ale jinak je na něm skvělý to že i po roce co po něm jezdím židlí a vůbec s ním provádím všemožný hrůzy to hraje pořád stejně, na tom kabelu to prostě není znát, aspoň nějaké pozitivum:)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

a ty bespeca ani nijak výrazně nešumí :wink: tón mám konkrétní, kontakty nezlobí ani po půl roce hraní
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Ty Fendry prý moc dobrý nejsou :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

to jsou ty telefony. To stojí za ho.... Je to zbytečný prodloužení vedení signálu, a přitom ten kabel neni delší.
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Jack/J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jack/J »

a ten vox? jo a jakej mate nazor na ty kabely Pro Co?
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

turbo_MaCk píše:ale adam hall hraje max měsíc a pak blbnou kontakty
já ho mám už třičtvrtě roku a žádnej problém....a to ho smotávám a rozmotávám každej den...fakt spolehlivej...
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

s tema kablama hledejte hledejte hledejte. uz se to tady x-krat resilo...

jinak proco je fakt klasa. jsou oblibene hlavne v ameru.. v porovnani s nema jsou ty srazsi PW lowend... akorat davat 1500 za kabl je masakr...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

Saul píše:to jsou ty telefony. To stojí za ho.... Je to zbytečný prodloužení vedení signálu, a přitom ten kabel neni delší.
ale na image je to bomba :wink:
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

ty kroucene jsou vazne na dve veci... cim delsi kabl, tim je to horsi...

uvazuu o tom, ze si misto 3m PW co me vede k bufferu poridim 1,5m :)

:lol:
Volo

Příspěvek od Volo »

ja preferuju bespeco, aspon neplatim za znacku tolik jak u vox nebo fender
afektband

Příspěvek od afektband »

qwer píše:ty kroucene jsou vazne na dve veci... cim delsi kabl, tim je to horsi...

uvazuu o tom, ze si misto 3m PW co me vede k bufferu poridim 1,5m :)

:lol:
Já teda doporučuju, pokud chcete kvalitní kabel za málo peněz kabely od smrčky, já ho mam a maximální spokojenost. Vyjdou lavnějš než klasický PW a navíc jsou tam nesrovnatelně lepší jacky.

Prosimtě co to je ten buffer? :oops: :D
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
qwer
Odborník

Příspěvek od qwer »

afektband píše: Já teda doporučuju, pokud chcete kvalitní kabel za málo peněz kabely od smrčky, já ho mam a maximální spokojenost. Vyjdou lavnějš než klasický PW a navíc jsou tam nesrovnatelně lepší jacky.

Prosimtě co to je ten buffer? :oops: :D
jj ty smrckovy kabely budou taky ok... ale nevim jake budou v porovnani primo s PW... smrcka sice tvrdi, ze jsou lepsi, ale tezko rict... kably totiz dela z metraze planet waves + konektrory neutrik... me osobne treba konektory od PW prijdou lepsi... spis to je vec nazoru.. co ale hraje pro smrcku je cena...

jinak buffer je posilovac signalu - nebo spis prevede vysokoimpedancni signal na nizko impedancni (nebo obracene... ted nevim). neco jako aktivni snimace.. proste mam kejtru, z ni 3m kabl do bufferu a za bufferem teprv dalsi krabky. muj zvuk to vylozene vytahlo z blata. stacilo, kdyz sem mezi kejtru a kombo zapojil 2 efekty (true bypassove) a cisty zvuk byl uplne v haji. ted to pres buffer zni uplne stejne jako kdybych pouzival jen 3m kabl na propojeni kytary a komba. parada. ta vec uplne zmenila cely muj zvuk. driv byl muj krkovy snimac naprosto nepouzitelny, kytara nemela vubec stavu. mam humbace a 250k potaky, takze zrovna netrpim dostatkem presence... ted je konecne vse ok. :) haluzacky jsem se dostal k vyrobku polske firmy Wobo, ktera buffer dela v kombinaci s booster za velmi prijemnou cenu, takze to ani nebyla nejaka silena investice. navic nema buffer ani zadny vliv na krabky umistene za nim, takze super.
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

stoprocentně warwick
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
pehve

Příspěvek od pehve »

Saul píše:to jsou ty telefony. To stojí za ho.... Je to zbytečný prodloužení vedení signálu, a přitom ten kabel neni delší.
u nás panuje stejnej názor
Licker

Příspěvek od Licker »

je to asi stupidní dotaz ale je rozdíl v kabelech pro basu a v kabelech pro normální eletriku nebo je to uplně jedno?
Tom49
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom49 »

Licker píše:je to asi stupidní dotaz ale je rozdíl v kabelech pro basu a v kabelech pro normální eletriku nebo je to uplně jedno?
nesou rozdíly mezi kytarovým a basovým káblem :wink:
Moderátoři jsou tu pro vás nebojte se napsat nápad, návrh, stížnost...
Kytara: Fokus H-JCK, akustika Nashville
Kombo: Laney LX65D
+ plno dalších blbůstek
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“