KORG - Kytarový multiefekt KORG AX3000G

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Burimen

KORG - Kytarový multiefekt KORG AX3000G

Příspěvek od Burimen »

Co si o něm myslíte???? uvažuju o nim :D :D máte někdo zkušenosti ???
doufám že to tu ještě nebilo a dištak mě ukamenujte :D :D 8)
Burimen

Příspěvek od Burimen »

to vo nim nikdo nic neví tak to teda dík :cry:
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Burimen píše:to vo nim nikdo nic neví tak to teda dík :cry:
Myslíš že sme tu všichni hráli dokupy na všechno? :wink:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

No jelikož je tohle největí CZ/SK guitar forum tak asi jo :-D ... Ted k tématu stručně a rychle :

Je to zlo :D !
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

Nuker1993 píše:No jelikož je tohle největí CZ/SK guitar forum tak asi jo :-D ... Ted k tématu stručně a rychle :

Je to zlo :D !
Ehm řekl bych že ne :roll:
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One

Jan Kaplický 1937 - 2009
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Měl jsem nižší model AX1500G a nebylo to vůbec špatný, modulační efekty byly výborný jen to zkreslení, ale se jakš takš se to dalo. I wah jsem používal než jsem okusil cry baby

ale celkově za ty prachy (v akci za 4 litry) to bylo výborný, takže tenhle by taky neměl být špatnej, nejlepší je to zkusit a uvidíš, respektivě uslyšíš :wink:
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Měl ho nebo ho jěště má turbo mack tak se zpetej ho....kdysi dávno v třetihorách jěště pod nockem rasta blasta sem hodil ukázku zkreslení a bylo to good...
Joey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joey »

hardcore guitarist píše:Měl ho nebo ho jěště má turbo mack tak se zpetej ho....kdysi dávno v třetihorách jěště pod nockem rasta blasta sem hodil ukázku zkreslení a bylo to good...
Ten měl Korg A5 já to vím, spíme spolu.

Jan Kaplický 1937 - 2009
hardcore guitarist
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hardcore guitarist »

Byt tebou kámo tak ho beru hned :wink:
barry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barry »

začínám o něm uvažovat, tak bych se zeptal, jstli za tu dobu jste nabrali nějaké zkušenosti s tímto procesorem. A nebo si mám našetřit 11 000,- a koupit si od Bosse GT-10? :D

parametry to nemá vůbec zlé: http://www.musiccenter.cz/Korg-AX3000G- ... taru:15358
a ty ukázky v mp3 jsou taky pěkný :D
www.bandzone.cz/kokosass - alternative sweet metal :D
www.endofsummer.ic.cz - my festival :D
Guitarator

Příspěvek od Guitarator »

Bral bych GT-10. To je investice do budoucna. Navic je to asi nejlepsi podlahovej procesor v tyhle cenovy kategorii...
Ibanez RG1527, Fender Blacktop Telecaster, Marshall JVM410H + M1960B
martinnik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnik »

kdysi jsem si koupil korg AX 1500G, byl jsem a ještě jsem spokojenej.
Za málo peněz hodně zvuku opravdu. Od jedné do desíti - dal bych něco málo přes devět :!:
Za čas mi to ale nestačilo, ale jelikož se osvědčil, koupil jsem mu mladšího bráchy AX3000G :D a 1500 jsem si nechal kvůli nastaveným presetům, je jich tam 48 takže když hrajem jen ho připojím a mám o vše vystaraný :twisted:
Ale teď si se zvuky hraju jen na 3000. Věřím, že je určitě lepší mulťák, ale za ty prachy mi stačí toto.
Ovšem další inovaci bych už asi dal do klasických efektů a pak šup stím před dobrou lampu :shock:
C.Giant strat, Epi Explorer Korina 58, Yamaha FG 750S, Epi Les Paul Custom Alpine White,
Korg AX1500G, AX3000G,
Laney LC50-II, Vox AC15CC1
barry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od barry »

díky, myslím, že teďka ještě posečkám a budu šetřit na kytaru a pak bych koupil pořádnou lampu :-) Teďka mám Peavey Transtube Bandit 112 a zkreslený zvuk mi zatím vyhovuje, tak nepotřebuji měnit :-)
www.bandzone.cz/kokosass - alternative sweet metal :D
www.endofsummer.ic.cz - my festival :D
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

A ako je na tom tento Korg s efektovou smyckou? Ma tam "send" a "return" na pripojenie ext. efektov, ale da sa este potom navolit presna pozicia tychto externych efektov v retazci?
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
stryda

kytarovy efekt korg ax3000g

Příspěvek od stryda »

Dobry vecer.Chci se zeptat jestli pujde zapojit kytarovy efekt KORG AX3000G do kombaVOX AD50 VT.Rad si hraju se zvukem a mam zajem efekt koupit.Prosil bych o radu,jake jsou nevyhody a nebo jestli to jde zapojit aby to hralo.Dekuji.
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: kytarovy efekt korg ax3000g

Příspěvek od rotten77 »

Zapojit to samozřejmě půjde, hrát to bude. Problém je ale v tom, že tyhle multiefekty jsou amp-modelingové (tzn. že simulují zvuk zesilovačů/reproboxů) a to kombo je taky amp-modelingové. Tahle kombinace většinou moc nefunguje. Na druhou stranu jde třeba tu modelingovou část vypnout.
stryda

Příspěvek od stryda »

Dik za odpoved.Jirka
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

rotten77 píše:Tahle kombinace většinou moc nefunguje.
Neříkal bych, že úplně nefunguje, spíš se tak navzájem přebíjí a výsledky nebývají nejlepší... Což asi rotten myslel, jen to radši lehce ujasním.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
stryda

Příspěvek od stryda »

Mam jeste jeden dotaz ohledne efektu.Kdyz na kombu dam prepinac AMP do polohy AC15, efektovy prepinac do polohy COMP a vypnu efekty,zlepsi se zvuk?
Fořt

Příspěvek od Fořt »

Pochybuju, že takhle položené otázce někdo porozumí. Zlepší oproti čemu? Poloha COMP (kompresor?) na kombu nebo efektu? Efekty vypneš kde, na kombu nebo na Korgu?
Jinak lze obecně doporučit jen to, abys na tom Korgu vypnul amp simulace, a používal z něj jen efekty (kompresor, modulace - chorus, phaser atp., ambientní efekty - delay, reverb). Dále vypnul speaker simulaci (tj. používal výstup AMP, ne LINE - nevím přesně, jak to má ax3000g vyřešené a pojmenované). Amp simulace budeš používat z komba. Klidně to může být AC15, ale proč ne jiná? AC15 bude trochu kreslit. Pokud bys potřeboval superčistý zvuk, jsou tam určitě lepší možnosti, třeba simulace Fender Blackface. Na Korgu AX10G byla jedna simulace označena Boutique Clean, ta mi připadala nejčistší. Myslím, že je i na tom kombu.
Pokud bys chtěl z toho Korga brát i zkreslení, což by asi bylo nutné, kdybys z něj používal i delay, protože ten by měl jít až za zkreslením, pak samozřejmě tu amp simulaci na Korgu vypínat nebudeš.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“