Je to tak, snizenim gainu, pripadne prepnutim na vrchni snimac ktery je na 0 se ten zvuk tlumi, takze to chyta kytara a ne ten audio interface.
Natoceni moznost samozrejme je, ale i tak bych chtel minimalne zjistit cim to je.
Ten zvuk jsem zaznamenaval i pres den, kdy vsechny svetla byly vypnute. Zarivky tam nemam, jsou tam jenom klasicke svetla a ve vsech je snad nacpana LED zarovka.
Budu postupne zkouset vypinat abych zjistl co to je. Smula je ta, ze cely obyvak + kuchynsky kout jsou na jednom okruhu s tim ze svetla jsou potom na jinem, takze budu muset chodit spotrebic po spotrebici.
Šum, brum a další nepatřičné zvuky
Pravidla fóra
Re: Šum, brum a další nepatřičné zvuky
Mě takovejhle brum dělaj normálně snad snímače v kombinaci s aparátem kde je vyhulenej gain a právě proto jsem si myslel, že by to gate chytit moh. Nebo mi to dělala podobně i kytara kde nebyly ty aktivy uzemněný o kobylku. Zase to chytil gate i když při doznívání se to do zvuku dostalo. Z tý nahrávky mi to právě nepřišlo nějak extra hlasitý, že by to bylo slyšel i během hraní, ale padlo tu že jo, tak jedině fakt hledat ten problém. Třeba by to chytil i ten hush, když to umí i během nehraní chytit gate, ale je fakt že by se řešil důsledek a ne příčina. Ještě bych ale fakt vyzkoušel jinou kytaru jestli to dělá taky.
Apce: Peavey JSX, Peavey 6505(+), Peavey 3120
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Reprobox: Mesa Recto Traditional 4x12
Krabičky: Maxon OD808, Boss NS-2 (metal mod), Digitech Ricochet
Hlavní kytara: B.C. Rich Warlock WGR-2X (SD AHB-2)
Ahoj, nevíte co je tohle za snímač ?
https://youtu.be/9BSai46gX0I?t=1659
(možná jsem slepej, ale v těch odkazech jsem ho nenašel)
Líbí se mi (jak tam i říká), že má plnější zvuk a hlavně nešumí ale pořád má charakter singlu.
Má podobnou charakteristiku obecně každej single označenej jako "noisless" ?
https://youtu.be/9BSai46gX0I?t=1659
(možná jsem slepej, ale v těch odkazech jsem ho nenašel)
Líbí se mi (jak tam i říká), že má plnější zvuk a hlavně nešumí ale pořád má charakter singlu.
Má podobnou charakteristiku obecně každej single označenej jako "noisless" ?
14:32; vsechno SD, M - SSL1, N stack single (nezminuje tam jestli classic či vintage předpokládám classic a B - custom shop minihumbucker pearly gates