Nová vlna českých kytarářů - jaké se vám líbí?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
cherreda
Rádce

Re: Nová vlna českých kytarářů - jaké se vám líbí?

Příspěvek od cherreda »

hyenik píše: 9.03.2021 22:02 Badstroke Guitars
https://www.frontman.cz/crowdfunding-v- ... -guitars-1
Tak tomuhle projektu přeju úspěch.
Evidentně je to šikovnej chlapík s citem pro design a dotažené detaily.

Co se týká crowdfundingu, je to obecně dobrá věc (i když zneužít se samozřejmě dá cokoli dobrého).
Každopádně se zde konkrétně nejedná o prodej hrnců a peřin seniorům v zamčeném kulturáku, takže výkřiky o žraločím marketingu a vychcanosti by mi připadaly směšné, kdyby zároveň nebyly urážlivé vůči zde nezúčastněnému zakladateli projektu. Korunu z kočičího zlata tomu samozřejmě nasazuje, že se tak vyjadřuje jiný výrobce tadyhletěch... hrnců... :roll: :)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Tady v tom případě je crownfunding na místě. Je tu očividně poptávka a 'šmudlením' po jedné kytaře se nějaký zásadnější úspěch dosáhnout nedá. Ideální příležitost chytit příležitost za pačesy, dostát svým závazkům a svézt se na vlně moderno-kytar.
Michnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michnov »

Je vtipný, že máš obecnou pravdu a já, protože se mi to nelíbí a dal jsem to najevo su u toho ten k****...
Projevovat se teda evidentně může jen souhlas a pozitivita co...
S výrobcem hrnců seš úplně mimo...protože jsem si dovolil něco postavit k tomu nesmím nic napsat?
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

Ten nesouhlas by byval sel napsat i slusne a taky by mohl vykazovat vic prehledu a logiky. Ale rozhodne te neminim omezovat na lidskych pravech. ;)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

BGD ≋ Baritone Guitar Dreams
≋Dreams Are Messages From The Deep≋
Michnov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michnov »

Super...body navíc za absenci bigbítu a nudnýho pidlikání
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

Kdybychom propadali národní depresi, ze jenom češi jsou takoví pitomci, co si myslí, že celý svět bude skákat kolem nich a vytvářet jim ukázky, videa a další support přesně podle jejich osobních tužeb.... ale ne proto aby si to koupili, ale aby pak blahosklonně na fejsáč napsali, jo je to dobrý, tak první reakce na ukázky snímačů...

With the distortion demos, when you crank it up like that, all I'm really hearing is the driven pre-amp more than the pickups. Everything gets really compressed to my ear. This isn't a function of the pickups, but rather the setup. How about some non-djenty distortion tones? Like a regular rock and roll tone. How about some crunchy, edge of distortion demos? I'd love to hear those. Something bluesy? Something through different amp types (I'd love to hear them through a clean fender, a cranked Marshall,
clean and spanky through a vox, etc.).All that being said, I do like the clean demos. I'd be interested to hear the signal chain, amp emulated, reverb settings, etc.
Also, is a single coil (not split hum) demo coming?

Takže ne hoši super že pro nás něco děláte, rád jsem si poslechl první ukázky úplně nových snímačů,
ale je to na pi*ču a udělejte (napočítal jsem asi 13!!!) dalších ukázek 🙈🙉🙊
A když tohohle jednoznačně objektivně a prokazatelně - zmr*da pošleš tam kam patří, tak je z toho internetová přestřelka, která už z principu nemá vítěze. I tohle je bohužel demokracie.
Kdy skutečné věci jsou shazovány srovnáváním s pouhýma kecama až to nakonec "demokraticky" vypadá, že mají přibližně stejnou váhu.

PS:
což je mezi řádky i omluva bubuccimu, protože jeho názor (přestože tu věc vzápětí prodá),
je samozrejme výrazně hodnotnější než torstovy filozoofilické meditace o nesmrtelnosti brouka
jbiker

Příspěvek od jbiker »

Jenom tedy drobná poznámka: Demo player si zadělal na negativní reakce už jen tím, že si před spuštěním záznamu neodplivl do koše. Buranství hrubého zrna, vzkaz potenciálnímu zákazníkovi: “Mám tě v p*či!”.
vasekh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vasekh »

Mně se už delší dobu zdá, že Amíci jsou v tomto horší než my. Je to logický - mají vyšší úroveň služeb a tím pádem to rozmazlenější.
Ale na druhou stranu musím uznat, že na tom, co borec píše, něco je. Možná to podal moc tvrdě, ale v zásadě jsou to dobrý poznámky.
Jinak esteticky se mi kytary zdají zajímavé, jen to "B" mi připomnělo Harley Benton :)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

Jakoze ty udelas jednu vec a borec chce po tobe obratem deset dalsich?
To ti přijde normální? To ma logiku? Kdy se to zastavi?
Já bohužel vím že nikdy, zažil jsem to už mnohokrát na vlastní kůži.
I proto to už dnes fuc*kuju hned na začátku.

Jak by tihle chytráci reagovali v práci po jednom úkolu, který dobře zvládli a přišel by šéf a OK, ted deset dalších takových věcí a honem a ne aby tě napadlo pyskovat, to bys byl negativní!
Jasně, dnes tvůj zákazník = tvůj bůh, ale je třeba mít aspon nějakou hrdost. Zvlášť když tihle výzkumníci si v drtivé většině případů od tebe nic nekoupí (takže výsledek je pouze tvůj ztracený čas)
Naposledy upravil(a) hyenik dne 18.03.2021 11:20, celkem upraveno 1 x.
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Poslední ukázka, líbí se mi zvuk highgain bridge single. Dělá to takové to správné rychlé agresivní "čvachty čvacht" když jede PM :D I doma často na svojí sedmě rozepnu EMG707-TW na singly a jedu to takhle, na metal. Asi jsem nějaký divný nebo co. Sedmička se singlem u kobylky na metaly? Jasně že jo! :)
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
cherreda
Rádce

Příspěvek od cherreda »

vasekh píše: 18.03.2021 11:11 Ale na druhou stranu musím uznat, že na tom, co borec píše, něco je. Možná to podal moc tvrdě, ale v zásadě jsou to dobrý poznámky.
Nejsou, protože dotyčný je evidentní hňup, co sežral kus hnědého moudra a má potřebu to sdělit. :)
Už úplně vidím, jak o takovéhle kytary projevuje vážný zájem borec, který v příspěvku vyžaduje ukázky rock'n'roll tónu, crunche, něco bluesového, clean Fender/Vox a nebo cranknutej Marshall.
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

👍 úplně si mi to hov*no vzal z huby...
torst

Příspěvek od torst »

Včera na ČR1 Gejzír, reportáž o Janu Ficovi. Kluk, co dělá cigar boxy i el. kejtry, ale spíš atypy, offsety, navíc z netradičních dřev, prahy, krby, krovy..., dobrý.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
vorvanec
Nový uživatel

Příspěvek od vorvanec »

torst píše: 2.04.2021 12:09 Včera na ČR1 Gejzír, reportáž o Janu Ficovi.
Díky za tip. Bednu moc nesleduju.
krasty

Příspěvek od krasty »

vorvanec píše: 2.04.2021 15:59
torst píše: 2.04.2021 12:09 Včera na ČR1 Gejzír, reportáž o Janu Ficovi.
Díky za tip. Bednu moc nesleduju.
To ani nemusíš, Torst tě poslal do rozhlasu :lol:
torst

Příspěvek od torst »

jé, jsem debil !!! samozřejmě ČT1 !!!! Bod pro Krastyho !! P.S.: V sobotu dopoledne repríza.
Já se domnívám, že revoluce je zvrat k lepšímu. Kontrarevoliuce je síla, která tomuto zvratu brání. Kontrarevoluce se drží u moci zuby nehty. Ti starší už pouze nehty. (Zdeněk Svěrák, 1989)
hyenik
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hyenik »

HoSl

Příspěvek od HoSl »

hyenik píše: 5.09.2023 22:01 Wolf Guitars https://www.frontman.cz/nastroje-snu-18-wolf-guitars

ghost wood-sparrow.jpg
Paráda!
Ale se přiznám, že jak je ten článek nahuštěný informacemi, vůbec by mi nevadilo, kdyby to bylo 3-4x delší.
Hadrburg

Příspěvek od Hadrburg »

hyenik píše: 18.03.2021 11:17Zvlášť když tihle výzkumníci si v drtivé většině případů od tebe nic nekoupí (takže výsledek je pouze tvůj ztracený čas)
To máš sice pravdu, ale pokud popisek, ukázku.... na jeho popud trochu vylepšíš, může ti to pomoci u jiného zákazníka a případně omezíš výhledově budoucí otázku.
Já, pokud mi na něco SMYSLUPLNÉHO přijde dotaz, odpovím ho, ale zároveň i přidám tuto informaci k produktu (ano, vím, že zákazníci přestávají číst).
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“