APARÁT BRZY KRESLí - co s tím
Pravidla fóra
APARÁT BRZY KRESLí - co s tím
Zdar, co mám dělat s tím, když mi aparát kreslí již na čtyřce, pomůže třeba výměna lamp za jiné...nebo co...poraďte. Díky
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
ptát se ted a tady na značku lamp, nemyslíš, že je to trochu "málo" k ničemu?
a když už je položena taková otázka, tak naopak řeknu, že pokud tam hodíš nový lampy, zvuk bude mnohem ostřejší a hlasitější, tudíž bude i víc kreslit, hlavní problém bude nejspíš v tom, že nemáš moc výkonný aparát a zároven možná kytaru s HB, takže do toho posílá moc velkej signál a kreslí to, je to normální...
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- Joey
- Kontaktovat uživatele:
slintám chlapejosu2 píše:Díky za zájem pánové,
mám Fender custom vibrolux reverb a kytaru fender telecaster reissue 1952. Točítko gain tam neni, je to dvoukanál narmal - bright, ale i normal kreslí už od té 4ky. Takže co, smířit se, nebo se něco dá. Jsou tam lampy 6L6, nevím, zda jiné třeba kreslí méně....
BaCH Modified SG :: MXR M104 :: The "Shotgun" J :: Elixir strings :: R.M. Pickups Cable One
Jan Kaplický 1937 - 2009
Jan Kaplický 1937 - 2009
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
hm uber volume na kytarejosu2 píše:Díky za zájem pánové,
mám Fender custom vibrolux reverb a kytaru fender telecaster reissue 1952. Točítko gain tam neni, je to dvoukanál narmal - bright, ale i normal kreslí už od té 4ky. Takže co, smířit se, nebo se něco dá. Jsou tam lampy 6L6, nevím, zda jiné třeba kreslí méně....
jinak slintam taky jako Joey
by me zajimalo kde lidi berou takove prachy hmmmh
Jo kamaráde, tak s tím nejspíš nic neuděláš, ale divím se, že máš často příležitost, trápit to až na 4, se svým Blues deluxem na to nemám ani já, ani spoluhráči nervy. Stáhnout volume na kytaře - tím hodně omezíš výslednej zvuk, to mi přijde lepší mít pořádnej a nakreslenej. Vypnul bych bright, kterej samotnej o sobě ten zvuk nabudí...jo to vlastně píšeš..no na tvé kombo jsem nehrál, tak nevím, jestli to dělají i jiné.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
tak tolika nemlať do kytary ne..při lehkym brnkání trsátkem jde hrát čistě i na vytavenej apec a prstama to jde ještě snáz... máš přepínač bright zaplej? ty vole, dyť samotný tele je vejškový jako kráva plus bright do toho bych se asi zbláznil..
co dát tam "tvrdší" lampy? nebo stačí nový, ne? pokud máš lampy hodně dlouho, tak jsou tišší a tudíž to musíš víc vytavit..nový lampy a nějaký pevný a budeš mít čistej až do volume 7
co dát tam "tvrdší" lampy? nebo stačí nový, ne? pokud máš lampy hodně dlouho, tak jsou tišší a tudíž to musíš víc vytavit..nový lampy a nějaký pevný a budeš mít čistej až do volume 7
to a to a za chvíli zas tohle
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
no myslím že jedno z nejednodušších řešeních je doporučit jinou značku elektronek, nevím jak se na to díváš ty....Maples píše:ptát se ted a tady na značku lamp, nemyslíš, že je to trochu "málo" k ničemu?a když už je položena taková otázka, tak naopak řeknu, že pokud tam hodíš nový lampy, zvuk bude mnohem ostřejší a hlasitější, tudíž bude i víc kreslit, hlavní problém bude nejspíš v tom, že nemáš moc výkonný aparát a zároven možná kytaru s HB, takže do toho posílá moc velkej signál a kreslí to, je to normální...
o já nevím ale pávě to nakřápnutí je ono.... kristalicky čistej to už je tak na hybrida s 300W... nevím já osobně bych popřemejšlel jestli právě to nakreslení není to co z toho zvuku dělá ten zvuk příjemnej. s tím aparátem zkušenosti nemám. U singlu je dobré si s volume vyhrát dvojnásob (na kytaře) možná to zkus... víc ti nepomůžu, na to sou tu jiní
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
a jsi si jisty ze to kresli??? envim na kolik se vyznaš, jestli to nezačne ten zvuk jen tak řezat, to dělaji telatka...... skus to nahrat
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Do toho Fendera jen tak dát nepůjdou, neviděl jsem žádnýho, kterej by tu možnost měl, a tudíž jen přes takový ty převodní udělátka a myslím, že to za to nestojí, EL34 jsou středový a tvrdý, 6L6 jsou pěkně frekvenčně bohatý, to je právě to, co dělá Fendera fenderem.
josu2 píše:Díky za zájem pánové,
--
Dark Axel: smazáno, tohle je vtip... jestli si chceš ztěžovat, SZ
Z toho jak tady už delší dobu píšeš(ne co, ale jak) bych řek, že k---t seš ty, a pořádnej.Oltec píše:buď seš úplnej mauglí, kterýmu spadl aparát z nebe nebo seš K---t, kterej si tady dělá p---l z mladejch - kemo je tady pár flaškařů a na takový hovadiny by se nikdy neptali!!!josu2 píše:Díky za zájem pánové,
nepřeháněj to...každej kdo má lampu se v tom nutně nemusí vyznat..Oltec píše:buď seš úplnej mauglí, kterýmu spadl aparát z nebe nebo seš K---t, kterej si tady dělá p---l z mladejch - kemo je tady pár flaškařů a na takový hovadiny by se nikdy neptali!!!josu2 píše:Díky za zájem pánové,
a ty josu napiš jak dlouho tam máš lampy? a jaký? jestli originály z fabriky nebo jaký?
Naposledy upravil(a) termyx dne 11.02.2008 22:23, celkem upraveno 1 x.
to a to a za chvíli zas tohle