takže někdo dá za klofnu a bednu 80 litrů a neví jak to funguje?!Ragnar píše:Z toho jak tady už delší dobu píšeš(ne co, ale jak) bych řek, že k---t seš ty, a pořádnej.Oltec píše:buď seš úplnej mauglí, kterýmu spadl aparát z nebe nebo seš K---t, kterej si tady dělá p---l z mladejch - kemo je tady pár flaškařů a na takový hovadiny by se nikdy neptali!!!josu2 píše:Díky za zájem pánové,
mám Fender custom vibrolux reverb a kytaru fender telecaster reissue 1952. Točítko gain tam neni, je to dvoukanál narmal - bright, ale i normal kreslí už od té 4ky. Takže co, smířit se, nebo se něco dá. Jsou tam lampy 6L6, nevím, zda jiné třeba kreslí méně....
APARÁT BRZY KRESLí - co s tím
Pravidla fóra
Dobře kreslí to za čtyřkou blíže k pětce, ale to není zas takový rozdíl. Rád bych tě poprosil pane dokonalý, jestli si tu chceš ukájet svoje ego a komlexy, tak jdi jinam, já chtěl radu a na takový kecy nemám náladu.
Jinak: Lampy tam mam asi 3 měsíce (nové kombo). V podstatě bych rád čistý kristalický zvuk i ve větších hlasitistech, ale jak to chápu, tak to asi není možné.
Jinak: Lampy tam mam asi 3 měsíce (nové kombo). V podstatě bych rád čistý kristalický zvuk i ve větších hlasitistech, ale jak to chápu, tak to asi není možné.
předvádíš se tady ty! Vážně pochybuju, že tu celoflašku vůbec máš .josu2 píše:Dobře kreslí to za čtyřkou blíže k pětce, ale to není zas takový rozdíl. Rád bych tě poprosil pane dokonalý, jestli si tu chceš ukájet svoje ego a komlexy, tak jdi jinam, já chtěl radu a na takový kecy nemám náladu.
Tak díky za rady pánové.
jinak: Hudba je krásná věc a machrování k ní nepatří. Nechápu, že jsem se nechal vytočit zrovna takovým machýrkem jako jsi ty. Nezapomínej, že hudba má lidi spojovat a když chce někdo radu, protože si uvědomuje, že neni dokonalej, tak mu můžeš poradit a né se nad něj povyšovat, ale to vyžaduje jistou dávku inteligence...
jinak: Hudba je krásná věc a machrování k ní nepatří. Nechápu, že jsem se nechal vytočit zrovna takovým machýrkem jako jsi ty. Nezapomínej, že hudba má lidi spojovat a když chce někdo radu, protože si uvědomuje, že neni dokonalej, tak mu můžeš poradit a né se nad něj povyšovat, ale to vyžaduje jistou dávku inteligence...
Nečetl jsem to celý, ale většinou později kreslý flašky Electro-Harmonics.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
nikdy jsem na tohle kombo nehral a nevim, jak je koncipovany, ale muzes zkusit vymenit lampu v preampu za ECC82(12AU7,12AT7), ktera dava o dost min gainu nez klasicka ECC83(12AX7) a vymenit repro v kombu..popr.i snimace(pohrat si s jejich nastavenim v kytare-snizit,..)..Moznosti je opravdu plno, ale pokud se ti do toho nechce, vymen kombo za silnejsi, jak tu nekdo radil..
Oltec: Ty seš fakt výmaz, to se už nedá
Jistě, chodí se sem na foru radit a přitom nemá aparát co píše...no jasně, on vlastně na kytaru vubec nehraje , on je tady jen tak z prdele aby poslouchal tvoje blbý kecy
P.S. Jak asi může vědět jak funguje jeho aparát, když mu to třeba ještě nikdo neřekl? To, kolik x tisíc stojí, to je snad fuk ne? Ja taky nevim jak přesně funguje muj aparát i když na něj hraju... Jedinej ty víš všechno, ostatní za to ale nemůžou
Jistě, chodí se sem na foru radit a přitom nemá aparát co píše...no jasně, on vlastně na kytaru vubec nehraje , on je tady jen tak z prdele aby poslouchal tvoje blbý kecy
P.S. Jak asi může vědět jak funguje jeho aparát, když mu to třeba ještě nikdo neřekl? To, kolik x tisíc stojí, to je snad fuk ne? Ja taky nevim jak přesně funguje muj aparát i když na něj hraju... Jedinej ty víš všechno, ostatní za to ale nemůžou
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
když tam dáš EL34 tak ti to bude kreslit ještě víc... s tím že maj ostřejěí zvuk nesouhlasím!!!! spíš maj zvuk takovej chrunchnutější....nakřáplejší, Větší pillu uděláš na 6l6 vzhledem k tomu že není zdaleka tak středová a dá ti hodně basů. Když máš preap kterej hodně gainuje tak na tom vytočíš větší pilu než EL34, ale když máš low gain, EL34 ti tam víc zkreslení dá ze sebe (středovýho).
Na tvým místě toto ale vůbec neberu jako vadu že ti to kreslí... myslím že takovej ten zvuk kterej se už nakresluje je prostě skvělej na dynamiku. TAkový to jemný vyhrávání... čistej zvuk a bak buch, attack do strun a vyskočí signál, lampy to nakřápnou, vymačkaj do toho tu šťávu a zase klid...... aaa.. toe přesně to proč se ty aparáty používaj... takový felingový sólo ve kterým to graduje do nakřáplího bendingu ve vyšších polohách.... prostě coool
Na tvým místě toto ale vůbec neberu jako vadu že ti to kreslí... myslím že takovej ten zvuk kterej se už nakresluje je prostě skvělej na dynamiku. TAkový to jemný vyhrávání... čistej zvuk a bak buch, attack do strun a vyskočí signál, lampy to nakřápnou, vymačkaj do toho tu šťávu a zase klid...... aaa.. toe přesně to proč se ty aparáty používaj... takový felingový sólo ve kterým to graduje do nakřáplího bendingu ve vyšších polohách.... prostě coool
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Hele, já ti rozumím a chápu tě, ale nesouhlasím s tebou, jak dáváš svý názory najevo.. Je jasný, že když člověk maká jak šroub a šetří pomalu celej život na sestavu svých snů, tak pak ho někdo ,komu to jen tak spadne do klína, prostě a jednoduše nasere. Podotýkám, že ani jednoho z vás neznám, prostě jsem to tak vycítil.. Ale chlape, serme na nenávist a závist, to ti nepomůže....fakt netakže někdo dá za klofnu a bednu 80 litrů a neví jak to funguje?
Zloba zabíjí rozum
- Mustard Man
Slintám jak pes!josu2 píše:Díky za zájem pánové,
mám Fender custom vibrolux reverb a kytaru fender telecaster reissue 1952. Točítko gain tam neni, je to dvoukanál narmal - bright, ale i normal kreslí už od té 4ky. Takže co, smířit se, nebo se něco dá. Jsou tam lampy 6L6, nevím, zda jiné třeba kreslí méně....
Viva la revolution...