valvestate 8100

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

Dark Axel píše:kua, Red Bulle, slovo "chorouse" mě ničí :D:D

chorus se dá pěkně použít na získání plnějšího čistého zvuku, nebo plnějšího zvuku sóla, stejně tak jako na získání různých úchylných vibrujících hovadin - záleží jak si to člověk nastaví :-) každopádně bych se ale neuchyloval k omezování použiti chorusu nějakými hudebními styly
ja ho boužívám jako vybrující hovadinu a nejvíc se mi to líbí když hraju The Simphsons Theme od Green Day
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Skipper píše:
Dark Axel píše:kua, Red Bulle, slovo "chorouse" mě ničí :D:D

chorus se dá pěkně použít na získání plnějšího čistého zvuku, nebo plnějšího zvuku sóla, stejně tak jako na získání různých úchylných vibrujících hovadin - záleží jak si to člověk nastaví :-) každopádně bych se ale neuchyloval k omezování použiti chorusu nějakými hudebními styly
ja ho boužívám jako vybrující hovadinu a nejvíc se mi to líbí když hraju The Simphsons Theme od Green Day
a jak to teda hraje to kombo, ses spokojenej? je to nejspis uz starsi kousek, myslim ze by prospelo vymenit tu lampu tam, nezkousels to?
Skipper
Bandzone: http://www.bandzone.cz/fan/skipper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skipper »

no tak neboj jediný co bych ale vyměnilje lampa to kombo hraje výborně :lol:
EVH Wolfgang Special, Gibson LP BFG-TG (Nashville 2007), Epiphone LP Custom (Hořovice 1994), Maya Stratocaster (Japonsko 1984), Chapman ML1-7 RS, Victory VX Kraken mkII a Janíček picks.
Mapex Armory (10, 12, 14, 16, 20, 22), Pearl Free Floating Maple 14"x6,5", Meinl Classics.
Focusrite Scarlett 18i20, Reaper, Ableton Live 9, NeuralDSP, Addictive Drums.
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

Skipper píše:no tak neboj jediný co bych ale vyměnilje lampa to kombo hraje výborně :lol:
wot? :shock: a co sem ti asi psal?
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“